Відповідь: Брендоманія. Ваше ставлення Маю чоботи цієї марки. Купувала років 3 приблизно на Південному. Якість мені подобається: шкіра залишилася по сьогоднішній день у відмінному стані (звичайно, що за довгий період носіння є подряпини), сходжується підошва. Зараз вже не мають дуже доброго вигляду, то ношу переважно, коли погана погода або коли довго треба ходити, бо зручні. Якби було у Львові, з радістю придбала б ще кілька пар взуття. Маю ще спідницю, але дуже рідко одягаю, часто не перу відповідно. Раніше було взуття Massimo Dutti в стокових магазинах. Зараз не зустрічала.
Відповідь: Брендоманія. Ваше ставлення гі! ото якби мала мій номер телефону, то б не плакала, а я би вже шпацерувала Львовом в файних мештах, бо толкові оксфорди в нашім місті знайти, то щось неймовірне!
Відповідь: Брендоманія. Ваше ставлення Взуття Massimo Dutti зустрічається в Чобітку(чи то Топ Топ), тому що на Гнатюка здається. Ще на Бандери, біля "7 поросят" бачила якийсь магазин з бюджетними брендами. На вітрині був зазначений Massimo Dutti. Правда я туди ніколи не заходила. ---------- Додано в 13:13 ---------- Попередній допис був написаний в 13:10 ---------- Доречі, так. Там колись був магазин вроді Катрін називався. ТО там теж часом можна було побачити MD. Правда незнаю, чи досі існує той магазин.
Відповідь: Брендоманія. Ваше ставлення біля антикризи, теж помітила що в переліку є MD, виглядає що то якийсь сток, але теж ніколи не заходила і не знаю чи є там взуття
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Чи купував хто з сайту http://www.yoox.com. Мені сподобалося кілька речей, шлють в Україну, доставка 30 євро за все, що додала в корзину.
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? а я заходила минулого року і вийшла звідти з чудовими вечірніми босоніжками M.Dutti і не менш файними босоніжками Zara на щодень... Обидві пари шкіряні повністю (верх/серединка/підошва) за просто смішну ціну - 150 грн./пара... цього року була двічі - то вже ніц цікавого не трапилось( гарний вибір був тільки 40-41 розміру) ще взуття Dutti зустрічала в стоковому на Городоцькій біля Привокзального та на Шота Руставелі.
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? А де шукати хороший пуховик? Хочу щось цікаве, не стандартне і якісне
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? я купувала трохи більше 2 років тому мешти Casadei, тільки через посередника на американській сторінці.
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? угумс. ще згадала - цього літа купила собі босоніжки Dutti - шкіряні, дуже оригінальні, з деревяною підошвою, у павільйончику стокового взуття, що майже навпроти Цуму по вул.Княгині Ольги... і ще на ринку Провесінь бачила взуття цієї марки, також у стоковому павільйоні на центральній алеї...
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Дівчата, хто через інтернет купляв легінси? Мені потрібні гарні, теплі, красиві і якісні (то мабуть будуть дорогі) легінси. Такі типу щоб як райтузи були (без кишень і т.д.) хіба якийсь крій цікавий. По магазинах ходити немає як, єдина надія на інет. Підкажіть пліз в ПП може хтось замовляв в одній з комерційних тем у дівчат.
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? В мене питання до Львівяночок. Дівчата. Хто був в Роксані? Хочу шубку гарненьку. Поділіться враженнями та цінами на хутряні вироби. І чи хтось з Вас там щось придбав уже?
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Підкажіть, де в неті є подібні куртки або інші цікаві моделі коричневого кольору ?
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Де можна купити простенький, без всяких прибамбасів (але не спортивний) стильний чорний пуховичок довжиною до колін? Порадьте, якщо можете, конкретні магазини чи точки на базарах з якісними пуховиками, буду дуже вдячна.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Дівчата, може десь зустрічали (в інеті чи вживу) кофтинку на замок/гудзики і хутряним коміром? Підкажіть де таке знайти? Щось такого плану, але коротше і хутро має бути штучне.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 В H&M , чи в C&A я таке бачила, але однотонну кофтину. Подивіться в їхніх нет магазинах
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? дівчата, на посиденьках хтось замовляє з цього сайту http://www.esprit.co.uk/ ?