Де ви купуєте одяг/взуття?

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Капелька, 16 Вересень 2008.

1. Nana11

Nana11 аспіранточка

Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття?

В мене є пальто кашемірове, купляла на Південному, пошите у Львові і також написано мейд ін Юкрейн. якість суперова, я дуже задоволена, ношу його давно, але чиститься гарно і досить тепле, ця ж фірма має свій магазин в Києві, моя одногрупниця собі там купляла, теж дуже задоволена, от тільки ціна в 2 рази вища за львівську бо то Метроград, там все набагато дорожче.
    Тканину виробник купляє італійську і з неї шиють, тому ціна не є маленькою, а наші люди краще за такі гроші куплять польські чи турецькі речі. хоча якість наших товарів можливо і вища, але довіри немає, нажаль:beee:
    До речі я колись була в Києві на фабриці чоловічих сорочок "Каштан", вони нашивають сорочки без бірок і відправляють їх в Європу де на них чіпляють п'єр карден і продають в рази дрожче, ніж їх вартість на заводі.

2. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Щодо кашеміру, то правда, якість Крокусу, Пекторалі, Сезони - абсолютно хороша і моделі сучасні та стильні, такого плану закордонні фірми беруть в рази більше.

3. napoleona

napoleona Well-Known Member

я пожалітися: сподобалися у Інтертопі чоботи, а на сайті їх нема, а фірму не памятаю, так хотіла ще на них в неті глянути і не можу. Чому всього взуття нема на сайті?

4. BlackTee

BlackTee Well-Known Member

Я колись працювала на швейній фабриці, ми шили переважно на Італію і пришивали їхні бірки. Було, що і на наш ринок шили - то моделі були ніякі, але якість пошиття вимагали кращу ніж на експорт :girl_crazy:

5. dyzain

dyzain Well-Known Member

Була восени на нашому Маяку. Можна знайти непогані моделі за адекватні гроші. Здивувало мене те, що на різних моделях висіли бірки про виготовлення в Італії чи Німеччині. Отак, шиємо і не признаємось, сумно.

6. BlackTee

BlackTee Well-Known Member

Забула написати, що працювала саме на Маяку, фабрика ще існує тільки через-то, що шиють на експорт. На наш ринок немає замовлень, сумно...

7. Gentle

Gentle Well-Known Member

Попит створює пропозицію :)

8. lawyer

lawyer Member

на вул. Личаківській є магазин "Силует" - там представлений одяг, пошитий у Львові, починаючи від шаличків і аж до пальт, є дитячий дівочий та дорослий жіночий одяг. так-от, речі там бувають дуже класні, а ціни, ну, дуже адекватні.

9. Smorodynka

Smorodynka Member

Підкажіть, де можна купити гарні тілесні колготи 80-100 ден, або менше ден, але щоб були не прозорі, можливо з мікрофіброю?

10. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

гляньте в магазині "Гутен так" на Дорошенка

11. Smorodynka

Smorodynka Member

12. бетменша

бетменша Well-Known Member

Ближче до центру. але він закривається 31 січня

13. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

14. бетменша

бетменша Well-Known Member

15. natorella

natorella Well-Known Member

16. siriuska

siriuska Member

17. Epica

Epica New Member

То де ж магазин ЦаЦа на Франка?

18. driade

driade New Member

дорогі форумчанки, може хтось знає про взуттєву майстерню на пр-ті Чорновола?
    пригадую, колись одногрупниця в них замовляла собі чобітки по фото, яке знайшла в неті. і вийшло то задоволення досить таки за приємну суму.
    ось хочу туди поїхати замовити туфельки, а ніякої інформації в неті знайти не можу... то десь має бути в районі Макдональдсу:girl_tender:
    поділіться, будь ласка, інформацією!!!!

19. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Це "Ластівка" в будинку побуту "Ювілейний", він якраз по діагоналі від Макдональдса. Там требе через прохід зайти у двір і направо, адалі подивитесь, там є вказівники. трохи треба поблудити, але знайдете.

---------- Додано в 18:40 ---------- Попередній допис був написаний в 18:38 ----------

20. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Ого! На замовлення шили і зробили незручні?
    А я якраз хотіла б спробувати пошити, маю проблему з підбором взуття. Попрошу, все-таки) якщо хтось знає майстра, що шиє взуття в центрі або недалеко від нього (Чорновола, наприклад:girl_wink:), скиньте в пп контакти, будь ласка.
    Мені дали телефон одного майстра, але це від мене дуже далеко(