Де ви купуєте одяг/взуття?

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Капелька, 16 Вересень 2008.

1. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття?

ціна така сама якби ви купували те ж взуття у них в магазині...минулого року шила там чоботи ...винесло 600 грн, але то шкіра натуральна...весною замовляла мешти, замшеві, десь 350 грн, а от на осінь були чобітки, 400 грн, шкіряні, трошки вище щиколодки....і от що я помітила, в принципі каблуків не ношу, бо важко але коли взуття пошите на мою ногу то досить зручно їх носити...

2. Steba

Steba Member

А можна фото того, що ви на замовлення шили? Давно шукаю індпошив. Знайшла в Рептилії. але там не дешево коштує. Все одно що італію купувати.

3. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

хіба скину Вам на пошту, я ще не розібралась як тут фотки виставляти)):girl_blush2:

4. Komashka

Komashka Active Member

Біля мене є декілька "крутих" магазинів одягу, в яких один лише піджак без спідниці коштує до 1000 грн, але я стільки не заробляю, щоб всю зарплату на вітер. Тому раз гуляючи зайшла в звичайну будку на базарі і купила собі Дуже гарне трикотажне плаття і теплу накидку до нього за 450 грн. Пошиття якісне, українське! Залишилась задоволена, буде в чому дефілювати на свята :girl_curtsey:

5. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

і мені, якщо можна. і якісь контакти до них.

6. Steba

Steba Member

Ок. Чекаю. І ще як довго виконують замовлення? felici20собакаgmail.com

7. Оленка

Оленка Well-Known Member

Не так давно в новинах показували, що в Києві є фірма яка шиє взуття на замовлення. так в них там такі класні шкірки і каблуки були. На любий смак. І я собі така хочу пошити. А то на тих базарах ніц толкового нема.

---------- Додано в 18:47 ---------- Попередній допис був написаний в 18:46 ----------

А не дешево це скільки? Бо в кожного різне уявлення про "не дешево". І можна в ПП якісь контакти.

8. Steba

Steba Member

Вже давно брендові італійські фірми відшивають свої колекції в Китаї, Угорщині (далеко не найгірший варіант) і може ще десь там... А те взуття що дійсно виготовляється в Італії то не дуже відомі фабрики, не багато їх завозять в Україну. Через те що фірми невідомі широкому загалу. Так-що робіть висновки, що купувати.

9. Rona

Rona Мама-йожик

цікавий допис про те, як вибирати взуття на підборах, може кому в пригоді стане, трошки офф-топ, але куди ще запостити - не знайшла :) http://miumau.livejournal.com/681193.html

10. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

недавно коліжанка вислала мені зі США пальто, яке колись собі там купила, але "виросла" :) з нього. на бірці пише made in ukraine. мене, чесно, здивувало, який далекий шлях подолало те пальто, поки до мене потрапило. цікаво, чому в нас не продають, те що в нас шиють?

11. Just me

Just me Member

Бо за кордон його продають дорожче. Була цього місяця на одній швейній фабриці. Там є 2 цехи - швейний (шиють на масмаркет) та експериментальний (створюють нові моделі в 1 екземплярі і посилають за кордон на узгодження, потім штампують цілу партію). Якість пошиття однакова - фабрична, але моделі не до порівняння.

12. Rona

Rona Мама-йожик

продають, але знайти такі речі досить трудно, причини:
    1.замовники за кордоном і все йде на експорт,
    2.пришивається інша бірка, щоб дорожче продати, а виготовлено насправді тут,
    3.не престижно, вітчизняний виробник не підтримується державою

13. Epica

Epica New Member

Де саме на Франка?

14. Corena

ну не скажіть, ціни на одяг в США дешевші, ніж в нас. За ті гроші, які тут треба витратити на одяг кращої якості, в США вже купите справжню фірмУ. Ну і постійні знижки, розпродажі дозволяють добре економити. Ми з чоловіком вже біля 4 років основний одяг замовляємо зі США, так виходить на багато дешевше. я де-коли буваю в шоці, коли проходжу мимо якогось стихійного ринку, на якому продають акрилові кофти/плаття, де пише на бірці 100% коттон, а тканина аж хрустить і цінник на тому шедеврі не менше 250 грн.

---------- Додано в 13:23 ---------- Попередній допис був написаний в 13:22 ----------

15. EmmanuilaNY

EmmanuilaNY New Member

я проживаю в штатах і кожного разу, коли йду на вилазку по цюхи, то мене аж теліпає. на праду, шанель і європейські бренди мене не стає...:girl_in_dreams:, а все решта таке китайське Г..., що спаси й сохрани. менш-більш нормальні бренди то zara i ann taylor. ненавижу американську вікторію сікрет - цілковитий поролон, вони не знають, що то таке мереживо:girl_mad: і взагалі американці шиють щось таке, як мішки, би воно звисало й теліпалося (можливо через їх типи фігур). обама тут влітку на зустрічі з поляками з приводу їх віз сказав, що тепер зможуть без проблем їхати в манхеттен щонеділі на закупи, то вони такі були злі... мої знайомі говорили, що мають прекрасні європейські речі у себе в Польщі. єдине, проти чого не скажу - спортивний одяг, всякі найки, адідаси тут направду дешевше і якісно. я собі думаю знайти стоки, і там щось підшукати чи замовляти з сайтів, як англії у іншому підрозділі посиденьок. то моя суб*єктивна опінія, то як мені хтось напише людські склепи з класичним одягом за помірними цінами в юс, буду вдячна

16. Corena

то ви ще нашого китайського Г певно не бачили :girl_haha:, або вже забули.
    одне можу сказати впевнено, що якісні і хороші речі в нас коштують набагато дорожче за їхні аналоги в США. то стосується і парфумів і косметики. а про те, що в нас то 70% підробка ,то і говорити не варто.

17. Just me

Just me Member

У США не була, але, подорожуючи Європою, скажу, що одяг широко розрекламованих брендів у нас, порівнюючи з Німеччиною чи Польщею дуже дорогий, проте на вишукані елегантні речі часто і там ціни зашкалюють. Я от про пальто писала, розкішне пальто вишуканого дизайну з якісної тканини краще купити у нас, бо в Німеччині це "люкс", на Александерплац в берлінському Кауфгофі ціна коливається від 400 євро і далі за тисячу (не дизайнерську речі)

18. Gentle

Gentle Well-Known Member

Трошки не по темі, але розкажу ..
    Подруга працювала донедавна на фабриці одягу, тут, у Львові. У Львові магазини присутні, але, в основному, все на закордон. Я дивувалася: чому? І вона розказала мені дві історії.
    Перша. У львівському магазині. Зайшла така собі пані з донечкою, помацала лашки, скривилася і каже до малої щось типу "Ідьом атсюда- сплошная сінтетіка". (це при тому, що якісь речей там суперова і синтетики нема взагалі).
    І друге. Відкрила їх фірма свій магазин в Києві, в якомусь модному торговому центрі. Ну і магазин збитковий.. Вони спочатку не розуміли чому. А потім стало ясно: ціна маленька, всі думають, що то погані речі. Не памятаю, що вони зробили. По-моєму, перебрендували магазин, поставили "київські" ціни все пучком стало.
    То швидше в тему рагулі, але так то є: краще купити річ з гарною біркою (бо то бренд), ніж справді якісну вітчизняну річ.
    Те саме стосовно шкіряних речей: курток, сумок, взуття. Їх вигідніше купувати тут.

19. Corena

чесно, бачила я ті пальта, які в нас пошиті і в нас продаються. то є небо і земля з тим що йде на експорт. про якість тканин ніц не скажу, бо не мацала зблизька, але ті кольори циганські і фасони :girl_cray:. чомусь не шиють у нас доброї класики, все має бути вензелясто-вишито -помальовано-стразамиобклеєно на фоні салатово-голубо-малинового кашеміру... ну не ношу я такого :girl_in_dreams:

20. Steba

Steba Member

У наших якісних речах зазвичай є одна проблема- не якісний крій. Тому вони не мають вигляду на нас.