Де ви купуєте одяг/взуття?

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Капелька, 16 Вересень 2008.

1. Kasia

Kasia Well-Known Member

Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття?

а ви читали країну виробництва Браска? всі що я брала в руки в Інтертопі чи Плато - Тайвань чи Китай.

тому не знаю, але мені не пілійшли жодні. вже описувала вище.

2. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

:)У мене Браска-бразилія.(з Плато).

3. bora

bora Well-Known Member

Це ще й одягу нерідко стосується. Але тут Ви хоч маєте вибір - Вам не парять, що то є Італія по таким цінам.:) В Колінзі тепер купа офіційного Китаю. Вважаю, що на якості це позначилось. Чоловік зіштовхнувся вже з поганими швами.

• Подобається Подобається x 1
  4. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Але лекало це та сама викройке за якою кроїться матеріал для взуття.... і тій викройці пофігу чи накроять з неї 1000 чи 2000 пар взуття.
    І коли взуття роблять то умовно на кучки не складають що ото перша 1000 а оно друга 1000. І Інтертоп умовно не закупляє першу кучку шоб якість взуття була краща. як і Плато не замовляє другу кучку. Плато то є стоковий магазин - і все що не розпродалось в Інтертопах рано чи піздно попадає в Плато.Я вважаю що там однакове за якістю взуття......але ймовірність браку може бути присутня у будь якому магазині. На то вони і дають певний термін гарантії аби якщо щось виникне щоб вчасно усунути недолік або замінити.

5. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

ви про "Джину", чи про "Стептер"?

6. Олюська

Олюська Well-Known Member

Це я про Джину. Чомусь майже ніде не видно їхнього взуття в продажу, тому й цікаво, бо носилось прекрасно

7. Kasia

Kasia Well-Known Member

я теж рахую що це все позначилося на якості, тому й вважаю ціну за браску в Інтертопі просто космічною, особливо мене там добивають ціни на дермантинові сумки по 700-80грн.:8:

8. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Їдете по головній вулиці Винник (Галицька) з лівої сторони буде церква за нею поворот (це якщо ви їдете зі сторони Львова), повертаєте туди, потім наступний поворот на право їдете майже в самий кінець вулиці, там буде з правої сторони великий будинок з високим парканом. Ну от це там :)

9. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

а то вже не ціна сумки, а ціна бренду :ninja:

10. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

А ще я вважаю що взуття у кожного по різному носиться, враховуючи як хто носить. Якщо хтось має 1 пару взуття і носить його щодня постійно.... а ще й багато пішки ходить...то ясно яке б фірмове взуття не було воно дуже довго не протягне.
    А як в людини багато пар взуття, і пішки людина рідко ходить, а переважно в авто..... то і взуття довго проживе.

11. Kasia

Kasia Well-Known Member

я не думаю, що бренду, а якогось продовдження бренду в КитаЇ.

12. bora

bora Well-Known Member

До речі, про сумки. На князя Романа є Шкіргалантерея - для роботи там підбирала - і носибельна і зносостійка і в принципі дешевше ніж деінде (400 грн). В магазині Діва по тій же вулиці можна по людській ціні придбати Київської фабрики шкіряну сумку (від 250 грн). Ще на Південному на 2-му поверсі України є магазин з Київськими шкіряними сумками по 500-700 грн. Дермантин не виношу - запах надто заважає - люблю коли саме шкіра пахне (як наркоманка:)).
    Хто ще знає які магазини?

13. Summer

Summer Well-Known Member

я за зручне та дійсно якісне взуття ( не залежно бренд це чи ні ). Колись давно на Україні купляла ще італьянські мешти ( це зараз пише Італія, а шиють в Туреччині) так їм зносу не було, аж надоїли вони мені )) Потім попадалося дуже гарне польське взуття ( магазин на Південному) , а недавно купили чоловікові на літо мешти в тому магазині, так розлізлися після дощу ....((
    у неділю була на Південному так просто в шоці, якийсь дерматин, десь пошито не знати де, а ціна ого...
    тому поки вирішила не "зраджувати " ессо ))

14. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

У 2001 р. на Південному купила собі літні мешти польської фірми Brado. Я носила їх чотири роки. І у спеку, і в дощ попала раз, ішла по кістки у воді з півгодини - носилися прекрасно, ніде не рвалися, не розсихалися, навіть каблуки не збивалися, жодного разу набойки не ставила, хоча носила мешти дуже активно. Все. Більше такого якісного взуття мені ніде не попадалося. 13 років тому купила мешти Монарх. Взула перший раз, пройшлася по центру і додому. Результат - натерло ноги і з кожної ноги націдило по 20 грам крові. Цілий місяць розношувала на шерстяні шкарпетки. Але потім, як розносилися, стали дуже зручні, не парили навіть літом у спеку, я їх 3 роки проносила, це були мої улюблені мешти. А минулої весни мені безкоштовно дісталися осінні черевички б/в (свекруха отримала гуманітарку з Канади). Акуратні, легенькі, якісні, взула і забула:y:

15. Kasia

Kasia Well-Known Member

в Арсені на Патона є шкіряні сумки і в магазині шкіргалантерія біля юридичного факультету Універу.

• Подобається Подобається x 3
  16. Summer

Summer Well-Known Member

о в Арсені, гляну, а то завжди мимо пробігаю ))дякі

17. Олюська

О, дуже дякую:)А як туди попасти? Маю на увазі, як пропускають і коли?

18. Олюська

Я теж маю один магазин на Південному з польським взуттям, дуже задоволена якістю. Купляли і босоніжки, і мешти, дуже добре носяться, день-у-день

19. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

В мене багато знайомих дуже хвалять взуття польської фірми Elenka..... мол добре носиться, дуже зручне і довго не втрачає вигляд.
    Відділ що торгує цим взуттям є в новому ЦУМі на В.Великого. Там в одному залі є відділ Стептера( але вибір там малий), тої Єленки ( дуже багато різного взуття на любі смаки), і навпроти ще великий відділ Монарху.

20. Loyal

Loyal Well-Known Member

Я взуття з того магазину бачила чи то на Привокзальному чи то на Шуварі за значно меншими цінами...