Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Купувала браску в інтертопі.Замшеві,осінні чоботи.За місяць розлізлися.
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? мій чоловік дуже любить Браску, завжди купуємо в Інтертопі, він дуже задоволений.
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? оо, Катруська, я їх теж приміряла, бузкові...гарнюні і мали б бути зручненькі Малю дві пари браска, одні босоніжки святкові, то вони певне ніколи не зносяться, бо вдягаю два рази за літо. Інші зносились, теж босоніжки, але тому що там шпилька затянута замшою була і я всю обдерла))
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? І я маю взуття від Браски. Мої улюблені світленькі чоботи, якраз цієї фірми, ношу їх вже майже 4 роки, зовнішній вигляд цілком пристойний (хоча я фанат догляду за взуттям), тільки каблуки трошки поздиралися, але це вже такі наші дороги. Босоніжки теж дуже зручні, одні на плоскій підошві, як тапочки, відходили вже 2 літа, інші на шпильці, теж зручні. Тому взуття, як для мене, класне і зручне, а ціна відповідає якості. В мене питання, а де Ви купуєте спідниці/сарафанчики/плаття??? Бо в мене практично одні джинси в гардеробі і декілька пар штанів, а от зі спідницями біда, одна джинсова, є ще одна, але я її не ношу.
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? чобітки екко, куплені в Плато, дитина відносила чотири сезони, і зараз чекають, поки друга дитина доросте - їм ніц не бракує, хіба трішки замша забруднилася. Та сама історія з двома парами кросовок, от лиш фірму не пригадую.
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Маю босоніжки екко, куплені три роки тому в Плато - нічого їм не бракує досі. Думаю, це як пощастить.
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? В мене наразі такий період. Купую переважно в Кінг кросі (ну або в Києв, або за кордон десь вибираюсь), останнім часом купувала все на розпродажі, тому мій гардероб цього роки поповнився сукенками-спідничками. Купляла в Зарі, Орсеї, Бершці, Резрвді (той магазин став моїм відкриттям по одягу ділового стилю)
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Я сьогодні на Сихові на "Іскрі" на 2-му поверсі , бачила непогане весняне взуття 33-34 р.! Так що "Попелюшки" , які таке шукають - поспішайте
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Можливо, хтось є власником такого взуття http://antoniobiaggi.com.ua/collections/spring-summer-2011/wshoes11 Які враження,як носиться? казав консультант,що це фабричний Китай (раніше Португалія), тому маю сумніви,бо не 10 гривЕнь котують.
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? 3 роки тому купила черевички,взула один раз на Великдень так і стоять новесенькі, мені страшенно не зручна колодка і взагалі їх взуття якесь "дубове", хоч на нозі гарно виглядає(тут на форумі кілька таких відгуків вже було).
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Я на зиму собі купувала http://antoniobiaggi.com.ua/collections/autumn-winter-2010-11/wshoes10-11/img7168 , задоволена. Зручна колодка, відбігала в них на роботу кожен день і після цього виглядають- як новенькі.
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Дівчатка! Можливо хтось мені підкаже де у Львові можна купити брендовий одяг на дому. В мого чіоловіка є "точка", там він купує речі Босс,Лагерфельд і здається Келвін Кляйн. Всі речі в одному максимум двох розмірах. І носяться йому роками і ціни в порівнянні з магазинами менші. Проблема в тому що жіночого одягу в нього нема. Я вже обшукалась, але куди не глянь - всюди китайські підробки...
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? так мені подобається взуття antonio biaggi!!!! Як заходжу в магазин то просто млію, купила б все, але ціни трошки кусючі (як для мене). А до Паски в них бувають розпродажі? І чи взагалі в Кінг Кросі до свята є розпродажі, такі як на Різдво? Як взуття по якості від Steve Madden? Ніби модульки є непогані, щось можна вибрати.
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? а мені колодка щось не підійшла..кілька пара переміряла і на жаль..купила інші. і стосовно Steve Madden..не знаю, як жіночі, але чоловічі - бездоганні!!!
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Якщо взуття,- то ECCO , купую в "Плато". Мені подобається, зручне і носиться добре.
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Steve Madden то для мене окрема тема. Люблю їх взуття. Модельки гарні, але якість. Китай є Китай. Та й ціни не дуже дешеві. Купила ботільончики майже за 1000 грн, зовні шкіра, всередені якась клійонка. Але носяться. Я в них лише в машині, бо там така шпиляка що пішками не походиш. Зараз такі коштують 560 грн))) Недавно купила в них туфельки лакові, ще не носила. Сподівають трошки мені послужать. А взагалі як каже мій чоловік, ще трошки додати і купити Італію.
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Італійське взуття можна купити на Івана Франка в магазині"ВЕНЕЦІЯ",ще їх точки на Півд,ринку,там вдійсності взуття з Італії,носиться дуже класно Я чобітки носила 3 роки,вигляд ще нормальний,но фасончик вже не той
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Італійське взуття купую в Плазмі, купуємо там вже 3 чи 4 роки. Взуття супер носиться. Ціни теж нормальні. Продавець знайомий - робить хороші знижки. ---------- Додано в 22:38 ---------- Попередній допис був написаний в 22:36 ---------- Якщо в США - то напевно будуть кращі. А на моїх так змістовно написано Мейд ін Чайна.