Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? дівчата підкажіть де є класненькі спортивні костюми,великий вибір,маю мало часу і незнаю де приземлитись?)
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? На початку лютого знайома купила в Плато на Сахарова черевички під розпродаж за 300 грн.Зовні виглядали дуже надійними - проклеєні і прошиті, поверхня - набук. За два тижні вони перетворились в руїну,хоча доглядалось за ними по всім правилам.Все,що проклеєно повідклеювалось, а шви мало не розходились на очах.Добре що гарантію дають на три місяці.Коли їм принесли на повернення, ні слова не сказавши, віддали гроші.Не знаю, чи то таке "дурне везіння", чи то під розпродаж така якість.
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? не знаю які вам подобаються я на днях скупилась в адідасі в центрі біля Макдональсу (і другий адідас через дорогу на куті) вибір був
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Вчора була в King Cross, тепер є де закупитись по повній, тільки щоб грошики були. Є ZAra, REserved, Orsay (правда ще не відкрився) Solar i....купа інших брендів,але ще багато магазинів закриті,пише незабаром відкриття. Та і взуття багато повинно бути,тільки практично всі ще закриті.
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Ні поки що немає, тільки акції типу в Antonio Biaggi з 26-28.03. знижка додаткова 15%.
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Дівчатка, я зараз в пошуках весільного взуття, може хтось бачив взуття такої форми
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? А я люблю на Сихів на переїзд або ще базарчик за Шоком їздити за спортивним. Там спортивні костюми швидше новіші з"являються, ніж по наших адідасах
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? я теж приємно вражена.... можна сміло туди їздити, так тішуся шо всі оті базари відходять потроху, вже на треба просити дайте поміряти оте і оте, і бачити невдоволення продавців, і ціни там значно нижчі, ніж в деяких магазинчиках Південного і Добробуту... КОРОЧЕ КЛАСНО...
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Я трохи Орсею прикупила в Австрії, цікаво буде ціни порівняти, бо Зара в Києві і в Польщі, наприклад чомусь величезна різниця в цінах... А H@M, Esprit, Caliope є??? я там в підліткових відділах закупляюсь
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Купила собі спортивний костюм Рібок в Адідасі в Новому Цумі. Я навіть не знала, що ця фірма там є, випадково натрапила (в лівій частині магазина).
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? у мені несихівській складно пояснити... За Шоком, минаєм Барвінок, повертаєм направо і там за метрів 50 є базарчик невеличний. Там є декілька хороших будок-магазинчиків. Справа крайній ряд, з самого початку зліва є з чоловічим спортивним, а вже в нього запитайте де його магазин з жіночим.
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? не знаю у якій темі дівчата за легінси "під шкіру" питали, сьогодні такі бачила на Дорошенка у магазині "екстин" вище за "гуден таком", от тільки з ціною напутала або 199, або 299 грн є чорні і сині.
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? останнім часом взуття купувала в знайомого який має майстерню з пошиття шкіряного взуття, воно продається і на південному і на добробуті і в Городку на базарі.... то так класно було... він мені шиві по підйомі і вс нюанси... а останній раз упила на краківському шкіряні мукосіни чи то мешти... щось таке без каблука шоб легко було ходити...
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Може хтось із дівчат порадить де у Львові можна купити хорошу, але не в захмарних цінах білизну для чоловіків. Найбільше цікавлять труси боксерки. Може є якийсь такий магазин як Гутен так, або такого плану щось подібне. В нас з тим така проблема шо капець
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Можу вам порадити магазин Levi"s в центрі біля макдональса. Я там купувала "таке" чоловікові-гарна якість і ціна "приемлемая".
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? В Скрині на 2 поверсі є Lanett там боксерок багато. Ціни середні, залежно на що. Памятаю купила там на подарок боксеркиз Скубі Ду десь в районі 60 грн., а вони через пів року стали 150 коштувати. Але здається вони вже ціни трошки упустили. Ще я точно на початку Федьковича (Привокзальна) Сілайн (київська фірма) там ціни більш приємніші і якісь досить хороша. А згадала тепер багато білизни у магазинчиках у Кінг Кросі особливо у Ресерведі.
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? MAXAMAK, я трошки з назвою наплутала-це "Big Star", біля "Lev"s", а місце дислокації вказала правильно-тільки уточнюю-це на проспекті Шевченка.