Де ви купуєте одяг/взуття?

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Капелька, 16 Вересень 2008.

1. Niferttiti

Niferttiti Well-Known Member

Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття?

Вчора була в Інресіті на Чорновола. Там є магазинчик Тор Brends (такий самий по ходу є в Новому ЦУМі). То там зараз 50% на всі речі. Є дуже великий вибір різних коктельних платтячок, светриків і ще купа всього і ціни зі знижкою дуже приємні виходять.

2. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

ой..так люблю таке, але зараз, певно, не одне б не влізла...а "балахонного" типу там ніц нема, бо маю фотографуватися, то хотіла б нову сукенку....

3. Niferttiti

Те що переглянула, було вільного покрою. Але всі платтячка дуже легенькі, вишукані.

4. Perynka

Perynka New Member

Дівчатка мене звати Олена і я тут новенька:girl_curtsey:
    Я шукаю у Львові жіночий комплект із шалика та шапочки з більш-менш якісного, але не дуже пухнастого мохеру.
    На базарах та в бутіках деяких торгових центрів нині пропонують переважно штучні речі або вироби з ангори та шерсті не дуже високої якості.
    На ангору в мене алергія, а от на мохер як не дивно, нема.
    Може хтось знає на Південному або десь інде, цікаві точки або бутіки з такими аксесуарами.
    Єдине, що мене зовсім не цікавить - вироби з індійського мохеру.

5. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

до речі..... в ПЛАТО розпродаж - до -70%!!! зимове екко дуже не зле:)

6. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

а щось осіннє тамка є ?

7. Annette

Annette Well-Known Member

Я була в Плато на Сахарова, то якраз осіннього взуття вибір величенький, а ще більше літнього)))) Думала собі зимове подивитись, натомість купила літні босоніжки:girl_crazy:
    Вибір зимового взуття, як на мене, зовсім невеличкий:girl_sad: Але пару гарних спортивних моделей від ессо дійсно ще є:girl_spruce_up:

8. Gentle

Gentle Well-Known Member

Дівчата, хто що чув про взуття фірми "Лідер"? Купували? Чули відгуки?
    Надибала у "Чобітку" гарні і недорогі черевички цієї фірми, але боюсь купувати, бо фірма львівська, ні я, ні жоден зі знайомих їх ніколи не носив..
    На вигляд, ніби пристойно, але...

9. cuxivchanka

cuxivchanka Well-Known Member

на Зеленій,147 є їхня гуртовня!

10. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

я носила їх декілька років тому - от тоді (не знаю, правда, як зараз) була усім задоволена: якість прекрасна, модель цікава, ціна доступна..

11. TanyaB

TanyaB New Member

Колись купувала "Лідер" якість та ціна були на 4 бали,а дизайн швидко надоїв,
    трохи "дешево" все ж вони виглядали ,але це моя думка.

12. Sahibi

Sahibi New Member

Моя мама його обожнює))))Якість - супер!:girl_curtsey:

13. Niferttiti

Затарилися сьогодні суперово у Colins, що у Новому ЦУМі. Знижки до 70%. Куртки (зимові) чоловічі від 250 до 600 грн., жіночі (зимові) від 150 грн., шапочки від 19 грн. Вибір поки є.

14. Joana

Joana Member

Підкажіть, будь ласка, де у Львові можна купити джинси Johnwin? І чи взагалі хтось такі у нас бачив?

---------- Додано в 21:36 ---------- Попередній допис був написаний в 21:29 ----------

Просто у цієї марки завжди хороша якість. В мене тато їх дуже любить і інших не носить. Раніше купували в Рівному, а тепер буваєм там вкрай рідко, от треба знайти їх у Львові.

15. карапуз

карапуз Well-Known Member

Дівчатка,і я до вас із запитанням. Сьогодні ,об"їздили декілька спортивних магазинів, у пошуках шапки-вушанки для мене,і ніде нічого.Я вже подумувала подивитись в "Антошці" :girl_in_dreams:.Допоможіть :girl_flirt:.

16. odree

odree Well-Known Member

якщо збираєтеся в буковель, то там в магазинчику є великий вибір таких шапок, і ціни нормальні (на шапки)

17. Капризуля

Капризуля Well-Known Member

Карапузику, в мене вушанка з магазину "Соболь", що на вулиці Галицькій (приблизно навпроти Деманджаро). В п'ятницю ще лишилася прикольна сіренька, чорних не було, казали, якщо будуть, то ниньки. Дуже прикольні, з натурального хутра (кролик)

18. lerucha

lerucha Member

є в Новому Цумі що на Кн. Ольги в Дісконт-центрі Адідас, там шапок багато накидано, треба шукати, я вушанки бачила білі, голубі і чорні плащовка з хутряними відворотами

19. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

а де можна купити модельні чобітки на овчині, гарненького фасону (але акуратні, без перебору), на міцненькому невеличкому каблучку і на худеньку литку? я вже стіки передивалась! бачила лише кілька пар польських, але відверто кажучи - фасон в них зовсім не сподобався, та й підозрило підошва пришита була (точніше - приклеяна)...

20. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

Де можна купити колготи теплі (не капронові, а такі як є чорні товсті) білого кольору? Вчора шукала на Привокзальному, то були лише чорні, з того всього купила малиново-фіолетові (знайшла в одному магазинчику). Я вже думаю, може вони є у весільних салонах? :)