Де ви купуєте одяг/взуття?

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Капелька, 16 Вересень 2008.

1. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття?

Біля Підзамча, в ліцеї

2. Олюська

Олюська Well-Known Member

А як туди звертатись? Є якісь телефони (подзвонити, домовитись)? І як називається той ліцей?
    наперед дякую за відповідь, бо дуже зацікавилась:)

3. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Мені завжди з взуттям везло! навіть якщо воно не супер брендове і т.д.Спочатку щось дуже підсіла на монарх,потім на райкер,потім подруга показала магазин на приміському-там хоч навряд чи якесь фірмове але зразу і сумочку допасувати можна і коштує недорого і носиться довго!А літом щось мене приперло сходити в "плато"-купила собі щось на зразок кедів тільки на високій танкетці-взула двічі-і на обох підошвах дири-принесла по гарантіі(бо пройшов десь тиждень)вони взялись ремонтувати-коли прийшла забрати чуть не впала--уявіть... на взуття на танкетці вони додали каблук ще й іншого коліру ніж підошва--і хоть після наполегливої розмови з керівництвом мені обміняли це взуття на інші босоніжечкі(я вже брала шкіру-її хоть зремонтувати реально якщо щось)--та неприємний осад лишився-мабуть тому що зі мною таке вперше!!!

4. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

Я не знаю, але запитаю коліжанку яка мене водила, і напишу.

5. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

В мене чоловік постійно купує там собі взуття,(але завжди бере на заводі, нам тут недалечко) носяться просто шикарно, та й вибір чоловічого там набагато більший ніж жіночого, і модельки цікаві.

• Подобається Подобається x 1
  6. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Що правда, то правда. :) Жіноче підібрати досить важко, але якщо вже щось знайдеш, то будеш задоволена.
    Переглянути вкладення 25
    У мене такі, як на картинці, тільки не коричневі, а чорні.
    Ношу вже півтора року, форми і вигляду поки що не втратили. :) Зручно, як в тапочках. :)
    Пам"ятаю, черевички, які на Городоцькій коштували 420 гривеників, на фабриці можна було взяти чи то за 280, чи то 300.

7. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

А де та фабрика. якщо не секрет?

8. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Та який там секрет! :)
    Добиратися на "Стептер" не дуже складно, але краще на місці перепитати: головною дорогою до кінця Винник, перед магазином будматеріалів повернути направо, потім ще раз направо (там дорога між особняками), в кінці вулички просто перед вами буде фабрика. Наскільки я знаю, людей вони пускають у суботу до обіду, хіба щось останнім часом змінилось.
    Тут інформація про них, але сторінка трохи стара.

• Подобається Подобається x 2
  9. Panadolka

Так, різниця там відчутна, але переважно там є черги, так що треба трошки почекати!

10. Panadolka

Трошки вас поправлю. Коли повернули перед магазином буд матеріалів то їдете в кінець вулиці, впираєтеся в школу-інтернат і тоді повертаєте на право (томущо по тій вулиці є три повороти на прво то можна заблукати). Потім знову їдете в самий кінець вулиці і перед вами фабрика!
    Ми на початку жовтня підемо купляти чоловікові взуття то я тоді напишу яка там ситуація! Наскільки я знаю, то там в суботу страшенні черги і люди беруть все що можуть! Якщо комусь треба я рознюхаю :)

11. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Треба!
    Якщо не складно, можете розвідати, чи вже є нова осінньо-зимова колекція. :shy:

12. Panadolka

Хай тільки погода покращиться і ми сходимо на розвідку :)

• Подобається Подобається x 2
  13. Мирослава

Мирослава New Member

я працюю на фірмі яка сама шиє одяг, тому тут і купую. Якщо треба, то можу і тобі пошити

14. Panadolka

Звітуюся! Тільки що ходили на фабрику "Стептер". Людей дууууууууууууже багато, тому я туди не попала. Але зустріла знайому з чоловіком і в них розпитала. Взуття є, чоловічого звичайно більше, але і з жіночого теж можна щось вибрати. Продають тільки в суботу (але нажаль не спитала до якої години). Так що сміло можете їхати за взуттям!
    Не далеко від "Стептеру" є ще одна фабрика взуття, але там жіночого набагато більше. Ціни вищі ніж на "Стептері", але взуття також хороше (перевірено). Кого цікавить можу детальніше пояснити як туди заїхати!

• Подобається Подобається x 5
  15. irushka

irushka Well-Known Member

Правда-правда! Все моє наймодніше і наулюбленіше взуття було куплене саме в цьому магазині (якщо це Панадолка про "Джину" говорить), особливо чоботи жіночі у них є гарні, хоча це швидше справа смаку,бо моя сестра і мама не змогли собі там нічого підібрати.

16. Panadolka

Так, про "Джину". :)

17. Олюська

Олюська Well-Known Member

Поясніть будь ласка:) Мені здається, що в мене були чобітки цієї фірми. Супер чобітки!

18. bora

bora Well-Known Member

Думаю майже все взуття у Львові - китайське. Принаймні таких брендів як Честер у Англії взагалі не існує. Ну про бренди власне була на форумі стаття - які з них просто придумані нашими співвітчизниками (та не дуже нашими).
    Для мене взуття - тема болюча. Якщо їду за кордон чи у Київ - в першу чергу йду у взуттєві. У Львові зупинилась на Інтертопі. http://www.intertop.ua/ - ось колекції. І в мене склалось враження по розповіддям тут, що Браска в Інтертопі і в Платто - дві різні речі. Тому що ношу їхнє взуття роками. Так склалось, що вони мені підходять і принаймні завжди повністю шкіряні. Найбільше скупляюсь у час їхніх розпродажів. Останні босоніжки замість 650 грн мені там по знижці коштували 350 грн. Але якби в них щось обірвалось - їм би довелось мені повертати гроші чи постійно віддавати нові - я з тих що подібного не подарую.;) Тому думаю вони в неліквіді не зацікавлені - може його і кидають на Плато?
    Також купляємо навпроти Оперного (назва з натяком на італійську-португальську знову:)) - але там біда з розмірами. Босоніжки 500 грн в середньому, черевички - 700-900. Знову ж таки є зміст дочекатись розпродажу. В Євротопі - рідко з моделями смак співпадає. Ще непоганий взуттєвий - на Ів. Франка, біля Дому краси. Ну і спортивне - в Універмазі - сток Адідасу. А решта - просто боїмось купувати, щоб не викинути грошей.

Ага, колись купила взуття в Монарху - ооо. Враховуючи, що коштували вони як тоді взуття в Інтертопі (350 грн), три роки вже просто займає у шафці місце - стільки часу я не можу вже його розносити - як колоди на ногах:) І Це при тому, що витратила на них цілу банку розмягшувача. Ні, з таким взуттям хіба можна якоїсь хвороби ногам дістати, венозної.

Останнє редагування: 29 Вересень 2008
  19. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Я не знаю, може комусь і попалась нездала пара взуття від Браски , але скажу за себе: що мені, що чоловікові це взуття ідеально підходить і зносу немає.
    Я наприклад купувала собі мешти осінні - восени 2006 року в Інтертопі вони коштували троха більше 500 грн. я ними загорілась але вирішила почекати. Весною 2007 року я такі самі купила в Євротопі - вони були вже як би минулого сезону, трохи уцінені, близько 400 грн але ще я мала їх картку клієнта і там в них якась лотерея тоді була на знижки - тож вони мені війшли взагали 320 грн.
    А потім восени 2007р. я їх бачила в Плато - як зара памятаю 245 грн..... І то були один в один мої мешти, такі самі. Щось я сумніваюсь щоб у ці 3 різні магазини взуття однаковісіньке ззовні поступало різною якістю.
    До речі ці туфлі і зараз на мені....... натішитись ними не можу :y:

А на рахунок того що щось може відірватися.... у моєї співробітниці в зимових чобітках куплених в Плато щось там відклеїлось....мала вона чек і взуття ще було на гарантії, понесла в Плато - там взяли на ремонт, зремонтували за свіій кошт, але мабуть таки пара взуття була нездала бо знов в неї ото відклеїлось....понесла знов в Плато, і їй повернули всю вартість того взуття.

Останнє редагування: 29 Вересень 2008
  20. viltis

viltis Well-Known Member

Ну, щодо Плато. Колись жила власне за будинком з Плато. тому і вивідала всі їхні таємниці. Отже, в них є декілька варіантів завозу:

1) Це нормальне, якісне без жодного ганджу взуття, яке закордоном вже було у сейлах, а в нас його подають як нову колекцію, тому й різниця .... ( купила собі черевиви в ЕССО, таких в Плато не було, а інші коштували 850 проти 595 в Плато).Схема популярна на Україні

2) Пояснюю на хлопський розум. До кожної моделі взуття є лекало чи як воно там називається. І воно вважається ліквідним на ну, нехай 1000 пар. А 1001 вже йде як перший сорт, а не як вищий. Тому й закупівельна ціна такого взуття менша. Тобто, якщо в ІНтертопі Ви купите наприклад 500 пару з того лекала ( що теж не факт), то в Плато 1001 або й 1500.

3) Навіть машини не ідеальні, і тому перед випуском партію переглядають...і...може бути ледь помітний кривий шов, всередині не проставлений розмір, ремішок без однієї дирки і т.д. Це теж попадає на дуже дешевими цінами .... ( Але, наскільки відомо з останніх завозів Плато лише напочатку завозило таке взуття, щоб набути славу магазину з прийнятними цінами, зараз таке не практикується).

Тому чи купувати в Інтерпоті чи в Плато....ви обираєте...

• Подобається Подобається x 4