Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Я мала пуховик Columbia. Пух з нього ліз жахливо....... навіть ще коли був новий і ніразу не праний.
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? А де купували? Напевно гарна підробка вам попалась? Я так якось спортивний костюм вибирала спочатку ходила по Південному вибрала Адідас одини до одного як в Мегаспорті, але шнурочків він чомусь не мав, які б стягували штани,а в Мегаспорті в цьому костюмі були.Ось так. А взагалі маю вже і пальто і куртку пухові Адідас,купую або в маг.Адідас або в Мегаспорті.
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Купляла його в Польщі. не думаю що то була підробка. Хоча все може бути.....
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Тиждень нзад придбала довгий пуховик Reebok в сток-центрі Адідас в ЦУМі, якістю задоволена, і ціна нормальна. Здається зараз діють якісь знижки.
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Походила вчора по магазинчиках в пошуках якоїсь гарної сукеночки на НР. Жах якийсь..нічого не знайшла...все таке буденне...а до Нр часу все менше і менше...що робити? може хто здасть якусь точку?..що ви вдягаєте на НР?
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Ціни там не дуже високі, ну але то як для кого. Наприклад манто з нутрії, з капюшоном і песцевими манжетами коштувало 3600грн.
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Mazerati Я минулого року купила дуже гарну сукеночку у стоці на початку вул.Личаківської.Можете піти подивитися,вони завжди перед святами гарні сукенки завозять.Правда малувато.
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? О! супер! знаю той магазин! дякую, що нагадали. Тільки переживаю, щоб там було щось тепленьке..чи хочаб не тонке...бо зараз в магазинчиках чогось море суконь на короткий рукав...
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? а про взуття коламбія які відгуки? Пригледіла собі одні снігоступи, і от думаю
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Mazerati З тим часто запара(особливо зимою).Але я викрутилася-купила тепленьке болеро і під зимові чобітки виглядало супер.
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? kati, я собі такі купила Дууууже задоволена. З малим гуляти - те що треба. Купувала в мегаспорті. ще такі дуже сподобалися, але для прогулянок з дитям мені здалося, що непрактично. Приніймні для мене, бо малий дуже ще мамині ножки топче
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? ооо, юкола, отакі перші і я пригледіла. а скільки вони в мегаспорті?
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? У нас біля ВАМУ на Сихові відкрився магазинчик новий вроді МЕГА БРЕНД називається то там стоковий одяг,новий з бірочками! Купила малій куртку теплу і собі штани на весну і туніку. хороші речі- якісні !
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? 2 роки назад купила взуття зимове ЕККО, причому дитяче) Дуже задоволена) Вони і зараз як новенькі)
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Я ношу снігоходи коламбія вже п"яту зиму.І мені вже страшно,бо їм зносу нема і вони мені вже трохи набридли.
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? я також була в мега бренді на Сихові.купила собі платтячко на НР фірма- Rinascimento Італія навіть на вагітних можна підібрати
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Впевнена що це хороший вибір, ношу коламбію вже 4 рік, а вони однакові (та й в люті морози не мерзнуть ноги). Для прогулянок з малюком - самий раз
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Дівчатка, в якому з Мегаспортів ви собі пуховики купуєте? Бо я минулого тижня, здається, була в Скрині і нічого нормального там для себе не знайшла вибір малий. І чому саме пуховики. а не синтепонові куртки? Їх ніби легше доглядати, бо пуховик невідомо як поведеться після прання в пр.машинці? Просвітіть мене, темну таку
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Anastasia, з тих курточок, що я бачила-міряла (зокрема коламбія) куртки не на пуху - дуже лижний варіант. Пуховички посимпатишніші якісь. Хоча продавщиця запевняла, що пуховики коламбія перуться у машинці чудово. Але ж вище дівчата про них писали сумні речі.
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? У мене пуховик Colin's. Був просто супер, нічого ніде не вилазило (пух тобто лишався як і треба в середині), але прати в пр.машинці його не можна було. От і замучило мене носіння того пуховика в чистку, випрала в прал.машині, після того пух не той і вже не гріє як раніше, продуває його вітром шкодую за ним Купувала його ще років 5 тому, в магазинчику у Вамі на Виговського, незнаю чи він там ще є.