Де ви купуєте одяг/взуття?

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Капелька, 16 Вересень 2008.

1. mamba

mamba Member

Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття?

в Ку! нічого не раджу купувати - чоловік в їхніх "кедах" за 150 грн раз в футбол зіграв і вони розвалились на деталькі)))).
    щодо джинсів, класика гарна в Колінзі, не пожалієте, оскільки вони довго вам прослужать. Треба чекати розпродажу.
    Я раніше також шукала дешеві і жаба тиснула більше 90 грн. заплатити, але носила такі максимум 2-3 міс. -або витирались або рвались.
    Також можна виділити час і пошургатись день-два на Південному (тільки не в великих і нових ТЦ, а піти дальше - ближче до Щирецької, де дешевша оренда в магазинчиках і відповідно дешевші ціни).

2. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

в основному в Інтертопі/Євротопі, Мілані, Діві, Шику...

Отаке цього сезону розглядала в Інтертопі, купила одну з таких моделей, щось не бачу на сайті зараз...
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

3. mamba

mamba Member

я в Плато купляла джеокси дуже схожі на верхні ліві))) другий рік (дві осені і весна), а виглядають як нові, дуже задоволена.

4. bioland7

bioland7 Well-Known Member

Може й так, але це дешевше ніж 1000 і з лишком і вище. Сьогодні несподівано зайшла в магазин Reporter на пл. Галицькій там змінили стиль одягу, що в них продається. То там є дуже гарні вечірні платтячка по 800 грн.Одне собі придбала, дуже фасоном цікавим задоволена фірми Rinascementо, і що найважливіше на приблизно 30 % дешевше, ніж в Жадорі, по ціні там такі є по 1100грн, а на Південному ще вищі ціни.Завтра виставлю фото.Дівчата, обов"язково загляньте якщо щось цікаве і вишукане на Новий рік шукаєте.

5. Bonita

Bonita Member

А хіба "репортер" не мали закрити??? Чи вони просто поміняли стиль одягу??? А можна детальніше, що там ще є цікавенького і як там з розмірами чи є 34 верх?

6. Iskra

Iskra Well-Known Member

так, дівчата, у магазині "Джинси+" зараз розпродаж 70%, правда, не на все... АЛЕ! є багато гарних рукавичок, непогані лосини і туніки, але щось останні там не дуже сподобались. словом, треба йти і дивитись. в суботу купила собі там лосини а-ля шкіряні, заплатила 245 грн, дуже класні. і я дуже задоволена, бо виглядають шикарно:girl_smile: всі, перед ким їх міряла, думали, що то справжня шкіра...:girl_smile:зоровий обман:girl_wink:словом, тішуся як слон:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:

7. TusSsi4ka

TusSsi4ka Member

Скажіть, будь-ласка, адреси магазинів, бо я знаю що десь бачила а де саме не пам'ятаю:girl_curtsey:

8. Wanderlust

Wanderlust Well-Known Member

там відкрили сток із різними марками одягу

9. Олюська

Олюська Well-Known Member

Здається, на Чайковського (та, що від пр.Шевченка)

10. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Є навпроти філармонії на Чайковського і на вуличці, яка йде від пам міліції доГородоцької (здається)
    я вже про ті магазини писала.Там коли розпродаж, то справді можна фірмові речі не дуже дорого купити. Бо так - дорогувато.

11. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Колись були (бо давно вже Львовом не бігала):
    початок вул. Левицького (напроти Піраміди)
    початок Чайковського (напроти Філармонії)
    Мендзинського (на розі з вул. Гнатюка)
    на розі пр.Шевченка та Саксаганського (здається)-одна з тих двох, що на Франка ведуть

все, більше не пам"ятаю :girl_in_dreams:

12. Tanita

Tanita New Member

Привіт, дівчата! Сьогодні натрапила на цей хороший сайт, і вирашила до вас приєднатися. Деколи так хочеться побалакати з дівчатами, особливо на роботі, особливо в чоловічому колективі.:girl_spruce_up:
    У мене теж недавно виникла потреба у нових джинсах, але я люблю такі, щоб були без наліпок, вишивок і таких різних додатків. Ми з чоловіком пішли на Південний (традиційно. А раптом щось змінилось), але були дуже розчаровані. Обійшли половину базару і отримали такий результат: ціна на джинси 350 грн. і вище, всі мають якусь "ізюмінку", як казали продавці, і всі завужені!!! Я маю 38 розмір одягу, але у тих джинсах виглядала як бандура.:girl_crazy: Одним словом, вирішила, що буду продовжувати ходити в старих.
    Потім ми вирішили зайти в Colins в ЦУМі на княгині Ольги. :girl_crazy: Великий вибір джинсів, дуже приємний персонал. Вислухали, що я шукаю і підібрали мені 5 пар. Ціни: від 200 до 500 грн. Окрім того там зараз акція: якщо берете дві речі, то на дешевшу річ знижка 50%. Отже, за 15 хв., я придбала 2 піра штанів і кожна мені обійшлася у 300 грн.

13. Galyna555

Galyna555 Well-Known Member

Дівчата, порадьте щось!!! В неділю купила плащ в магазині "Шанталь" , от прийшла додому, поміряла нормально, а він виявився завеликий:girl_cray:. Була в магазині з малою, а вона почала вередувати от і так сталося, що купила "недомірявши"...

Хочу піти і обміняти на менший розмір. От незнаю чи обміняють? А от якщо не буде, то чи повернуть гроші? Просто цікаво, що говорити продавцеві в такій ситуації? У мене немає такого досвіду, ніколи нічого не повертала в магазин, а тут так сталося, може щось підкажете?:girl_flag_of_truce:

14. Імель

згідно акону України Про захист прав споживачів
    Перше питання-чи маєте ЧЕК?
    Якщо маєте-тоді можете або обміняти, або забрати гроші

15. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Просто йдіть і скажіть, все, що тут написали:) що поміряли вдома, що Вам завеликий і якщо є в наявності то Ви хочете обміняти, а якщо не має, то можуть запропонувати альтернативу (іншу модель), але якщо Вам не підходить то вам повинні повернути гроші :) Тому не соромтеся йдіть і міняйте, то ваше право поміняти річ до 14 днів після здійснення покупки:)

16. Златка

Златка Well-Known Member

Galyna555, якщо об"єктивно - маєте право поміняти :girl_curtsey:; якщо суб"єктивно - дуже залежить від продавця: нерви може так потріпати, що ого-го :girl_devil:, і від Вашої наполегливості/наглості - іноді першого замало :girl_cool: В мене от подруга нещодавно поміняла норкову шубку: гроші віддавати не хотіли, але обміняли на іншу

17. Tanita

Tanita New Member

У мене теж були такі ситуації, якщо це серйозний магазин, то все буде без проблем, але якщо якась базарна будка, то можливі клопоти...
    Отже беріть ту річ, але, щоб були всі бірки, чек і йдіть сміливо у той магазин. Все поясність і попросіть поміняти. Якщо продавець відмовиться, наполягайте. Якщо продавець буде сильно впиратися, не пошкодуйте часу,попросіть книгу скарг, або візьміть самі. В основному на цоьму моменті питання вирішується у користь споживача. Але якщо і це не подіє, то пишіть скаргу у книзі, напишіть дату покупки, що саме купили, у кого купили (тобто приізвище продавя, або того приватного підприємця. Вся інформація має бути на дошці споживача), вкажіть причину, чому повертаєте річ, а також причину конфлікту. Всі сторінки в цій книзі пронумеровані, тому запамятайте номер сторінки, а ще карще зробіть фото. Можете взяти закон прав споживачів, він теж має бути в магазині, знайти і показати продавцю, що Ваша покупка підлягає поверненню. Після цього обовязково зателефонуйте у центр прав споживачів, номер телефону теж є на дошці споживачів.
    Але все це дієво, лише за умови, якщо ви вкладаєтесь у термін до 14 днів.
    І не піддавайтесь на вмовляння продавця, що такі Ваші діїі, не допоможуть. Будьте наполеглеві і захищайте свої права :girl_devil:. Успіху!!!!!

18. Імель

мені видається-найперше залежить від того, чи при покупці ВИДАЛИ ЧЕК, якщо є чек, то тоді можна не псуючи собі нерви, спочатку сказати як є, потім можна лякати їх службої захисту споживачів, а вони її ще бояться, інша справа-якщо чеку немає, тобто важко довести, що ту річ придбали саме в тому магазині, тоді доведеться розмовляти більш м"яко, просити навіть.

19. Charovnisa

Charovnisa Well-Known Member

Главное идите уверенно, должны поменять. В течении 14 дней вам и деньги обязаны вернуть даже без чека( хотя с чеком все же надежнее). Намекните, что вы свои права знаете. Удачи

20. Імель

от тут вже від продавця залежить, може сказати - не в нас купували і все-ніц не докажете, бо має бути документ,який підтверджує факт купівлі-продажу. Дуже часто ми не беремо чеки (ай, нащо?), а потім доводиться "ріпку чухати"