Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? та я думаю у Львові якісну блузку дешевше знайти буде нелегко...! тому:y:
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? А якщо ще комусь треба магазинчик товарів для тварин..... то теж можу поділитись інфою де невисокі ціни і суперовий ассортимент.
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? І я теж купую взуття переважно на Добробуті, задоволена якістю та стилем, на Південному ціни кусаються, переплачувати абсолютно не хочеться, на Краківському продають взуття але не мій стиль, на вихід щось купити там реально неможливо, витратите лише купу часу і нервів, максимум, що я купляю на Краківському, так це футболки, блузки інколи штани або джинси, але це як повезе По магазинах немає дуже часу так ходити, лише коли є відпустка я можу собі влаштувати день шопінгу, залишитися на одинці з гарними речима Якщо хтось може порадити гарні магазини взуття + щоб ціни були в межах розумного поділіться адресами...
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Про стокові магазини На Куліша є один, "Євросток" називається, хоч там і ношені речі продають, але я купувала багато нових якісних. На Городоцькій - магазин тої самої "парафії", з тою ж назвою, майже біля костелу Ольги і Єлизавети. А ще на Краківському є стоковий магазин, то там і взуття продають класне. Якщо йти до продуктового ринку, то там внизу продають кульки (багато будок) і в тому ряді, де кульки є і той магазин. Ще я іноді купую речі в ТСМ на Куліша, якщо є щось гідне. Але здебільшого- на Південному, хоча щоб щось купити мені треба цілий день походити так, щоби і річ була оригінальна, і ціна нормальна. В Ку є гарне взуття, щоправда, шкірозамінник. А взагалі-то взуття радше купую в магазинах, аніж на базарі.
Відповідь: Модні тенденції.... Нинаю, в мене проблеми зовсiм iншi Але хiба у вас в Канадi розмiри не лiпшi? У мене подружка дуже хвалиться що носить 4й розмiр, а поїхала до Канади i казала шо на неї вiсьмiрка ледве налазила. Я дуже пiдозрiваю що тут у нас цi розмiри трошки прикрашають, так би мовити, шоб паням не було дуже обiдно за свiй розмiр. Бо двiйок розмiрiв тут купа i часто iде на Clearance бо не так вже й багато худеньких особливо в наших краях. I XS теж завжди на розпродажах... S i M найпопулярнiшi. А ти знаєш, спробуй купувати Petite одяг - вiн точно менший. Сумочки - це моя велика слабiсть особливо дизайнерськi. У нас треба купувати ТIЛЬКИ у фiрмових бутiках. Я б навiть з iнтернету не купувала. I часто дизайнерськi сумки зовсiм не шкiрянi а з нейлону (чи полiєстру) чи ще з чогось... такi наприклад як Вiтон. Ех... мабудь потайки вiд чоловiка прийдеться задовольнити свою прихоть найближчим часом. Бо то вже не до витримання. Я собi ще за Котусю не подякувала як має бути.
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? я недавно в "КУ" купила ремінь, шкірозамінник за два тижні потріскав весь, хоча я дуже мало носила, тільки з малим на прогулянках тепер треба шукати де купити нормальний на Добробуті я минулої осені вибирала собі блузку, були дуууже гарні, але зараза ціна в районі 250-400 грн :confused: ще згадала про взуття, хто що скаже про "Лідер"? я колись собі купила дуже гарні шкіряні чобітки, то вони скоро розлізлися щось те фірмове дороге взуття часто дуже делікатне так ніби не для наших доріг, а для килимів
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Я чомусь ніколи до Лідера не симпатизувала. Чи моделі не подобались чи сумніви визивало те що вону тут у нас робляться. До речі не таке вже в Лідера і дороге взуття. Монарх як на мене дорожчій. А про Монарх...я купила собі там попозаминулої зими замшеви ботіночки на цигейці....може хтось памятає в них по всіх магазинах такі були оливкові, гірчичні і червоні. Принесла я ті оливкові додому...дивлюсь хто іх зробіив... а там провінція якась то там ( Китай)...я подумала - ну все ...але мушу признати китайці як хочуть теж вміють робити якісно. Всю зиму в них відлазила позаминулу і минулу.... і ще цю зиму катялску буду по снігу катати і з собакою гуляти.
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Мої магазини - то TJ Maxx i Ross. Коло Х'юстона відкрили outlet mall, то там добре взуттям закуповуватись. Штани купую в NewYork&Company, деколи щось можна надибати в Gap.
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Так і є, думаю. Я от мала босоніжки одні. У Львові за 2 дні треба було набойки міняти. А тут місяць ходила і ніц. :xaxa: До речі, на початку Личаківської навесні відкрився новий взуттєвий магазин. Я собі там дві пари взуття купила. Дуже зручне. І моделі мені сподобалися. Зрештою, у червоного та білого взуття головне колір. :xaxa: Але кому цікаво, підіть подивіться. Може, теж щось собі підберете. Магазин на два поверхи. Асортимент трохи повторюється. Але конче подивіться обидва. Сервіс дуже хороший. Не пригадую назви магазину, але він по лівій стороні, якщо спиною стояти до Митної. Якраз там де зупинка трамваю. Сподіваюся знаєте, кого зацікавило. А то я так пояснила... :confused: А я тут дивуюся, якщо не в Китаї. Такий жах із тим всім. Все в Китаї роблять. І гроші платиш, а мало що зролено не в Тайвані чи Китаї. :cesored: Сумно так... Нещодавно светрика собі купила, то писало, що зроблений в Канаді. Тішилася, як дитина новим ровером. :xaxa: Це чомусь так зрідка можна тут знайти... Хіба в маленьких магазинчиках, але там і дорожче відповідно. То собі часом свято роблю...
Відповідь: Модні тенденції.... Угу, я теж на це куплялася. А маленьких розмірів виявляється в пари, і все на шпиляці і гострим носом. :8:
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? минулого року купила дуже класні туфельки-типу ботільйонів. на танкетці, шнуруються. думала, що буду мати на всяку погоду до джинсів та брюк... ага! пройшлася раз по дощі і каблук почав коробитися і лущитися. приношу до майстра, а він мені: що ж ви хочете, пані, то ж шкіра, Італія... пластиковий кабулк я би полагодив, а шкіряний... а куртка на ваті... 600 грн. - на вітер...
Відповідь: Модні тенденції.... Ех, не ви перша. Дитяче взуття - то дитяче, воно вузеньке і повнота дорослої ноги йому не підходить. З дитячого вдлося купити тільки кросівки в джеоксі. Навіть мешти-лодочкі без каблука не вдається - вузькі. Ну але ж хочеться взуватись кінець кінцем як жінка :no::no::no::no:
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? останнім часом закупляюсь в магазинчиках - джинси Levise (знижки були) та в Мегаспорті, надаю перевагу спортивному стилю та в центрі більш подобається ходити по магазинчикам, де є знижки )) Із взуття обожнюю ессо Хоча живу біля Південного, рідко купляю, бо ціни просто завишені за рахунок оренди, та й самі продавці ну зовсім не хочуть спускати ( хоч це не магазин і чек вони не дають) та ще й ображаються, що подивишся і нічого не купиш в них...
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? так, в "Лідера" відносно недороге я не про "Лідер" конкретно казала, а взагалі, що дороге взуття часто дуже делікатне і в ньому по наших дорогах не находишся
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? А я навпако дуже поважаю взуття з наборним каблуком, або коли він ззовні ніби з шкіряних смужочок ( не знаю чи зрозуміло висловилась). Відверто пластмасові каблуки мене щось не вражають( хіба що шпилечки і то не завжди) Дороге в плані штучно завищеної вартості як на Південному може так і є....розлізтись можуть і нікому нічого не докажеш. Але той самий Честер чи Джеокс, взуття дороге, але носиться...... дай бог щоб кожне так носилось і виглядало. Мабуть все залежить від того, чи дійсно марка взуття якісно відповідає тій ціні, яку деруть за ту марку
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? до речі можна пошити на замовлення, я хотіла так зробити, але мені треба було вже і зараз, а там чекати 2 тижні. Я ходила в одне училеще. Роблять супер, якісно, дешево, оригінально, під Ваш підйом і ширину, єдине, що підошви стандартні, але вибір у них є. чоботи зимові на цигейці порядка 400грн. коліжанка там шила дуже задоволена
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? А шкіра в них гарна, тоненька, якісна.... чи свиняча... як в кірзоках в армії?
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Є кілька зразків, вибираєте самі, коліжанка брала телячу, але не дуже м"яку, принаймі в моєму розуміні. Ну точно не така як в берцах, бо кірзаків навіть в аромії вже не носять, не модно
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? А я останні декілька років купую взуття в "Стептері". Їх магазинчик є на початку Городоцької (навпроти тюрми, маленький), але там ціни набагато вищі, ніж на фабриці у Винниках. Літнє взуття - так собі (у всякому випадку, як на мої нестандартні ноги), але осіннє та зимове непогане. А, і ще зсередини може трошки линяти, але не завжди... Моя біда - високий підйом, тому не все підходить, але якщо добре покопатися, можна щось підібрати. Одні зимові черевички я чесно відносила три роки, після чого віддала троюрідній сестрі на село. Вона їх також третій рік тягає, зараз вже на город - каже, що для чистоти експерименту чекає, коли вони нарешті зносяться. :D Соромно зізнатися, але одні літні мештики я навіть прала у машинці після того, як над ними попрацював підлий кіт :shy:... Мештики не розлізлися, навіть не втратили форми, але, на жаль, то не допомогло і їх довелося викинути... Чоловіче взуття там також хороше і порівняно недороге (якщо брати на фабриці). Цього року чоловік купував мешти якоїсь львівської фірми біля Янівського цвинтаря на Шевченка. Виглядали гарно, коштували трохи дорожче за стептерівські, але вже за день потріскали лакові вставки, а ще за два тижні взагалі розлетілися. Польський одяг більших розмірів і не як на вашу бабусю можна купити в магазинчику на Краківському базарі, це як йти зі сторони Шпитальної аж до кінця. Там з лівого боку є ряд магазинчиків на такій терасі, поруч ще дитячий одяг. Одна біда - хамовита власниця, але вона не завжди там сидить, інші дві продавщиці адекватні. Та пані твердо впевнена, що тільки їй видно, що вам підходить, і не відпустить, поки не заставить переміряти все, що попаде під руку, навіть якщо воно вам і задурно не потрібне... І спробуйте тільки відмовитись! Такого про себе наслухаєтесь! Одним словом, натуральна базарна баба. :xaxa: