Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Я там була і понеділок, 17.08 на Шуварі. Продавець сказала, що після 15 буде завіз,напевно, вона мала на увазі вересня, хоча я чомусь була впевнена, що серпня. Щось геть загубилася в числах.
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Сьогодін нальотом була в Плато і євротопі....Ну що я скажу,..трошки завезли вже нового взуття- макасінчики, туфельки, ботільони, чобітки.Радує- дуже мало лаку,шкіра і замш,не радує-ціна. Туфлі- в межах 900 грн., чобітки 1200-1800.
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Заїзджала сьогодні на нижній шувар, в "синю" будку про яку тут згадували, де нібито взуття Zara......Нічого там доброго не побачила, крім зари( як на мене сумнівнох якості) там ще купа різного шматяного взуття, все літнє.....осіннього ще нема нічого ,та і з літнього лише 39-41 розміри. можливо загляну туди ще восени, мо щось краще там побачу
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? "В неділю випадково попала з подругою до ТопБрендс у Новому Цумі.Дівчата,я знайшла там джинси на себе!!!(в мене 186см зросту).При чому саме такі як шукала - чорні скінні, від Донни Каран.А ціна взагалі мене в шок привела - 270грн. Ги,тепер я просто обожнюю цей магазин, хоч перше знайомство в нас було досить невдале))"
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Гарний магазинчик є на Франка, біля стрийського базарчику " Стоковий магазин європейського одягу".Невеличкий, але речі сучасні, НОВІ, все акурат на вішачках+ непогані сумки Miss sixty. окремо чоловічий зал. Купила сьогодні чоловікові дві футболки, том тейлор і морган, по неповних 200 грн
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? про магазин франка - схожий на звичайний стоковий, тільки ціни трошки вищі. сумки - в сотнях гривень
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Дякую за інформацію, як для шкіряних сумок це нормально, навіть враховуючи що це сток, особливо коли орієнтуватися в цінах на Південному ринку))))))
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? а де у Львові можна купити натуральні дублянки, але за доступними цінами? На Південному дублянки минулорічні зараз коштують в районі 400 у.о. І це влітку...
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Кажуть що вигідно можна купити дублянки в магазинчику (не знаю як називається) коло церкви Преображення, на Галицькій. Там ціни ніби також не дешеві як не на сезон, але там можна торгуватися і спустити суттєво ціну
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Щодо знижок на одяг, то зараз непогані у магазині LIFELINE в торговому центрі "Скриня" по вул. Городоцькій. Одяг китайський, але поки що скарг не було на те, що купувала ранішеПравда там не все гарне як на мене, просто було те, що треба.
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? О, дякую, а я навіть не знала, хоча в Магнусі й була, напевно не помітила)))
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Може хтось здасть точку,де можна купити атласну спідницю.Бажано темно-синю або чорну,довжиною за коліно,вузьку і не дуже дорогу...Може хтось саме таку продає,або може пошити??(В сторону Південного навіть боюсь дивитися)
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? А я переважно шукаю якісь знижки, от в адідасі частенько бувають, в тому, що в ЦУМі, там і взуваюся, бо надаю перевагу спортивному одягу. Інколи і на Краківському і на Південному, але якщо ціни не дуже кусаються.....
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Тільки нещодавно помітила, що вул. Дорошенка має аж декілька стокових магазинів, та й взагалі на магазини багата ("Reporter", "Lily", "Vicino"); стокові: "Стокер", "Європейський одяг" здається, "Стоколад", ще один не стоковий, але дешевий "Dizzy". А ще на вул. Коперника є магазин "Rich",точно не знаю, але мабуть стоковий, хоча не дешевий. Хто знає що це за новий магазин по вул. Дорошенка з якоюсь дивною назвою "Джакарда" чи шось в тому роді, то бутік чи шось доступне?
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? я туди заходила. ціни на одяг цілком доступні. навіть дешеві. багато речей в районі 100-200 грн. великий вибір сумок, але вони трохи дорожчі