Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Злючка, а цей Єврошоп біля планети секонд-хенд? наскільки я собі пригадую, то вхід з бокової стіни будинку. Воно? Чи я помиляюсь???
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Тигринятко..то в тому будинку де була планета..я просто не звернула уваги чи вона там досі є.Але будинок той!
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? В Стрийському парку,там де гуртовні книжок та канцтоварів,відкрили також "новий німецький одяг на вагу" з асортиментом "Антикризи".Єдине,що там бачила цікавого -це взуття,але його розбирають з неймовірною швидкість,та й в розмірах обмеження з 36го по 38ий. Ще нещодавно заглядала на Пекарській в мультибрендовий сток...ну що сказати,ціни практично геть не стокові.
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? ООО! Це вже цікаво! А де це в нашому стрийському є такі гуртовні??? Я коли перечитую пости нашого форуму починаю думати, що живу зовсім не у Львові, то просто капець Навіть і уявити не могла, що в нас в місті є такі заховані лакомі місця з одягом. Будь ласка розкажи детальніше про сховок в Стрийському парку P.S. Злючка, дякую за інформацію, мотаю на вус!
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Я вчора була в магазині взуттєвому навпроти Пузатої Хати на Січових Стрільців. Там розпродаж літнього взуття. (155 грн). Але людей море було, може вже ніц нема
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? І я там теж вчора була))) Як зайшла, то аж жахнулась))) Таку купу народу тепер рідко побачиш по нашим магазинам з нашими цінами. Доречі, з другої сторони вулиці також є магазин з взуттям і одгом (Леді"S), там також є те саме взуття, по 155 грн, але розмірів практично не залишилось, або маленькі, або дуже великі. Тому щасливих власниць нестандартного розміру ноги можна привітати!
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Попала і я в цю будку на Шуварі, темно-синю. Гарне взуття, але вибору вже немає. В основному все на низькому і мого ходового розміру 37 вже взагалі немає, якщо і є, то він явно на 36. Але я все ж таки купила соіб босоніжки замшеві, гарні на шпильці за 220 грн. Я вже дома побачила, що один трошечки відрізняється відтінком, напевно трохи вигорів на сонечку, але це вже коли дома приглядатися... Дівчинка сказала, що після 15 у них планується завіз осінніх моделей. Ще на Південному вчора попала в магазин Kazar, у них там є ще італійські і бразильські виробники. У них зараз розпродаж літній ще в повному розгарі, тому розміри є, але розпродаж 500-700 грн ( а без розпродажу від 1000 грн). Я от сумнівалася і не купила собі такі симпатичні босоніжки "3і" за 700 грн срібні, а тепер шкодую.
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Якщо рухатися по центральній алеї від кінотеатру "Львів" на вихід в сторону Нового Львова, то по правій стороні, майже при виході, побачите довгу сіру одноповерхівку - це і є осередок гуртівень)) Кому цікаво,ще маленький магазинчик цікавого німецького взуття функціонує на бічній Б.Хмельницького,за Міленіумом,вибір там був шалений,але виключно літні моделькі,хіба вже щось на осінь завезли.
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Дівчатка, а хто знає як працює Інтертоп? Мене цікавлять вихідні.
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Трохи не доганяю))) Від кінотеатру іти в сторону стрийської чи в сторону комерційної академії (не знаю як та вулиця називається, напрямок протилежний до виходу на стрийську), а ще можна іти в сторону Франка, там де ЗАГС. Я щось не орієнтуюсь куди-то іти на Новий Львів. Поясни детальніше. Будь ласка))))
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Дякую. Але я мала на увазі чи є у них вихідні дні? Ну 24 серпня, наприклад, робочий?
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? цього на жаль не знаю. на сайті написано , що працюють цілий тиждень. ви може туди подзвоніть.
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Може там номер якийсь є і вулиці назва щоб в перехожих запитати бо я теж туди намірилась
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Значить так. Ви йдете повз кінотеатр, який у вас по ліву руку (зі сторони Комерційної академії), і весь час прямо, там буде шлагбаум і сіра одноповерхова будівля, вхід є з двох сторін, без всяких вивісок і ознак. Можна ще зі сторони Стрийської зайти (там де побудували таку гарненьку деревяну церкву). Йти по рейсах від станції сонячна, попри недобудову справа, і дойдете до тої ж будівлі. Успіхів.
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Ніфертіті а часом не знаєте коли там завіз?І який там асортимент взуття одягу
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Нажаль ні. Бо ходила туди на іншу гуртовню, канцелярську. Туди пару раз заходила, але тоді нічого цікавого не було, або великих розмірів. Можливо змінили свій асортимент.