Де ви купуєте одяг/взуття?

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Капелька, 16 Вересень 2008.

1. Nastyusha

Nastyusha Well-Known Member

Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття?

Заходила вчора в славнозвісну Антикризу. Єдине, що мені сподобалось, так це джинси для вагітних і каприки. Але мені і так того не тре )))))))

• Подобається Подобається x 1
  2. Олюнька

Олюнька Well-Known Member

Поділіться, будь ласка, інформацією - де у Львові купуєте вечірні сукні?

3. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Бачила на Ш. Руставелі в магазині вивіску про розпродаж вечірніх і весільних суконь (300-500 грн). Але не була - не бачила...

• Подобається Подобається x 3
  4. Рибка

Рибка Well-Known Member

В мене є улюблена будка з взуттям на базарі "Зубрівський", то на Іскрі. Вже років 6 там купляю, носиться, аж самій набридає :girl_crazy:, думаю, от вже б порвались, бо так хороші шкода викинути...а ні... Вони зара два магазинчики там мають, колись було словенське (югославське) і угорське. Зараз і китайське буває, чесно признаються, але якість дуже хороша ( може дивно звучить, але чоловік зі Штатів теж китайське привіз, три роки кросівки носила) .

5. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

А де це ? Поділіться, пліз! ;)

6. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

"Антикризу" ще бачила на Панча, недалеко від Арсену на Чорновола.

7. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Ти х Антикриз є багато-ще одна на початку Леонтовича, якщо повертати з Городоцької (біля церкви Анни), на Сихові є одна на Санта-Барбарі, друга біля Іскри, але там треба натрапити, недавно купила там набір шкарпеток для малої, 5 пар-30 грн, не дуже і дешево, але непогана якість, я такі колиь схожі в Антошці купувала за 10 грн за пару.

8. Тигренятко

Тигренятко Well-Known Member

Це точно. В неділю відкрилась Антикриза і на В.Великого. Біля Марселю. Народу купа. Побачимо як ця мережа себе зарекомендує)

9. Лянка

Лянка Well-Known Member

Ще є Антикриза в Рясне 1, біля продуктового базару

10. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Робила я вчора рейд по нововідкритим магазинам.Зайшла в Антикризу (якраз в нашому будинку відкрили)Нічого цікавого не побачила,більшість речуй були відвертий секонд.Гора подушок,прані шкарпетки і якісь безрозмірні кофти/штани.Розчарувалась і пішла в Єврошоп (теж недалеко від нас на В.Великого).З правого боку частина магазину-речі на вагу,ліва частина-половина секонд,половина нові,з бірками.Придивилась декілька суконок,кофтинок.Але ціни були -200-300 грн (речі Mexx,Morgan)Давно вже шукала собі білі джинси,але знаходила або дорогі,або дешеві,але якісь шматяні.А тут знайшла красені Next.з блакитною окантовкою,новенькі з бірочкою і вся ця краса за 80 грн!!Доцька поміряти толком не дала,але дома виявилось,якраз мій розмір.:girl_crazy: Настюші купила моднячі утеплені джинси на флісі (готуємось до зими) за 60 грн і іграшку сову для лялькового театру за 5грн.Загальні враження-задоволена на всі 100%.На Південний я більше не ходок!

• Подобається Подобається x 17
  11. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Нині мала можливість почитати газету:)-так от в "Експресі" є дуже класна стаття про всі наші "брендові" бутікі.Дівчатка прочитайте там доступно і аргументовано про те як вміють задурити людей і взяти не малі гроші за "відверту підробку"!

• Подобається Подобається x 7
  12. Holly

Holly Moderator

Я сьогодні заходила:8:
    +100. Купила собі дві спіднички і Ярині платячко за ... 26 гривень. Речі новісінькі (брала на вагу)
    А південний вже давно не люблю. Років 6 тому купила кофтину, продавець запевняла в якості. Віддала 280гр. Потім таку саму побачила на Іскрі за 90.

• Подобається Подобається x 7
  13. Тигренятко

Тигренятко Well-Known Member

А де саме той магазин знаходиться, бо живу якраз на В.Великого і не в курсі, чи то просто увагу не звертала???)))

• Подобається Подобається x 2
  14. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

В.Володимира Великого 34.Там де карапузик книжковий і культ-магазини.Будинок перед г.Гетьман.

15. Sahara

Sahara Well-Known Member

Ой, дівчатонька, мені таку прикольну точку із взуттям коліжанка "здала". Я просто в захваті! На нижньому ( гуртовому) Шуварі, стойть неподалік від входу ( саме від входу,а не від в"їзду. Того , що біля автобусної зупинки ) така синя величенька металева будка, і там - купа нового взуття від "Зара". Я взагалі люблю цю марку, тому так нахвалюю:girl_smile:. Так от, там зараз ніби розпродаж літнього взуття , дуже великий вибір - і шкіряне, і текстильне, і замшеве, танкетка, "рюмочка", каблучок, сандалі і балетки на зовсім низькому ходу, Ціни -від 150 до 300 грн, але в середньому в р-ні 200 грн. Є пару моделей дійсно таких "супер-фешн", як я кажу. І багато моделей мають до вибору лінійку розмірів. Придбала там собі мешти за 200 грн., по формі колодки і каблука - один в один як мешти в "Портофіно " на Куліша, різниця тільки в кольорі, маленькому декорі на каблуці і ...в ціні. В "Портофіно" - 1200 грн. , і це вже розпродаж. Розумію , що італія ( мабуть), і так вони мені сподобались, що я в же йшла їх купувати, добре, що доля мені підкинула інфу про Шувар:girl_haha:. Взяла ті мешти і дуже задоволена - яка економія, і фірма теж непогана, іспанська. Хоча взагалі мештів там небагато, більшість власне літнє, ну але ж після зими знов буде літо:girl_claping:. А осіннє має там з"явитись в кінці серпня, але буде вже подорожче :). Я туди направила ще 4-х коліжанок, так кожна придбала по парі , а одна з них - аж 5 !!!А, ще там є зовсім трошки дитячого і чоловічого взуття . Ось:girl_crazy:

• Подобається Подобається x 19
  16. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Ще би хтось з малим посидів, щоб я поїхала подивилася всюди...

• Подобається Подобається x 5
  17. Niferttiti

Niferttiti Well-Known Member

А не помічали там часом 35-34 розміру, щоб даремно туди не пхалася.

18. Sahara

Sahara Well-Known Member

До Niferttiti:
    на жаль, не скажу...:sad: то, що були розміри від 38 до 41 - це точно, а от меньші - не цікавилась. Додам, що там не йде розмір на розмір, от в мене 39 , але мешти взяла 40, і так все взуття .що там міряла: 39 - замаленький, 40 - саме те :)

19. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

Який графік роботи цієї будки?:girl_cool:
    Скільки разів проїжджаю маршруткою-і завжди ці будки закриті.:girl_cray::girl_cray:

20. Sahara

Sahara Well-Known Member

До SOLODK-ої:

точно знаю, що в неділю ця будка не працює. Час не скажу, не уточняла. але я була там десь перед 5-ою вечора,то ще працювали. Там торгує вагітна жінка, тож як я розумію, деколи вона може й не бути, незважаючи на те, що казала мені, що є щодня, крім неділі.
    ...до речі, мені здіється, що з маршрутки цієї будки не видко, бо вона розташована зліва в кінці бетонної доріжки, тої , що відразу за входом починається...:girl_in_dreams: