Де ви купуєте одяг/взуття?

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Капелька, 16 Вересень 2008.

1. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття?

Купили недавно мені куртку пухову в Мегаспорті по акції,коштувала 1500 грн., взяли за 536 грн. Дуже задоволена нею. Там же купляю взуття спортивне і костюми. Ще й зі знижками бо маю карточку. Якщо тре комусь, звертайтесь.

2. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Честеру теж великий респект.... пам'ятаю мама понесла в ремонт набойки поставити на свої честеровські туфлі.... то майтер глянув на фірму і аж язиком зацокав. Мол приємно працювати з гарним взуттям.
    А ще я дуже задоволена взуттям Welfare.. я собі минолої весни купила біленькі з яскравими жовтими вставочками и з жовтою квіточкою туфельки, правда в їх магазинчику на південному..... то вже навіть водою їх мила як ззовні так і з середини ( при чому не раз) нічого не відклеюється і має чудовий вигляд. І носила їх всю весну, все літо минуле.... цього року їх теж майже щоденно взягала ..... ну прям не натішусь з них.

3. Ольга

Ольга Well-Known Member

Біля ЦУМу на розкладушках продають шкірняні сумки по 700 грн :)

4. ckorpionsha

мені шкода такі гроші за сумку давати,якщо чесно

• Подобається Подобається x 1
  5. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

А де цей мегаспорт? щось не пригадаю..... Треба моєму чоловіку якусь курточку на зиму купити.... бо має подовжену дубльонку але йому в машині не зручно іздити...треба щось тепле але коротше і хоче щось спортивного плану.

6. ckorpionsha

Ну я купляю переважно в ВАМі в Мегаспорті і в Нововму Цумі, ще є в Магнусі.

• Подобається Подобається x 1
  7. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Ой я собі сумку шукала весною.... весело було....обійшла багато магазинів все ніяк не могла знайти що хотіла.... потом знайшла одну на південному 310 грн, типу Fendi. Але ж ясно що до фенді там далеко...але потом дивилася в неті - подібний дизайн в фенді дійсно є. Ну в общем подивилась пішла далі..... а потом в іншому магазині теж на південному як побачила такі самі за 580...бігом рванула в той перший магазин, купила за 310 і радості не було меж. При чому вона дійсно гарна і носиться супер, і така як мені подобається. І дизайн в неї оригінальний.

ckorpionsha, треба буде туди навідатись в вихідні

8. марта

марта Well-Known Member

Відповідь: Модні тенденції....

Так що знаєте, де продають маленьке взуття - напишіть,а.....

Спробуйте подивитись в Антошці, моя знайома яка теж має маленький розмір, іноді собі там щось знаходить.

9. ckorpionsha

Підіть, там речі гарні є. Я теж так знаю бігати за сумками. Всі магазини,весь південний, потом купляти. Інколи буває побачу сумку і все, беру.

10. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Я теж хотіла порадити антошку але подумала що може хтось не правильно зрозуміє і образиться.
    Там важко купити маленького розміру модельне взуття на шпильці, дуже таке жіночне або супер модне. Але там реально абсолютно купити всяки туфельки під брюки - джинси, всякі мокасинчики, кросівки, сандалі. Просто залежить чи конкретній жінці під її стиль одягу таке взуття підходить.

11. Nata

Nata Well-Known Member

Я в Честері теж собі черевики купила осінні. Носяться добре і зручні, хоч і каблук високий.

12. Анута

Анута Well-Known Member

бачила в антошці жіноче взуття 41-го (!!!) розміру. сама була в легкому шоці...

13. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

то для дівчат які багато "ростішки" пьють :xaxa:

• Подобається Подобається x 6
  14. карапуз

карапуз Well-Known Member

Ми з чоловіком купили в Мегаспорті лижні комбінезони цієї фірми років 4 тому.Дуже задоволені.А пуховики на зиму -це взагалі супер.Ось зараз шукаєм діткам на зиму пухові комбінезони.Теж лижники підростають :).

15. Багіра

Багіра Well-Known Member

південний - місце моїх закупок, правда за останні пару років я там хіба що окуляри сонячні купила))) на літо якщо хочу купити пару футболок - можу зайти к Ку Ку чи як воно там, деколи можна знайти щось миле і неординарне. А так, ходжу по магазинах і не звертаю уваги навіть на назву. Просто ще не було такого, щоб дійсно мене вразило. Ну хіба що недавно була в Адідасі - сподобалось декілька речей, але стиль в мене просто далеко на спортивний...))

16. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Антошка, Пелікан. В мене там часто подружка купляє, бо такі самі проблеми - 35-34

17. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

А я ще згадала стоковий магазинчик одягу, який в ВАМі на Науковій. Там є дуже неординарні і фірмові речі.
    Хоча.....положа руку на сердце.... я деколи, коли є настрій і бажання купую новісенькі фірмові речі на секонді ( при чому там навіть ще бірочки магазинні є). І зносу тим речам немає.... і перешь їх, і носиш, і все чудово виглядають, не вистируються, не розтягуються і не линяють.

• Подобається Подобається x 2
  18. Багіра

Багіра Well-Known Member

О! Добре, що Ви мені нагадали!:) Якраз хотіла спитатись форумчанок де є у Львові стокові магазини??? ну про Секонди я знаю, з вікна свого навіть один бачу))))
    А про стокові розказували подруги з Дніпропетровська, Києва, а от у Львові я про такі не чула...:confused:

19. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Я недавно знайшла магазинчик (переважно зі спортивним взуттям, але є і пару пар на каблучку, босоніжки, шльопанці, також є там трошки одягу). Чоловікові там купили кросівки Адідас за 340 грн., просто суперові, в магазинах фірмових такої ціни не знайдеш! Також є взуття еко, джеокс, рібок, найк....

20. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Багіра. я колись по радіо чула що той магазин стоковий. Ну і ті блузочки що я купувала на секонді, звичайна тканина що йде і чоловікам на сорочки, але різних кольорів ( або суцільного кольору або в полосочку - як раз для офісу)....така собі строга блузочка з гудзиками, по фігурі, з рукавом 3/4. Я їх зимою бачила в тому магазині...такі самі... тої ж фірми що я на секонді брала ( забула тільки яка - до дому прийду гляну, як цікавать то напишу).. по ціні вони були в районі 120-130 грн.
    Але по якості вони як на мене варті більшого.

• Подобається Подобається x 2