Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? вчора в ЦУМі на Науковій в магазині ФАБRИКА купила чоловікову літню сорочку Tommy....за 125грн в подарунок на д/нар. Там зараз багато є речей по 125грн - светрики легенькі, гольфи, сорочки, штани.
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? не знаю, мені якось дуже підходить и майже все, що подобається - на південному такого співпадіння не було
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Кажіть конкретно ,як туди потрапити,чим їхати, куди іти,бо ПАСХА вже недалеко,а я гола-боса.:xaxa::xaxa::xaxa:Взуття 40 жіночого там буває?
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Солодка, взуття 40 розміру, уйма в ПЛАТО!!!!!!!!!!!!!!!! причому по таких цінах низьких.... переважно лишають останні пари 40 розміру, там вибрати є з чого. Моя співробітниця там закуповується зі своїм 40, тішиться від цін і асортименту. Але одне но, супер святкового в плато не купиш.
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Про ту гуртовню, що біля ДБК, в які дні і до якої години вона працює?
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? З взуттям маю спокій, бо переважно ношу все спортивне...тому "ессо" для мене ідеально підходить....ну а "для паради" маю кілька пар класичного взуття, яке купила собі за кордоном....
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Були ми сьогодні на тому складі,чесно кажучи,я дещо розчарована.Частина речей справді нові,але був і явний секонд (з плямками) та й ціни на деякі речі явно завищені (цінників немає,продавщиця кожну річ оцінює на око)На малу не було нічого-найменший дитячий розмір був 104 (багато симпатичних літніх платтячок і футболочок)Чоловік собі нічого не знайшов,а я зупинилась на білій джинсовій курточці з вишивкою-250 грн.
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Ви про той, що на Пасічній? Я на той склад їзжу вже п"ять років і ні одного разу не бачила поношених речей. Вони, хіба що, можуть позрізати бірки, бо везеться то як секонд. Речі там для щоденного користування, а не гламурні. Футболки на довгий та короткий рукави фірми Леррос по 60 гр. Якість в цієї фірми суперова. Перу їх постійно в машинці, і за два роки вони вигляд мають як новенькі. Джинси ми з чоловіком купили, також Леррос, за 160 гривен. Знову ж таки, якість супер! Лижні штани малому купували за 150 гр., малій туніки зі штанами понабирали, 45 гр. штука, чоловічі футболки на короткий та довгий рукав по 120-140гр. Може ціни там і не секондівські, але речі класні і нові. Ще за взуття. Багато кросівок, чоботи купляла три роки назад за 150 гр, ношу кожен день, вигляд зовсім не змінився. Зрештою, смаки у всіх різні. Працює да 18 години і неділя вихідний.
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Ні, якщо мова йде про сток-ангар на пасічній, то там точно речі нові....абсолютно всі.
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Я заплуталася. Одні кажуть, що цей склад на Пасічній. Інші - що направо після заправки біля ДБК (це явно не Пасічна, бо Пасічна з Зеленою в тому місці не перетинаються).
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Саме так там і перетинається. Біля ДБК направо (якщо з Сихова їхати), а потім ще раз направо біля заправки, що знаходиться вже на вул.Пасічній.
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Дякую, тепер ясно. Там жу купа заправок на кільці. Я думала, направо за тими заправками, як в центр їхати. :xaxa:
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Вчора була в тому складі на Пасічній. Великий вибір кросівок, чоловічих туфлів. З дитячого дуже мало, особливо взуття. Ціни про які питала: туфлі жіночі -240-300 грн, кросівки -450 грн, дитяча спортивна маєчка - 45 грн. Як на мене, то трохи задорого. Але все-рівно, дякую за адресу. З.І: купальники ще є....
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? щодо складу біля ДБК. Давненько купую там речі, вважаю, що Свєта дуже якісні і фірмові речі возить за нормальними цінами (якшо взяти порівняння ціна-якість). Остання покупка - кросівки Соломон за 300 грн, ну де б я таке фірмове надибала ще у Львові за такі гроші? Взагалі звідтам маю купу всього - все лижне купувала там, також штани, кофточки, светрики, курточки, мешти. Купила дублянку з шиншилою тої зими. Навіть килимок в ванну теж звідтам )))) Мамця моя теж багато чого там купує. Всі ми задоволені. Але звісно краще їхати туди в день завозу або на наступний - вибір пристойніший набагато.
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? То залежить - як власниця поїде-приїде з новим так і завоз. треба питати вже там, на місці.
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Уже 2 года хожу за обувью в Plato на Люблинской. На мой взгяд там действительно много обуви на любой вкус и на разные финансовые возможности. На мой взгляд это классный и доступный магазин. Я его называю "стоковый Интертоп" Вот мои покупки: 1. blink 370 грн. 2. braska 294 грн. 3. golderr 294 грн. 4. gabor 462 грн. p.s. Желаю, удачных покупок!
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Плато дійсно офіційний стоковий магазин від інтертопу, навіть гарантія у них інтертоповська. Я теж купую у них взуття, мені подобається.