Де ви купуєте одяг/взуття?

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Капелька, 16 Вересень 2008.

1. mayscream

mayscream Well-Known Member

Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття?

+1 за Plato, маю купу взуття звідтам,і з жодною парою е мала ще проблем(Браска,Вагабонд,Райкер,Екко,Кларкс,Джеокс),на розпродажах в Євротопі та Інтертопі купую,бо деякі модельки до Плато не доходять. Одяг купую в Репортері,знаю пару малесеньких стоків з німецьким та італійським одягом,дещо в Резервді, інколи в Роладі та Ріміті.Ношу кейжуал, тому проблем з поєднаннями спорт+неспорт не буває))Біжу купую переважно навпроти ДЦ - не памятаю назви магазинчика.Південний не визнаю категорично,але то більше через власну нервовість,я хронічно не переношу будь-які базари.Ось так;-)

• Подобається Подобається x 1
  2. Nata

Nata Well-Known Member

А я взуваюся на Добробуті. Маю одне місце, я там постійний клієнт вже. Купую взуття шкіряне, фабричне.
    Щодо Плато, купила там чоловікові літні мешти Браска, за тиждень зробилася дірка на пальці. І це при тому, що чоловік ходить дуже акуратно, взуття має по 5 років як нове.
    Монарх - схожа історія, купила мама босоніжки, шкіряні, дорогі, після першого дощу розклеїлися.
    З одягом якось по-різному, де знайду те що хочу там і купую :)

• Подобається Подобається x 4
  3. Kasia

Kasia Well-Known Member

Згідна з дописом. Браска-жахливе взуття. Мокасини -терли, туфлі мої - супінатори відвалилися, в коліжанки на 2 день ремінець обірвався, а в іншої - тріснули по згину.

4. mayscream

Дівчата,може вам просто не щастило?!Маю 2 пари браски: босоніжки на каблуках відносила ціле літо,як новеньки,та туфельки - вже з півроки таскаю,жодних нарікань;-)

5. Nata

Nata Well-Known Member

Млже й не пощастило, але ще раз купувати таке взуття бажання відбило.

6. mayscream

;-)я б теж не купувала,якби мені так не пощастило!

7. Ольга

Ольга Well-Known Member

Ну з одягом і взуттям ніби зрозуміло, а де сумочки Ви купуєте?
    Є на пр. Свободи біля кафе Амелі чеський магазин - взуття і сумки хорошої якості. Раджу!

8. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Відповідь: Модні тенденції....

А я багато взуття купувала в Монарсі..... переважно зимового на цигейці.... дуже задоволена. Взуттю зносу немає а виглядають як новеньки.

9. Анута

Анута Well-Known Member

"имя, сестра, имя!"

дівчата давайте будемо одразу давати наводку на адресу, а то я за час декрету взагалі вже не знаю де який магазин тепер :confused:

10. Kasia

Kasia Well-Known Member

треба зайти. а де ж те АМЕЛІ?

11. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Анута, Монархове взуття беру у їх відділі в новому ЦУМі на В.Великого або на Городоцькій навпроти тюрми....

до речі про ПЛАТО..... все що там купувала - носиться без жожних нарікань. Собі купила пару босоніжок Braska, а чоловыковы так взагалы може з 8 пар взуття (їх власної тог.марки Golderr i Braska). До того голдера єдине зауваження що треба швиденько набийки переставити на звичайні бо швидко зтираються.....все решта - жодних нарікань.
    Я собі в ПЛАТО на минулому тижні підшукала сапожки замшеві на цигейці ЕССО ( типу мокасинчиків)- приблизно за 500 грн....так вони мені впали в душу, що поки не куплю не заспокоюся.

• Подобається Подобається x 2
  12. Kasia

Kasia Well-Known Member

я є прихильником сумок Ванліма. Купила останню біля юридичного факультету Універу. ще кажуть є в Арсені на Патона.

13. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

десь в районі Брокарду, Велфера, Бюстьє - в общєм між Оперним і вул.Горького

А ще купувала собі Браску в Євротопі що збоку Уксоцбанку на пл.Міцкевича. Осінні мешти ( зараз ім вже 4-й сезон) Якби десь побачита такі самі ще б взала про запас, настільки вони кльові, зручні і не зносимі.

Останнє редагування: 17 Вересень 2008
  14. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Ой Надійко, у мене таке враженя, що хто що шукає, той то і не знаходить.:8:
    Таким ліліпутам як я взагалі купити нічого неможливо. Ще одяг півюіди, а взуття - хоч вішайся. Якщо і надибаєте який 35, то тіко на шпильці. А про 34 я мовчу - ходіть босі. ТОму одяг або з секонда, або щось типу Сели. На базар не ходжу принципово, трата нервів, часу, і нічого мені там не подобається. Часом в Києві щось надибаю. Взуття купляю в Києві, там в Цум привозять словенську сімону - от у них є 2,5 розмір, але і ті завеликі, але пощастило купити там чобітки, черевички і босоніжки, які якраз на мене.
    Так що знаєте, де продають маленьке взуття - напишіть,а.....

15. Ольга

Ольга Well-Known Member

Маленького багато було колись в ТСМ на Краківському. Там великий взуттєвий відділ. Але не знаю що там зараз є - геть зіпсувся магазин. Тепер хіба гарні плаття можна купити там, але такі аби лише раз на рік на велике свято вдягнути, або на випускний.

Власне Braskою я не задоволена теж, але ecco чудове. Так само і для дитини купуємо лише в Plato (собі іноді і в Інтертопі купуємо)

16. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

Деколи на Південному бачу на магазинчиках оголошення типу " В продажі є взуття маленьких розмірів"...

17. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

ага.... а моя коліжанка всі пороги буває оббігає в пошуках жіночих "ласт" 41 розміру...ніби і не 43 але і не звичайний 38

18. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Я теж маю Браски пару пар взуття, брала в Інтертопі - нічо,носяться вже не перший рік. Чоловік купляє взуття тільки в Честері. Якщо спортивне то в Мегаспорті або Адідасі. Одяг шкіряний купляю на Південному в одному бутіку тільки,там вибір великий.

19. Ольга

Ольга Well-Known Member

В Мегаспорті гарні зимові куртки пухові Columbia були. Вважаю це кращою покупкою ніж з Південного дубльонки :)

20. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Сумочки моя слабкість. Купляла пару разів в двох магазинах на Городоцькій напроти ДЖеокса біля світлофора і поруч ще є магазин з взуттям і сумками. Ну сумки беру звісно не по 500 грн.