Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Згадала про ще один стоковий магазин. Знаходиться у бічній вуличці Пасічної, недалеко від кільця ЗЕлена - Пасічна. Вуличка недоходячи до магазину YAMAHA. Там завжди дуже великий вибір лижних костюмів. Багато гарних сведриків, і пуховиків. Магазин без вивіски, трохи важко знайти:ninja:
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? це ви про той магазин-ангар? там дійсно деколи можна наптрапити на щось цікаве
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Саме так магазин- ангар. А крутилось на язику магазин-барак тому вирішила не писати назви:xaxa:
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? На Сихові (Манастирського) є декілька сток-магазинів Адідасу і ще якісь там... Ціни прикольні.
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? вчора була в непоганому магазині, речі видно теж стокові на Тургенєва, 15. Гарні були плаття вечірні і сумки суперові (великі червоні хто шукав - Вам туди)....
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Також постійно там купляємо речі. Досить непоганий в них одяг та взуття.
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Зараз у REPORTERI розпродаж. Пише, що зижки до 80%. В принципі я не перевіряла чи є там щось з такою великою знижкою, але сьоні чисто випадково купила собі там гарну зимову курточку аж.... за 199 грн. Загалом всі курточки та пальто зараз там по 199 грн. (і вони не тільки зимові, а й весняні)
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? так, там справд зараз гарні знижки. В Інтерсіті в Репортері теж є багато чого: джинси і штани ніби по 79грн., кофтинки є по 29 грн. (принаймні мені сестра так розказувала)
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Ще про стоки. Біля привокзального ринку є два гарних стоки, я там часто на щось файне натрапляю. Поясню, де вони знаходяться: якщо стояти лицем до ринку (продуктового), то зліва є вуличка (з тої вулички теж є вхід в ринок). Так ось, іти по тій вуличці і зліва буде така площа квадратна, вхід на неї - через ворота. Один магазин знаходиться в куті зліва , називається Німфа, а другий по другу сторону, називається, здається Жіночий одяг. Там на тій площі ще є Планета Секондхенд, може комусь допоможе зорієнтуватись
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? А я сьогодні купила чобітки в Інтертопі - браска, довгі, на високому каблучку; за 615 грн. Там зараз знижки 10-50%. На моїх чобітках три цінники, перша ціна 1090 грн.:xaxa:
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? А я ось надумала на весну собі пошити чобітки на замовлення. Дешевше, все-таки, та й за власним ескізом
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Привіт всім!Допоможіть в такій справі.Знайома відкриває магазин дешевого одягу,а от назву ніяк не може придумати.
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Минулого тижня купила собі жіночі мешти(типу кросівки) в Плато фірми ECCO по знижці, коштували 609грн, а продавали за 199грн
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? А я вчора відвідала магазин Sella - хоч і одяг китайський, але ніби пошито досить акуратно, купила там гарні штанішки, на південному такі шукала - не знайшла, бачила такий фасон тільки в резервді, манго іт.д., але то ціна була космічна, то розміру не було((( От, і розпродаж в тій селі на все від 40-70%. На мої штанішки - 60%, в результаті я їх купила за 126 грн))) Але черга на касі там була жахлива! Біля 30 хвилин ми там простояли! Але воно того варте
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? Вони ще недавно шили десь в районі вул.Хмельницького, але коли подруга останній раз забирала в них чоботи, то казали, що переїжджають на Ярославську (здається, так). Я дивилась по карті Львова, то це кінці Рясного 2. Можу дати телефон в офіс вже там, на Ярославській, але не знаю, чи вже переїхали. Отже, тел.: 270-46-88 Я так зрозуміла, що вони там шиють і в магазини, але якещо шити, то дешевше виходить
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? чоловікові "браска" теж з плато розвалилися за 2 місяці. в ремонті дядько лаявся, щоб більше ніколи тої фірми не купувати. з усіма ремонтами прожили лише 1 сезон і потім добивали в якості "стикачок"
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? О, наша Браска теж за місяць розвалилася. Купували в Плато, тепер чоловік там купує тільки дітям (як правило перевірені ecco).
Відповідь: Де ви купуєте одяг/взуття? В районі рясне немає телефонів на 270 А от в р-ні Нового Львова практично всі телефони починаються на 270 і вулиця є подібна- Ярославенка.