Де ви купуєте білизну і яким ТМ надаєте перевагу?

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Mazerati, 29 Вересень 2009.

1. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Відповідь: Де ви купуєте білизну і яким ТМ надаєте перевагу?

Я вдома взагалі стараюсь бюстиків не носити-мені масажистка це вже давно радила.
    А щодо колготків "Джина" то дійсно супер, купляю на Південному.І ціна приємна.

• Подобається Подобається x 2
  2. Красотка

Красотка Well-Known Member

Грильяжка масажистка хай радить..а коли вони потім обвиснуть..товже нічого не поможе

• Подобається Подобається x 1
  3. veroni4ka

veroni4ka Well-Known Member

Це я про луганську білизну, а червоноградської я там не знайшла. Я була в магазинчику той, що наліво, як зайти від поліграфічного технікуму?Може закрито було? Чи я щось наплутала?

4. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

то може і спати в бюстгалтері?

Останнє редагування: 8 Жовтень 2009
    • Подобається Подобається x 4
  5. Vika

Vika Well-Known Member

а я любля трусики атлантік або кей,але це більш спортивний варіант.але дешевші за 20 грн визивають в мене недовіру.

а мені здається що якшо жінка народжувала то в ліфчику требо весь час ходити.хоча якщо груди не великі то можна і обійтися.але я не експерт можу і помилятися.

Останнє редагування модератором: 8 Жовтень 2009
  6. Красотка

Vika
    це точно. Бо будуть як у кокер-спаніеля. Не треба тішити себе,що в мене так не буде.
    Бо якщо щей кормиш грудьми і там молоко ого....то обвиснуть точно. Спати ні,але ходити кожен день в ньому потрібно

• Подобається Подобається x 4
  7. odree

odree Well-Known Member

а у вас є діти? досвід?

• Подобається Подобається x 8
  8. Мія

Мія Well-Known Member

Я малу відгодувала рік. Ходила під час вагітності в бюстику і як годувала спала в ньому (мала такий топ спеціальний). Груди після припинення ГВ стали такими як до вагітності. Шкіра на грудях дуже ніжна і звичайно їй треба допомагати витримувати навантаження під час вагітності та ГВ.

• Подобається Подобається x 7
  9. карапуз

карапуз Well-Known Member

В мене двоє дітох і обох годувала грудьми.Молодшого - до двох років . Ви , напевне, не повірите,але нічого у мене не висить :girl_smile:.Можливо,це все залежить від розміру грудей.

• Подобається Подобається x 15
  10. Мія

Мія Well-Known Member

То не важливо скільки часу годуєш, важливо як доглядаєш і як відлучається дитина від грудей. Як правило ті хто не відновив ГВ після так званої "втрати молока" мають проблеми з "вухами спанієля".Або ж коли ходять без білизни, бо так здавалося б зручно. Шкіра розтягується до розміру в момент годування і вже назад не може скоротитися бо надто велике навантаження ..
    Важливо щоб бюстик підтримував знизу вагу грудей. Коли годувала, то намагалася вибрати таку позицію аби дитина груди донизу не тягнула, це на форму впливає.

• Подобається Подобається x 10
  11. Красотка

Є!!! .......

Останнє редагування модератором: 9 Жовтень 2009
  12. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Це , мабуть, залежно, якого розміру у вас груди. Мені з моїм 4-им важко ходити без бюста і на спину навпаки навантаження більше.

13. lanka

lanka Well-Known Member

А я завжди сміюсь, що їду закордон на закупи. 2 роки тому була у СШа, накупила собі там білизни від Вікторії сікретс, досі вистачає.

14. odree

odree Well-Known Member

а по дописах і не скажеш :)

звичайно, розмір має значення. але ж не забувайте, що є ще м"язи. тому при відповідному догляді і невеликих фізичних вправах можна тримати груди в формі :)

• Подобається Подобається x 5
  15. Viola

Viola Well-Known Member

О! Про трусики і бюстики я люблю побалякати :)

Раніше купувала розреклямовані Кей, Антлантіки і Сіалайни, але з часом їхня якість почала все гіршати і гіршати, а ціни підвищуватись. Останньою краплею стали кривущі шви, зі "з'їздами" і торочки на виробах цих фірм. Баста! Тому приглядалась до інших... Якось в Соломії (магазин білизни) на Руській мені показали білоруські Sergio - я просто закохалась! Якість чудова і по ціних чуть-чуть дорожче вищеперелічених марок... Але з часом Соломія все менше почала sergio завозити, аж поки не припинила :sad: Так от, питання, яке вже тут звучало - де можна купити білоруські Sergio??

Якщо мережана білизна, то люблю Kleo - бюстики там чудові і ціни були адекватні (до 100 грн за бюстик, приміром) Правда, років 3 тому якість була кращою набагато, аніж тепер... чує моє серце, що знову треба бде шукати нову "мережану" фірму...

Багато чую відгуків про Тріумф. Цікаво-цікаво. вартують вони чимало, а чи таки вартують того?.. :)

І ще, у Львові є магазин білизни DIM - хто пробував? Як якість? Бо ціни високі

16. Красотка

odree
    Цікаво!!! не в тему мене два шалуна дома,мала красуня і малий бешкетник.
    А трулі))....їх багато в мене не буває.....все більше стає і більше..кохаюся я в них))

• Подобається Подобається x 3
  17. odree

odree Well-Known Member

якість хороша. і носяться добре. але мені фасони не подобаються. і трусики там високі, а я люблю низенькі бедрівки :)
    зате чоловіча білизни їхня мммммммммм

• Подобається Подобається x 6
  18. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Уря, а мене мій улюблений магазин білизни запросив на показ колекції білизни на Lviv Fashion Week, тільки треба піти за запрошеннями. Піду відведу душу:girl_smile:

19. Котя

Котя Оптимістка :-)

Їхній магазин, є в центрі ,біля кінотеатру на Коперника.Якість хороша, але сони більш цікаві для чоловіків.
    У мене теж дуже багато білизни привезено з-за кордону,в основному фірми Н&М. Також багато є фірми Лама і Корнет, бо моя сестра займалась цією білизною,і я по дуже дешевих цінах понабирала цього добра багато.

• Подобається Подобається x 3
  20. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Білизна - то, певно, слабкість кожної жінки... Я частенько купувала в Шармі, що біля Санти-Барбари, іноді на Південному (італійську Leilieve),а тепер годую грудьми і з білизною ціла проблема, бо ті кострубатенькі ліфчики (хоч і недешеві), хоч і гарно тримають і натуральні, але груди в них виглядають так трохи не дуже (для хати підійде,а вийти на люди, то відчуваю себе старою бабою)... То нарешті знайшла для себе те що хотіла - на Південному харківського виробництва, фірми Илифия, цілий комплект, чому безмежно рада (чомусь знайти ліфчик для годування невеликого розміру проблема). А вагітною як була, то носила трусики цієї фірми, просто супер: м"якенькі, трикотажні і без "суперпідтримуючих вставок", від яких свербить пузо аж до самої шиї. Шкода, що вони пропонують лише білизну для годуючих мам і вагітних, а то б перейшла на їхню продукцію без лишніх роздумів.

• Подобається Подобається x 2