Де ви купуєте білизну і яким ТМ надаєте перевагу?

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Mazerati, 29 Вересень 2009.

1. Orman

Orman Модератор-бомба

Відповідь: Де ви купуєте білизну і яким ТМ надаєте перевагу?

та ну ... Якщо комусь це підходить - не бачу проблем :confused:

• Подобається Подобається x 8
  2. Latane

Latane Well-Known Member

Orman, якщо комусь це підходить - я так само не бачу проблем:girl_smile: А своє тіло я люблю і піклуюсь про своє здоров"я, вдягаючи фабричну білизну пошиту з якісних тканин і мережив!!!

3. veroni4ka

veroni4ka Well-Known Member

Далеко не у всіх є можливість купувати білизну відомих марок. :girl_sad:Головне, щоб вона була чисто випрана, а то інколи іде така собі "краля", а бюсгальтер виглядає з-під топіка чи маєчки такого кольору.... :girl_cool:та й стрінги я деколи такі в маршрутках споглядала (це коли вони стирчать над брюками) :girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 8
  4. Insolence

Insolence Living The Dream

а де вони є? скільки вештаюсь містом жодного разу їх не бачила

5. Kasia

Kasia Well-Known Member

в новому Цумі і на вул. Федьковича біля Привокзального ринку.

• Подобається Подобається x 6
  6. veroni4ka

Вчора була в магазині ан Митній. Знайшла магазин з червоноградською білизною "Калина", але вона виявилась ... з Луганська. Вибір досить великий (як на малу площу магазинчику), є кольорові комплекти, але я шукала з шортиками, а всі шиють стрінги :-(
    Трохи мало кольорів залишилось. Ціна до 200 грн. за комплект.

• Подобається Подобається x 3
  7. Багіра

Багіра Well-Known Member

проблема дорогого і дешевого одягу (в тому числі і білизни) в УКраїні існує в тому сенсі, що в дорогих магазинах можна зустріти те ж що і на базарі тільки в декілька разів дорожче... так як моя знайома купила на базарі в подруги що їздить в Хмельницький чи Чернівці кофту за 100 грн, а в бутіку побачила таку ж за 500...
    та ж ситуація з більзною... ясно, що може тьотінька з повнензним кошельком і не побачить різниці, бо в житті не була на базарі... але дуже сумно, коли хтось з не дуже великими фінансовими можливостями вирішив хоч разок купити щось дорожче і намахався((((

• Подобається Подобається x 9
  8. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Я по-доброму заздрю тим, хто має стандартний розмір може купити білизну будь-де і таку, яка подобається, бо з моїми проблемними параметрами я вже такого наслухалась. Пропонували ліфики вшивати, бо казали що 70D в природі не існує, купіть 75 і вшийте:girl_smile:
    А недавно треба було "на зараз" колготки-бедрівки одиничку. Обійшла всі магазини біля роботи - нема. Ну і питаю, чому нема? А продавець каже - не замовляємо, бо рідко яка мама купить дитині такі дорогі колготи, купують дешевші :girl_smile: :girl_smile: :girl_smile:

9. Надька

Надька Well-Known Member

Я купую на краківському, там в моеї родички магазин, дуже якісна білизна, особливо ліфчики. і ціни нормальні. Так хваю не через те що родичка, а тому що в тій білизна вже довго ходжу і хоть би що.і виглядає як нова.

10. Latane

Latane Well-Known Member

Хм..........щоб відповісти в цій темі, потрібно збрехати і написати: "я просто обожнюю бюстгалтери з базару на лотку сумнівного пошиття!!!". Ось тоді всім сподобається - одна половина поспівчуває, друга підтримає, зате ніхто не почне осуджувати власні переконання. Дякую!

• Подобається Подобається x 1
  11. Олюська

Олюська Well-Known Member

А конкретніше

• Подобається Подобається x 1
  12. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Знаєте, є люди, які просто не можуть собі дозволитит купити дорогу білизну. Це теж треба розуміти - не в усіх багаті батьки, не в усіх життя складається. Зрештою, можна набагато ефектніше виглядати в станику з базару ніж в супер модному...

• Подобається Подобається x 14
  13. veroni4ka

Моя коліжанка має також цю проблему. Ми надибали з нею на Краківському невеликий магазинчик з білизною з такими розмірами. Там де весільні сукні - нагорі. Продавець жіночка просто чудо - привітна та терпелива. Хочеться ходити туди весь час.

14. Latane

Latane Well-Known Member

Знаю, тому краще не купити 5 раз по 30 грн., а купити один раз за 150))) Доречі "супер модний станик в якому можна менш ефектніше виглядати" (зате здоровіше буде, тому що я не про вигляд, а про якість писала) мені не батьки купляють!!! - це теж треба розуміти!!!

• Подобається Подобається x 3
  15. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Ой, та я згодна, що якість дуже важлива. Але є і не сильно дорогі якісні речі.

По темі. Якось так склалося, що найбільше відходить польська білизна. Добре лягає. І ціни нориальні. 100-200 грн комплект. А от окремо трусиківщось нормальних не можу підібрати. Все щось не те.

• Подобається Подобається x 4
  16. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Я колготи купую завжди однієї марки -Джина, вже на протязі років 10, спершу їх купувала на Південному, а тепер знайшла на Шуварі, подобаються тим що класно носяться, є купа варінтів-типу бедровки, стягуючі і т.д. і т.п. , величезний вибір кольорів, фактур і візерунків, і досить приємні ціни. До прикладу, 40 ден 3 розмір я заплатила останній раз 30 грн.

• Подобається Подобається x 10
  17. Latane

Latane Well-Known Member

Usmishka, згіна щодо колготок Джина - дуже якісні. Також купую на Шуварі))))

ola-lyola, моя сестра носить 70F!!!!! Звісно хоче щоб не тільки підтримував, а й привабливо дивився (їй 20 років:girl_flirt:) - все знаходить в магазині "Травень", тим більше там на такі "непопулярні" розміри бувають регулярні розпродажі.

Останнє редагування модератором: 6 Жовтень 2009
    • Подобається Подобається x 4
  18. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Багато чула про цей магазин! вже не можу дочекатись з/п, щоб пошопінгуватись там по повній!:girl_curtsey:

ОГО! я там і близько таких цін не бачила...або ми про різні магазини..

19. Багіра

Багіра Well-Known Member

про ліфчики - купила собі 2 тріумфи по акції два за ціною одного (ще раніше і не у Львові) простенькі, класік... то натягаю на дефеляду чи як треба би мій 4-ий розмір файно дивився в якійсь сукенці-сорочці і не підводив:) абсолютно не відчувається.. не розтягується і враження ніби в корсеті - ідеально сидить...
    але по житті ношу простенькі ліфчики, бо дуже вони в мене щось розтягаються)
    згідна що білізни дорогої треба мати пару штук, але коли дороге то якісне, бо у нас ці речі дуже часто не сходяться:) часто дешевше якісніше

• Подобається Подобається x 9
  20. Красотка

Красотка Well-Known Member

по квартирі ходжу в самому простому за 30-40 грн. А в "світ" вихожу в кращому варіанті. Є 4 пари в мене і їм буде вже 1 рік. Купляла їх за великі гроші. Один за 150 грн, другі за 210..ці два вже незгадаю. Але вони носяться...просто супер! Виправ і як нові. Головне їх не зашейку вішати сушити і не прати в пралці,а ручками мильцем)). Нікому і не признаюсь що вони так коштують. Але коли одягаеш їх,то просто кайф. Дешевий після 3 прання..стає таким....але по дому зійде. Краще мати пару достойного,щоб і роздягнутися було не стидно))),ніж 10...сумнівної якості.

• Подобається Подобається x 2