Де ви купуєте білизну і яким ТМ надаєте перевагу?

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Mazerati, 29 Вересень 2009.

1. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

Відповідь: Де ви купуєте білизну і яким ТМ надаєте перевагу?

щодо чоловічої білизни. купували труси кельвін кляйн від 35 до 75 гр (залежить від моделі) через нет. зараз збільшилась доставка. чи можна такі труси десь в місті купити?

2. napoleona

napoleona Well-Known Member

а поможіть ще мені
    потрібно бюстик, який гарно зводить груди до купки) і підніме))) бажано тілесного або персикового кольору
    хтось десь бачив?

3. TinkaMalvinka

TinkaMalvinka Well-Known Member

Бачила колись у магазині "Emporio"( зараз "Обнова"), але з їхніми цінами то думаю, що через нет дешевше, підіть порівняйте, бо на ціну не дивилась

---------- Додано в 23:25 ---------- Попередній допис був написаний в 23:17 ----------

На "Південному" в "Жіночих примхах" або "АДАМ І Єва", зрештою якщо розмір "стандартний" то будь-де, залежить від ціни і естетичних уподобань.

4. milkozavr

milkozavr New Member

поділіться може хтось купує бюсти ALLES дешевше ніж магазинах. хотіла б прикупити для годування- в магазині ціна 262грн.

5. Kotenya

Kotenya Well-Known Member

Дівчакта, хто знає, в колекціях яких брендів є розмір 70Е або 70F? Поки що вдалося підібрати собі лише деякі моделі з Тріумфу, але на вигляд вони досить простенькі. Хотілося б чогось гарного, але такий розмір знайти практично неможливо.

6. TinkaMalvinka

У тм "КІNGA" Польща

7. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

ООО, це мій проблемний розмір, для себе відкрила ТМ" Клео". Дуже гарна якість, моделі там безподобні, ціна коливається від 200грн і вище.))

8. invisible

invisible Well-Known Member

Хто має бюстик, в якому пропонується 18 різних варіантів носіння шлейок плюс силіконова спинка? Думаю чи варто таке чудо купувати за 230 грн.

---------- Додано в 00:30 ---------- Попередній допис був написаний в 00:23 ----------

Отакий

9. TinkaMalvinka

Ця фірма нормально носиться і зараз 230 грн (менше 20 уо), то цілком адекватна ціна. Якщо сама чашечка вам підходить і гарно груди виглядають, то однозначно брати.

10. iriwa

iriwa Особлива мама

70 Е то не проблема... В ТМ Kinga є, сама купую 75 Е, або 70 F. Якість дуже добра.

11. Megan

Megan Well-Known Member

Де знайти бюстик без паралону, але гладенький, чашка теж гладенька, без всяких квіточок, візерунків і тд. Бо як попадався такий, то лише паралоновий..

12. Margarett

Margarett Well-Known Member

З асортименту Атлантик не дивились/цікавились ? Є в центрі магазин (недавно ще бачила, часто так не буваю там) з цією білизною, то біля макдональдсу по стороні того банківського інституту вхід з проспекту Шевченка. Та й у багатьох магазинах, де білизну продають є продукція Атлантик, можна спитати. В Ашані є, часом на знижку викидають бюсти в коробочках. Вони йдуть без поролону + є з зовсім тонким поролоном, є й білі. Я знаю, ціна/якість ніби нормально.

13. Popi

Popi Well-Known Member

я в M&S такі купляю

Надіслано від мого HUAWEI P6-U06, використовуючи Tapatalk

14. TinkaMalvinka

Щось такого плану бачила в TM" DIM"-французька марка, досить не дешева, але добре носиться, то їх фірмовий магазин десь в бічній вуличці від вул. Коперніка, та в ТМ " Мілавіца" є такі моделі, але де саме їх магазини по Львову не знаю
    [​IMG][/URL]- це Мілавіца , носиться ця білизна просто роками, мама собі купувала бюстик з тої фірми.

15. Megan

Megan Well-Known Member

Во, саме те, що треба. Бо як питаю, то шось таке радять, і ще переконують, що то не модне і бабське..
    Дякую.

16. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

Недавно прикупила собі білизну Diorella (Польща). Задоволена дуже. Ще дуже люблю білизну білоруського виробництва. Маю декілька комплектів, які вже ношу мало не рік і вони в ідеальному стані, при моїх формах. нажаль фірми не памятаю бо бирка вже стерлася((

Надіслано від мого ZP950, використовуючи Tapatalk

17. Kotenya

Kotenya Well-Known Member

Справді хороша білизна. До вагітності мала кілька їх наборів, але зараз розмір 70Е саме цієї марки для мене малуватий.
    А де можна на них подивитись? Чи тільки через Інтернет?

18. Kolomyianka

Kolomyianka New Member

Може хтось бачив білизну типу комбінації, щоб гарно підтягувала фігуру. Бо після вагітності шкіра живота ще не стала на місце. Треба щось, щоб підтримувало

19. TinkaMalvinka

Майже у всіх магазинах білизни є, навіть на Краківському, але щоб добре і гігроскопічне( дихаюче) то по магазинам гляньте, але зауважте, що розмірний ряд переважно з 48 розміру у нас завозять, за меншими треба побігати

20. Kolomyianka

Kolomyianka New Member

Саме так. Де не зайду розмір не той. Хто шукає, той знайде:)