Де ви купуєте білизну і яким ТМ надаєте перевагу?

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Mazerati, 29 Вересень 2009.

1. veroni4ka

veroni4ka Well-Known Member

Відповідь: Де ви купляєте білизну і яким ТМ надаєте перевагу?

ну кілька разів зходила, може просто на розпродаж не потрапляла, але ціни, як на наше виробництво могли бути б і менші...

• Подобається Подобається x 1
  2. kati

kati Well-Known Member

Купую переважно білизну польських фірм. Для менеинормальна ціна це до 300 грн за комплект,дорожче-вже жаба дусить давати....може тому що я в принципі люблю білизну гарну і постійно поповнюю гардеробчик, то певне разорила б чоловіка.
    а трусики то тільки атлантік , сілайн....це на щодень, всілякі рющи/стрінги/каменіі то лише для дефіляд.

• Подобається Подобається x 13
  3. odree

odree Well-Known Member

оооо, болюча тема :)
    купую переважно в Бянці, іноді замовляю в неті, але лише перевірених фірм, де я орієнтуюся в розмірах
    люблю чорну або білу. правда недавно купила ще сіру, але думаю то буде один такий комплект
    з фірм надаю перевагу Jolidon, Comet, Papillon, Lormar, Leilieve, Biagiotti, Si e Lei, Infiore
    обожнюю колготи фірми Trasparenze.

• Подобається Подобається x 11
  4. katrinka

katrinka Well-Known Member

теж маю два бюстики цієї фірми, суперські

• Подобається Подобається x 2
  5. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

надаю перевагу натуральним тканинам(люблю небагато мережева,шовк). Нащодень щодо кольорів то: чорний, білий, кремовий, рідше сірий, червоний,темносиній. (влітку голубий, бузковий , ніжні веселі кольори), щодо фірм то key, atlantik,sealine, Milavitsa. Маю мережевний набір hunkemoller і халат цієї фірми(халатом задоволена більше), превезені з Голандії. З останього комплект Corin (то була весільна білизна), дуже задоволена, але не думаю,що наважусь ще раз купити трусики за 200 грн:), хоч в магазині сказали, що попробувавши Corin іншої білизни вже не купують:)

• Подобається Подобається x 8
  6. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Відповідь: Де ви купуєте білизну і яким ТМ надаєте перевагу?

Так...я тут вже начиталась! мабуть скоро піду на закупи:) радьте магазинчики :)

7. Medusa

Medusa Well-Known Member

http://killena.com/
    Тут я купляла ... гарну білизну :) Найбільше мені сподобалися недорогі "сіточки". Що втішило - що при умові, що гроші я заплатила наперед банківським переказом (тоді пошта не бере % за пересилку) - товар все-таки надійшов, не здурили :)
    Але це не на щодень :)

• Подобається Подобається x 3
  8. Mazerati

Де вона знаходиться?

9. Ассоль

Ассоль Dreams come true

А я в Кіллені і взуття купувала, і сумки, а от до білизни поки не дійшла ))) там є красива, але мало практичної, здебільшого вона більш.. еротична.. Якщо купувати там, то обов*язково зареєструйтесь - матимете знижку :) Взагалі - хороший магазин, ще жодного разу не була нічим розчарована.

• Подобається Подобається x 5
  10. odree

odree Well-Known Member

в магнусі на 3 чи 4 пов. (завжди плутаю).

11. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

А ще через дорогу біля кафе "Мартуся" не доходячи до Міленіума

• Подобається Подобається x 4
  12. Mazerati

Купила собі нині два набори білизни від Калини. Як постійній клієнтці зробили знижку (за два набори - 100 грн) :girl_curtsey:

13. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Ну ,не дуже погоджуюсь на рахунок якості....В мене один "комплєкт красоти" розлізся і втратив колір:girl_sad: Ще маю два - то ніби нормальні, та погоджусь з Касьою, що розміра в них трошки не альо...

В мене немає запарки голови ,на рахунок де саме і якої ТМ білизну купувати. Головне - щоб була якісна і класно підкреслювала те, що треба:girl_spruce_up: Дороге і навороченно відоме - не завжди якісне, в чому переконувалась не раз. Тому в більшості орієнтуюсь на фасон і якість, а вже потім розглядаю ТМ. Купую де попадеться...На щодень вибираю демократичні марки типу Сілан, Атлантік і тд., дещо з польських фірм ,а по празніках - маю два чудних "кумплєкта", такі, шо чуть не со стразами:girl_haha: .... "Главное, чтобы костюмчик сидел.....":girl_smile:

• Подобається Подобається x 23
  14. Mazerati

Це, мабуть, найправильніший підхід!

• Подобається Подобається x 2
  15. WEDLADY

WEDLADY Well-Known Member

А де у Львові можна придбати товари цієї фірми?

16. Smerfetka

Smerfetka Well-Known Member

Як я вас розумію! Самій доводиться щось вишуканіше шукати за кордоном, або просити привезти!
    Поблизу Привокзального ринку є магазинчик "Травень", там трішки більший вибір білизни із великими чашками (переважно польські бюстгалтери)

• Подобається Подобається x 3
  17. odree

odree Well-Known Member

чесно, не знаю. я замовляла в неті і купувала в києві

18. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Купую в Біанці, бо я там "любимий клієнт" маю добру знижку. А ще маю проблемний розмір тому мучаться зі мною до победного конца, поки щось не виберемо, що мені буде підходити на всі 100%.
    Якійсь торговій марці переваги не надаю, купую те, що мені підходить, бо маю проблемний розмір 70D, тому найчастіше купую не для красоти а за потребою, з купленого - Comet, Lise Сharmel, Antigel, Jelaby.
    На подарунок комусь купую нічну білизну Coemi (саме таку я отримала від своєї подруги на першу шлюбну ніч:girl_smile:) або подарункову картку.
    Щодо колготок, саме там можна купити суперові панчішки Philippe Montinon з гарним ажурним мереживом, з колготок купую Filodoro та Pompea.
    І найвдаліша мою покупка - це мій улюблений купальник Lise Сharmel колекція 2007р. буде третій сезон як я його купила і зрозуміла що таке добра якість - хоч дорогий але не треба кожне літо купувати новий.
    Ще раз купувала польську білизну Szame - гарну але то лише для краси - вбрати і ... зняти :girl_smile: бо для носіння вона мені не зручна (синтетична)
    І раз в Мілавіці купила італ. бюстик Primavera - мені сподобався, саму Мілавіцу мала тільки для годування.

• Подобається Подобається x 10
  19. Orman

Orman Модератор-бомба

купила сьогодні ліфчик для занять спортом в Адідасі, бо вже несила було в звичайному. Скільки дала не питайте, бо мій чоловік ще досі в шоці (він виступив спонсором).

• Подобається Подобається x 10
  20. Latane

Latane Well-Known Member

Самий перший мій бюстгалтер був Мілавіца - не знаю зручнішої білизни, хоча пробувала багато чого різного:girl_spruce_up:(купляю в ТЦ"Скриня"). Трусики купляю фірм Сілайн, Кей, Атлантік. Ще досить непогані магазини "Травень" з білизною польського виробництва.
    Я проти базарного варіанту з купою паралону - купляти білизну сумнівної якості, форми і виробництва - це неповага до власного тіла!!!:girl_devil:

• Подобається Подобається x 5