Де ви купуєте білизну і яким ТМ надаєте перевагу?

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Mazerati, 29 Вересень 2009.

1. Raven

Raven Мама малятка

Відповідь: Де ви купуєте білизну і яким ТМ надаєте перевагу?

Вчора зайшла в "Атлантік" на пл. Галицькій. Гарний магазинчик, там навіть мій 65 розмір був і це не підліткова моделька:girl_tender:. Гарний вибір чоловічої білизни, а от жіночої хотілося б, щоб був більший вибір.

Були в ТЦ"Скриня" (не пам"ятаю назву магазину), мого розміру не знайшли, бо зараз їх дуже розкуповують.

2. Princess

Princess Well-Known Member

я таке в Мілавіці купувала, мені їх бюстики переважно підходять

3. kati

kati Well-Known Member

я останні два бюстика купувала в Атлантіку, і тц Інтерсіті на сихові. Дуже великий вибір літніх кольорових модельок і форма мені їхня підходить ідеально

4. LILY

LILY Well-Known Member

а там тільки атлантік чи є інші фірми?я давніше міряла атлантіки то вони трохи приплюскують грудь,а я люблю такі шоб гарно підбирали.а ціни як?

5. kati

kati Well-Known Member

тільки

ну незнаю...там ж є купа фасонів, пушап і без, ітд...мені не приплюскують))
    ціни в межах 180-250 грн

6. bioland7

bioland7 Well-Known Member

я теж люблю білизну Атлантік,але купую її тільки на Південному.
    Зайшла недавно в їхній фірмовий магазин на пл.Галицькій і
    була шокована їхніми цінами і це вже зі знижкою 30%.
    Для порівняльного прикладу:
    труси чол. на Півд. 60-70грн,в магазині - 100 грн
    купальник на Півд - 350 грн, в магазині- 500 грн:girl_impossible:
    білизна теж на Півд на порядок в ціні нижча, десь на відсотків 30.

7. olena

olena New Member

Я теж полюбляю Атлантік і не тільки білизну,купую їхні маєчки,футболки,піжамки і собі ,і діткам,а ще якщо врахувати,що власники магазину:
    мої друзі,то маю все це за дуже хорошими цінами.

8. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

сьогодні купила в Біянці, фірми lejaby. Якість розкішна, "сів" як влитий, надзвичайно приємний, ціна правда космос, подивлясь як буде носитись. Але тішусь шалено. ммм яка там білизна:girl_tender:

9. Merry

Merry Well-Known Member

Дівчата, а у Львові можна десь придбати білизну Victoria's Secret? Чи ви через інет замовляєте? Може тут хтось є хто займається спільними закупівлями цієї марки?

10. Rona

Rona Мама-йожик

є таке, в розділі Барахолка - Одяг дивіться... VS то моя мрія... але поняття немаю, як вгадати з розміром... :scare:

11. Відповідь: Де ви купуєте білизну і яким ТМ надаєте перевагу?

Тю.. :girl_wink:
    Гарненько виміряти параметри, звірити з таблицею на офіційному сайті, бажано ще кілька різних таблиць переглянути для кращого результату. Про всяк випадок можна першу модельку замовляти дешевеньку, щоб не так образливо було, якщо що.. І - вперед, до мрії! :girl_cool:

12. natorella

natorella Well-Known Member

я наразі годувальним маюсь
    і нині перепав від мази бюстик
    ото вже влип так влип
    і чашка зручна і об*єм, як під лінійку виміряний
    про якість навіть не кажу
    ну і ціна вийшла приємна, бо знайомій не підійшов об*єм, а вона вже встигла попрати і колір трішки полиняв на шлейки, які з білих стали ледь-рожеві (навіть не помітно)

13. Rona

Rona Мама-йожик

14. Відповідь: Де ви купуєте білизну і яким ТМ надаєте перевагу?

А я зараз отакенький чекаю:

Лише білий. Це Multi-way Push-up Bra with Lace з Victoria's Secret Pink® (підсерія для підлітків та молоді).

Купила літній тоненький сарафан. І треба було до нього ліфчик без бретельок. А в мене, халепа, якраз лише один виявився таким, що бретельки відчіпляються, і то він не підходить, бо з "леопардовим" принтом :girl_blush2: - буде просвічуватися. Тож я терміново почала пошуки у Львові потрібного мені бюстика типу "балконет" чи то "анжеліка". Знайшла один фірми "Атлантік" за 200 грн. Ну але не те воно. Не вартує тих грошей. Видно, що неякісно пошитий, строчки нерівні, нитки подекуди висять.. Подумула я подумала, і вирішила-таки замовити з VS бюстик за такі самі гроші, однак з ідеальною якістю пошиття. А поки чекаю посилочки, то відрізала в свого старенького ліфчика бретельки, і так і ходжу :girl_crazy:

15. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Наталю, а він такий звичний одношаровий? Мені такі не дуже підходять, маю такі два від Аллес, якість хороша, але тримають поганенько груди, то я в них зазвичай сплю, а ходжу в Мілавіці, дуже гарно тримає груди, проте досить "громіздкий" як на літо.
    Купила в Антошці один на пробу наш харківський Мамін дом, подивлюсь в носці, на перше вдягання nt; ysxjutymrbq/

16. zetta

zetta Well-Known Member

я для годування Емму Джейн купила...бо мені з моїм багатством не все підходе )в інтернет магазині.

17. natorella

natorella Well-Known Member

нєа, зверху атлас, підшитий трикотажем. крій чашок дуже зручний. в мене ж 90DD. мені так само важливо шоб тримало добре. а там ні кісточок, ні поролону. а тримає люксово. ше чашки пошиті так, шо з-під майки не виглядає
    не можу знайти на сайті, певно розпродали. але казали дівчата, шо в КК є трусики з того комлпекту, а верху нема
    ше як вчули за ціну, то сказали - шо дуже файна (60грн)

18. budberg

budberg New Member

Мені подобається "хороша фірма" - супер якість і хороший дизайн можна знайти, вони ж для Тріумфу якраз і шиють і ще для багатьох європейських ТМ.
    Якщо знайти хорошу "хороша фірма" то мілавіца ні в яке порівняння з нею не йде.
    Можу сконтактувати з людьми хто займається "хороша фірма".

Останнє редагування модератором: 12 Серпень 2011
  19. ogyrechik

ogyrechik миється в бані

згідна : в мене повсякденне -DIM ,в ньому навіть можна спати типу "взула і забула"
    , MILAVICA - в них хороші лекала, як кажуть виробники "на слов'янських фігурових жінок". А "на вихід" - щось непрактичне , всеодно довше 15 хв. на тілі не затримується, перевірено

---------- Додано в 14:52 ---------- Попередній допис був написаний в 14:46 ----------

Мама працює на Південному в магазині білизни, в неї переважно дорогі італійські, французькі або на кінець польські. Вона на мене наміряла все підряд. Багато чого "дорогого" просто не сідає, фасони несучасні ....коротше ображається вона на мене, коли я щось не в неї беру....але що поробишь

20. Bursukanja

Bursukanja Well-Known Member

Ага-ага, я так і зробила, метриком все переміряла, перемножила-переділила на ті інчі їхні, звірила з табличками, порадилась із сестрою та тіткою (вони у Штатах), і ото разом ми "вродили" мій розмір купальника ВС. Сестра замовила, я його так чекала, мала ше намір покрасуватись у ньому на водоймах, а прийшло сущє нєдоразумєніє! Верх - на хлопчика-подростка:girl_crazy:, шо об’єм, шо чашка, а в трусиках розміру S я втопилась, такий то був парашут!:8: Так прикро було!! Сестра його забрала і поміняла на більший верх і менший низ, правда, отримала я цей купальник акурат через рік. Але справді гарний, і дуже гарна якість. І тепер я нарешті знаю свої розміри!:)