Де ви купуєте білизну і яким ТМ надаєте перевагу?

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Mazerati, 29 Вересень 2009.

1. sv-ukraine

sv-ukraine New Member

Відповідь: Де ви купуєте білизну і яким ТМ надаєте перевагу?

Верх мені дуже важко підібрати, колись як працювала в офісі, приходила жіночка з білизною ТМ "Калина" - мені все суперово підходило. А в магазинах купую Клео та щось білоруське... Хочу спробувати замовити Вікторію сікрет, але боюсь з розмірами не напартачити...

2. Нифка

Нифка Well-Known Member

і я за мілавітцу, хооча купила останій раз білизну в магазинчику біля Іскри, нащ український, носиться пречудово)

3. Lelka

Lelka New Member

Я теж люблю Мілавіцу, а також ще Лауму :girl_wink:

4. Відповідь: Де ви купуєте білизну і яким ТМ надаєте перевагу?

Обожнюю білизну DIM, кусається ціна,але якість супер.А в суботу зайшла в магазин "Інтрига" і придбала собі бюсгалтер луганської фірми "butterfly"-задоволена.Смішна ціна 119 гр. і якість класна.У магазині приємна продавщиця і великій вибір.Мені сподобалось!:smile:

5. Sisel

Sisel New Member

Я теж люблю Мілавіцу,купую на гуртівні або в магазині на Шуварі "Все для вишуканих жінок"

6. Улянка

Улянка Well-Known Member

Я на мілавіцу собі все шкодувала грошей. Сусідочка на ДН подарувала сертифікат на закупку, то я його в Ашані обміняла. Бюстиком задоволенаааааа:) Суперський. Тільки взяла там ще трусики, і тьотка продавець мені втулила такОГО розміру, що на слона б великі були. Шкода, бо за них ще й доплатила чимало.
    А в основному беру kleo білизну.Подобається і носиться дуже добре

7. romawka

romawka Member

Купляю на Доброботі в бутіку італійську білизну здебільшого Pierre Cardin або Lormar. Цінами і якістю задоволена! Зараз там знижки!

8. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

а які там ціни?

9. romawka

romawka Member

Ціни різні переважно від 250 і вище бюстіки і трусіки від 100 грн. Але зараз знижки на літнє (кольорове 25 :wacko:!

10. Golgy

Golgy Member

дівчатка, чула що в районі Топольної-Мазепи є якась хороша гуртовня білизни. може хтось знає про неї? які ціни там і ТМ?

11. marusenechka

marusenechka New Member

І я напишу.
    Ношу різноманітну білизну. Часом і на базарі купую, коли щось НУ ДУЖЕ сподобається):girl_flag_of_truce::girl_flag_of_truce::girl_flag_of_truce:
    Коли марка "Ажур" була недорога ще - мала кілька її комплектів. Нормально, але далеко не "woow"! Потім ціни на неї полізли стрімко вгору - і я почала шукати іншу улюблену білизну.
    Трусики і маєчки "Сілайн" теж до поти подобались, кілька років назад, - але тепер якість, мені здається, погіршилась, розлазяться за кілька носок!
    Щодо "Мілавіци" - натрапляла певний час навпаки на великі лише розміри!!! Потім знайшла жіночку, яка сама возить, - домовилась, вона привозила нормальні розміри... Але що цікаво: в "Ажурі" бюстики брала я розміру 70_D, а в "Мілавіци" - 75_В :girl_mad: А взагалі, ношу 75С.
    Брала і "Калину" - непогані!!! Та у нас її треба пошукати...
    Так, перепробувала купу цілу брендів...
    Останнім часом знайшла "Вікторію Сікрет"!!! Маркою задоволена! Стильно, якісно, зручно! Хоча, "мейд ін чайна" в основному :girl_mad:
    Ну і класика - "Атлантік", "Кей" - трикотажні.
    Через інет побоююсь... це надто індивідуально... особливо верх - підібрати за описом складно!
    Ось так :girl_curtsey:

12. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

До речі, мені також здається, що якість білизни сілайн значно погіршилась. Особливо видно після першого-другого прання. :-(

13. Відповідь: Де ви купуєте білизну і яким ТМ надаєте перевагу?

Правда-правда.
    Я тут вже своєрідне дослідження провела (багато років користуюсь лише цією маркою) - колись на білизні Сілайн бірочки були якісь такі "атласні", то і якість була чудовою. Тепер бірочки ніби "паперові", ну і якість часто залишає бажати кращого... За моїми спостереженнями, це сталось під час кризи.
    А шкода..

Зараз подекуди в магазинах ще можна знати той старий добрий "Сілайн". Я його розпізнаю саме по бірочках.

Останнє редагування: 13 Листопад 2010
  14. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

дівчатка,хтось користується пуш аперами(незнаю чи правильно обізвала) чи дійсно вони так коригують вигляд грудей?
    [​IMG][​IMG]

15. La esposa

La esposa Moderator

клас, а де таке можна купити?

16. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

я таке надибала на таобао,але цікавить чи воно дійсно так коригує.

17. Fechka

Fechka Member

Я теж в захопленні... Дуже мені подобається стараюсь купляти на розпродажах...тоді значно дешевше.. від коли в декреті,то купляю в магазині "75В" ,що розташований а Арсені (Сихів).Там придбала- Кleo,V.O.V.A PAPILLON BY LACYBERG, Elbrina-гарна якість ,нормальні ціни!!
    Ось знайшла в неті декілька комплектів як у мене є:
    [​IMG]-мій улюблений бюстик
    [​IMG]-такі трусики мені приніс МИКОЛАЙ;
    [​IMG](тільки замість зеленого червоне кружево;
    [​IMG] Просто і зі смаком!Багато білизни маю в голубих тонах... кожного разу гадаю ,що куплю, щось іншого кольору та підходить переважно голубе...:girl_spruce_up:

18. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

У мене вся білизна Victoria's Secret. Вже і на ніякі іншу уваги не звертаю. Зараз ношу станики для годуючих - їхні просто супер

19. Pobigaychyk

Pobigaychyk Member

А я завжди йду купувати білу білизну (багато маю світлих речей), а підходять тільки чорні і коричневі, останній раз навіть синій купила, а білого все нема :girl_wink:

---------- Додано в 14:23 ---------- Попередній допис був написаний в 14:21 ----------

в Ajour купила собі купальник (600грн). Тільки вдома замітила що це made in Ukraine. Аж приємно...

20. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

А я на Валентина буду мати ось такий подарунок, сама вибрала, тільки низ трохи інший, менше мережива, ну і колір шкіри трошки світліший:girl_haha: