Де у Львові знайти...

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Olenka, 22 Грудень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ivanna

Ivanna Well-Known Member

Відповідь: Де у Львові знайти...

Можна купити на спільних закупах в темці печу, печу хлібчик, там є мастика, барвники, якісь ще позолоти бачила, ароматизатори...і ще багато чого.

2. Jasmin

Jasmin :)

В темі "Худнемо РАЗОМ за системою мінус 60" ми про нього писали:girl_smile:

Так воно наче і призначене для приймання внутрішньо, а це вже по системі його змішують з кремом і використовують з косметичною метою.

Запитуйте в аптеках, має бути. Можливо в деяких немає, але знаю, що то не проблема знайти його у Львові. Останній раз купляла в аптеці "Доброго дня" в Ряному 1. Тож думаю по їх мережі точно є:girl_smile:

Вірити, чи не вірити то одне. Якщо лікар порекомендував, то думаю точно варто приймати. Про мумійо дійсно можна багато прочитати гарних відгуків, та і сама інструкція до використання говорить багато доброго. Щодо косметичної мети, то воно дійсно допомагає:girl_in_love:

3. Dana K

Dana K Well-Known Member

Дуже хочу "рахат-лукум"...:girl_in_dreams::girl_in_dreams:. не знаєте, десь у Львові можна купити? (Крім Вопаку,:girl_haha:)

4. Natinka

Natinka New Member

В Новому Цумі на першому поверсі є різні цукерочки, я там здається і рахат бачила кубиками такий на вагу.

5. Provizor

Provizor Well-Known Member

Про масажні накидки ніхто нічого не знає?Хотіла чоловікові купити на Валентина...

6. wenecja

wenecja New Member

а які саме накидки, з деревом? чи зараз якісь модні є?

7. airy_cat

airy_cat New Member

На самому початку Зеленої магазинчик з солодощами - там точно завжди є і різний. Там взагалі багато чого є :)

8. wenecja

wenecja New Member

Колись купувала в Сільпо, те що у Скрині...можу глянути якщо дуже хочеться:girl_mad:

---------- Додано в 12:54 ---------- Попередній допис був написаний в 12:42 ----------

тут є: http://гууля.com.ua

Останнє редагування модератором: 13 Лютий 2010
  9. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

На Дудаєва є магазин-кафе з різними солодощами. Майже на перехресті з пр Шевченка. Там були дуже різні!

10. Provizor

Provizor Well-Known Member

Касада це класно, хотілось щось в районі 500 гр...

11. wenecja

wenecja New Member

тоді мабуть варто у оголошеннях пошукати, може Ваш магазин щось "запропонує":confused::

12. TanyaB

TanyaB New Member

Пошила в дитячу тюль та ламбрікен супер!!:girl_in_love: тепер в зал замовила тюль та гардини,
    отримаю через тиждень.Шила на "Фанелі" Левандівка,дизайнер просто безподобна ,
    ціни не дуже малі ,але якість не порівняти із Південним.

13. Олюнька

Олюнька Well-Known Member

Підкажіть, будь ласка, де можна зробити друк малюнка на горнятку, щоб недорого.? Контакти прошу надіслати в приват.

14. Insolence

Insolence Living The Dream

В Фотонові тій що на вул. Шевська, 1 .. ціна питання 45 грн.

15. dyzain

dyzain Well-Known Member

Підкажіть,будь-ласка,може хтось бачив де можна купити дорослі жіночі хутряні рукавиці (на один пальчик).

16. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

Я з татом була на Південному,і він попробував посидіти на накидці нового зразку яку зараз пропонують консультанти по продажу масажних крісел.Йому дуже сподобалось, і масує супер. Можна користуватись як і в машині так і дома! І ціна приблизно 1500-1700(точно непамятаю),ми хочемо купити.

17. Kalina

Kalina Active Member

Де можна купити кондитерські шприци і яка приблизно їх ціна?

18. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

Кондитерський шприц купляла в Епіцентрі у відділ Деко", ціна була 75грн (тоді ще діяла 25% знижка).

19. wenecja

wenecja New Member

На що вам ті шприци??? в мене є два, з ними не можливо працювати. Я вам висилала сайт Форварду там можна мішок замовити та насадки нормальні. Подивіться ще раз. Я вам теж прайс Форварду вислала на скриньку. Тільки здається перехідників не має зараз в наявності для насадок. Але шприц не раджу це точно :girl_cool:

---------- Додано в 13:43 ---------- Попередній допис був написаний в 13:42 ----------

А без знижки 100 грн...це круто!:girl_crazy:

20. Kalina

Kalina Active Member

Та мені вже на цю неділю треба, а замовлення треба ще чекати

Статус теми:
Закрита.