Де у Львові знайти...

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Olenka, 22 Грудень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vероніка

Vероніка Never give up

Відповідь: Де у Львові знайти...

підкажіть де можна купити дитячий одяг фірми NEXT. ДЯКУЮ

У комплексі КінгКросс, що відкриється в березні біля Практикера на Стрийській, мають відкрити фірмовий NEXT. Тільки ось ціни там будуть ...

2. Lerusja

Lerusja Member

Шукаю лижні штани або костюми на секондах.Може хтось бачив і може підказати точки?Якщо бачили ціни.то теж буду вдячна за інформацію.:girl_in_love::girl_in_love:

---------- Додано в 21:12 ---------- Попередній допис був написаний в 21:10 ----------

Пошукайте в газ."Ваш магазин",колись бачила там.

3. Naturals

Naturals Well-Known Member

Можна подивитися в магазинах ТСМ або антикриза принаймі колись там були, бо собі купляла.

4. Smerfetka

Smerfetka Well-Known Member

Цієї суботи купувала собі у антикризі на Південному лижні штани. Заплатила 230 грн.

5. Муська

Муська Well-Known Member

Бачила на базарчику на Сихові за Іскрою, той що біля переїзду(колії),(як виходити на Зелену)там є і секонд і нові речі та взуття.

6. zetta

zetta Well-Known Member

А де можна знайти джинсову тканину хорошу. ?

7. Harmony

Harmony Member

А де можна знайти курагу, чорнослив, горішкі не дорого, можливо якась гуртовня

8. vitek

vitek Member

На гуртовому Шуварі в кінці є 3-4 магазини. Цін не знаю, але це гуртові магазини, але і в роздріб продають.

9. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

Були в Метро,великий вибір і акції на деякі фасони. Одні штани були по 199 гр,але здається лише чорного кольору....

10. Sweety Chocoland

Sweety Chocoland New Member

Лижні штани бачила на секонді навпроти Південного.
    А хто знає магазини, де продають пуховики Columbia, побачила дуже класний в мегаспорті, але розмір не мій...

11. bioland7

bioland7 Well-Known Member

Народ,підкажіть,порадьте ател"є або самого доброго майстра, що шиє з хутра і шкіри, хочу дубльонку переробити і боюся до поганого майстра попасти. Наперед дякую всім за відповідь!

12. TanyaB

TanyaB New Member

Дівчата,хочу купити таку штучку (не знаю її назви),щоб вирізати з яблук серединку
    та зразу різати його на дольки ,одним махом короче . Хто у Львові таке бачив,підкажіть!:girl_bye2:

13. Milka

Milka Moderator

Отаку [​IMG]

Я бачила в ДЕКО(Епіцентр) від Rondell, коштувала 100 з копійками. Там ще знижка 25% до кінця січня, так що можете зекономити. Похвалитеся, якщо купите, яке воно в роботі.

Останнє редагування: 28 Січень 2010
  14. cuxivchanka

cuxivchanka Well-Known Member

Дівчатка,підкажіть будь-ласка чи є на сихові ветеринарна аптека.Якщо знаєте,то підкажіть.

15. Ная

Ная Well-Known Member

Де у Львові знаходиться місце в котрому приймають речі для роздачі потребуючим. Назбирала вдома два мішки цілком доброго одягу,котрий ніхто не носить,викидати шкода,а продавати-то не моє:girl_smile:

16. zhabusya

zhabusya New Member

ател"є є на проспекті Шевченка зразу після Вероніки як що їти від Макдональса.Як зайдете то по праву рук там спитаєте. Здається нічого там майстер Марія (сидить біля самого вікна у кутку)Точніше нажаль не скажу.

17. natorella

natorella Well-Known Member

богданка робить закупку ІКЕЇ - там є така штука шоб вирізати середину і нарізати на кавальчики [​IMG] 15,99 PLN - то десь 50 грн

і ше ОСЬ - те шо вам треба
    [​IMG] - 10 злотих - 35 грн. Drylownica ułatwia wyjęcie ogryzków np. z jabłek.

18. kati

kati Well-Known Member

не тільки аптека але і кабінет з лікарем- на Іскрі. Якщо стояти до ТЦ лицем то обходите ТЦ сліва, побачите зелений будинок, на першому поверсі є вивисіка

19. Bonka

Bonka Well-Known Member

ось тут писали...

20. TanyaB

TanyaB New Member

На вул.Хоткевича з правого боку від Арсену є ветер.кабінет при ньому аптека,
    непоганий персонал ,була там зі своїм песиком,зайве не радили цін не накручували.

Статус теми:
Закрита.