Де у Львові знайти...

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Olenka, 22 Грудень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Yoda

Yoda New Member

Відповідь: Де у Львові знайти...

В суботу бачила в Деко в Епіцентрі

2. Людок

Людок New Member

Незнаю чи в цю тему пишу,цікавить оренда житла довготривала.Якій агенцій можна довіритись?

3. Naturals

Naturals Well-Known Member

В Метро креветки 90/120 42.43 грн. за 1 кг.

4. Lerusja

Lerusja Member

Співпрацювала з комп."Корисні поради"(офіс на Мотозаволі)Дуже-дуже відповідальні,порядні і приємні дівчата(Марта і Олена)Безумовно до них.

5. Людок

Людок New Member

Може маєте якісь телефони до них? Буду дуже вдячна:girl_smile:

6. Dobra

Dobra Well-Known Member

Знайшла магазинчик Бюро-стиль випадково, перед тим обходивши більшість львівських магазинів, купила крісло шкіряне офісне, дуже задоволена ціною, дешевше ніж всюди, приємне ставлення навіть до роздрібного клієнта, привезли в термін і бесплатно. Магазин сам на кільці Зелена-Пасічна-Луганська, якщо я не помилилась за назвами вулиць, правда трохи не примітний, тому важко знайти. Це не реклама, просто від спілкування дійсно залишились приємні враження.

Останнє редагування модератором: 21 Січень 2010
  7. Ленка

Ленка Well-Known Member

Підкажіть будь-ласка де можна купити дитячий фотоальбом, я хочу щоб фотографії не вкладати, а вклеювати, де є гарний вибір, бо я шось не можу знайти??

8. Naturals

Naturals Well-Known Member

Дівчата підкажіть будь ласка де можна купити чайники з нержавіючої сталі, хороші?

9. irushka

irushka Well-Known Member

Не те, що там є великий вибір, але недавно купувала такий альбом в "Галицькому писарі" біля Магнусу.

10. Annette

Annette Well-Known Member

Де у Львові дешевше за все можна купити косметику Vichy? (можливість покупки через інтернет-магазин відпадає, так як крем потрібен вже на завтра).

11. Virginia

Virginia Well-Known Member

Точно є на Дудаєва в ДС! Та і в 99% аптек є!

12. Candygirl

Candygirl New Member

ще є на виговського в аптеці знахар, колись була акція - знижка 10%

13. Annette

Annette Well-Known Member

Я знаю що Vichy є майже у всіх аптеках, але я цікавилась може хто знає, де дешевше. Про DS чула, що там доволі високі ціни на все...

14. Candygirl

Candygirl New Member

DS по-моєму взагалі найдорожча аптека:girl_mad:. Аптеки мережі "Знахар" досить дешеві, можливо і Віші там трошки дешевші.

15. Fleur

Fleur Well-Known Member

Annette спробуйте скористатись аптечною довідкою, вам скажуть точну адресу аптеки із найдешевшою ціною на потрібний вам крем.

16. ermana

ermana Member

Підкажіть, будь ласка, де у Львові можна підгострити манікюрні ножнички?

17. Niferttiti

Niferttiti Well-Known Member

Коліжанка гострила в мужчини, що коло Південного стоїть продає всяке манікюрне причандалля. Зразу коло світлофора. Але здається гостряться тільки стальні ножнички, такі звичайні я дома підгострюю голочкою. Взяти ножнички і кінчиками порізати голочку.

18. bioland7

bioland7 Well-Known Member

Бачила в мережі Сальве, що там є Віші з Італії (принаймні упаковка на італ. мові), наприкл. серія Нормадерм суттєво дешевша в грн, ніж цей самий Нормадерм для укр.ринку і це все в одній аптеці.

19. Sweety Chocoland

Sweety Chocoland New Member

Дівчата, хтось знає, де можна купити фрізбі (така пластмасова тарілка для ігор)? Терміново треба на подарунок, а я навіть поняття немаю де питати.

20. Олюська

Олюська Well-Known Member

На Городоцькій (якщо йти з центру, то зліва) біля цекрви Анни є магазин "Спорттовари", може там щось є?

Статус теми:
Закрита.