Де у Львові знайти...

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Olenka, 22 Грудень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Люша

Люша Well-Known Member

Відповідь: Де у Львові знайти...

У магазині мисливець можна купити балончик газовий, що я і зробила, бо не знаю, як ще можна захистити себе та свою дитину від тої зграї вовкодавів, що живуть у нас біля будинка.

2. In4a

In4a Well-Known Member

Дівчата, купила ємності для зберігання молока Avent в Антошці, але кришечок не було, і вже 3 тижні як нема :girl_sad: І в Карапузі нема... Може ще хтось десь бачив?

3. odree

odree Well-Known Member

подивіться в пелікані, я колись там купувала, коли ніде не було.

4. katkas

katkas Well-Known Member

Може, хто підскаже, БСПО (біфокальні сферопризматичні окуляри) у наших оптиках можливо замовити.? Де саме? А то гуглю, видає Крим, Московію, далекувато.

5. La esposa

La esposa Moderator

на Привокзальній (точної адреси не скажу), по тій стороні, де "Скриня", між скринею і поворотом до палацу залізничників є оптика, вних така жовта вивіска, вони можуть дістати буквально все. Там мій чоловік собі замовляв, а йому до роботи треба супер окуляри, то єдине місце, де були. Цін не знаю.

6. Улянка

Улянка Well-Known Member

Так власне що балончик нажаль не підходить...Шукаю для мами, а для балончика спритність більша потрібна

7. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

а де ремонтують радіо-телефони? Бо купили якоїсь невідомої фірми (не робіть так:)) і не знаю, куди нести...

8. Insolence

Insolence Living The Dream

своє таке ж "щастя" носили на радіобазар, що на Б.Хмельницького. Не зремонтували, за діагностику грошей не брали

9. katkas

katkas Well-Known Member

ото правда, бо ми в свій час по акції такий купили, зламався.В мене чоловік розуміється на техніці, сказав, що ніц не поможе, теж пробували носити на радіоринок, нічого не помогло, тепер забавка для дитини.

10. Katrine

Katrine Member

Форумляночки, допоможіть, будь ласочка...)
    Миколайко вирішив принести моєму коханому якийсь м"якенький ковричок під ноги, щоб моє щастячко, сидячи за комп"ютером, не мерзло в нозі)))
    але хочеться, щоб коврик був якийсь махнатий, тепленький, і з ворсом)))
    хотіла піти в декори, але краще почекаю на зарплату перед походом, а то стипендії, боюсь, не вистачить(
    може хтось знає, де таке диво можна знайти?...

11. ermana

ermana Member

Є один майстер, який мені зремонтував. Працює на Лазаренка. Контакт закину в ПП

12. Олюська

Олюська Well-Known Member

Хто знає, чи в Практикері є кімната розваг для дітей і чи можна там дорослому перебувати з дитиною?

13. enigma

enigma Well-Known Member

Де є найкращій вибір шкіряних рукавиць? Мені ну дуже вже припекло...

14. Insolence

Insolence Living The Dream

рекомендую шукати Вінницькі рукавиці, бо імпортні щось не пруть якістю. В центрах є вони на Добробуті в магазині з сумками та на кн.Романа в Шкіргалантереї. Ціни - Добробут 180 грн. кн.Романа 200-220 грн.

15. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Чи ніхто не бачив кавоварки електричної, на піску каву варити (не знаю як називається). Може хтось має???
    А ще потрібен анкваріат, де є нормальні магазини? Щоб не втулили якусь...А може хтось продає щось в класичному стилі? (пишіть ПП)

16. IndigoChild

IndigoChild New Member

Хто знає де є маса для ліплення Play Doh за нормальними цінами?
    Бо і в Антошці і в Будинку іграшок цінив 2 - 3 рази вищі ніж на офіційному сайті(:)girl_devil:

17. bioland7

bioland7 Well-Known Member

В Епіцентрі таких багато, якщо ви про такі як я думаю питаєте.А взагалі я теж такий хочу,але планую зробити сама.

18. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

Insolence, а що то за Масонська ложа, про яку Ви згадували?

19. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

а де можна якісно перемалювати дублянку у інший колір?

20. Редвумен

Редвумен Active Member

це такий росторан!Правильна назва - Найдорожча ресторація Галичини! Знаходить над "Криївкою". Але без "ключа" не рекомендую вам заходити, бо кава коштує 80 грн. А ключ передбачає знижку 90%!

Статус теми:
Закрита.