Де у Львові знайти...

Discussion in 'Ой у Львові на базарі' started by Olenka, Dec 22, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

Відповідь: Де у Львові знайти...

спеціально розпитала в друга - то навпроти кінопалацу на коперніка, в дворі, майже навпроти, може навіть ближче до верху, але вивіски там нема, тому тре питати в людей у дворах

2. карапуз

карапуз Well-Known Member

Пришпильна очепятка:girl_smile:.

3. Олюнька

Олюнька Well-Known Member

Непогані альбоми бачила колись в Декорі, Епіцентр.

4. klen

klen Well-Known Member

Скажіть будьласка де у львові можна знайти великий вибір меблевих і шторних тканин?

Мені треба у кольрах морськахвиля-коричневий-билий

і ще бузково-фіолетову меблеву тканину під бархат

5. Рибка

Рибка Well-Known Member

klen , меблеві тканини були на Хоткевича, там мінігуртівня ( по крайній мірі так називається :)). Це Сихів, за Шуваром.

6. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Підкажіть, будь ласка, де можна знайти гуртівню плетених виробів? Потрібні різноманітні плетені кошики. Де можна знайти, крім Нової Лінії, Практикера і т.п., базарів?

7. Niferttiti

Niferttiti Well-Known Member

Нажаль про Львів ніц не можу сказати. А ось такі речі в великій кількості вигідно купувати в селі Іза (Закарпатська обл), там все село на плетені заробляє гроші. Ціни в три рази менші ніж в нас. Ми там того добра накупили, ще й крісло-качалку в придачу. Вражає вибір плетених меблів. Диванчики, шафки, столики, одним словом можна кімнату обставити запросто такими меблями. Нажаль трішки далекувато, але якщо потрібна велика кількість плетених кошиків, то думаю така поїздка буде дуже вдалою. Або можливо когось зі знайомих (якщо з того регіону є) попросити щоб купили і передали поштою.

8. Зануда

Зануда Well-Known Member

З тим трошки важко погодитись. Там також ціни нівроку. Навіть банальний кошик для пікніка виявився в тій же ціні, що й у Львові, а місцями і дорожче. Треба мати багато часу, щоб все село обійти і таки знайти дешевше, а хто так - мимо по трасі, то не зекономить.

9. Jasmin

Jasmin :)

Нікуся
    Ми минулого року купили ялинку в магазинчику на початку вул.Пасічної, там де кінцева трамваю №2. Вартість пригадати не можу, але пам"ятаю, що там було на 100 "з хвостиком" гривень ніж всюди :) І ще там дуже приємний власник, коли він привіз нам ялинку в магазинчик (привіз складену, бо таку як ми хотіли там була лише одна і та розкладена), то люб"язно нас ще підвіз додому з тою покупкою. Хоч це і не дуже далеко, але приємно :)

10. Dobra

Dobra Well-Known Member

Хочеться на Новий Рік відчуття казки. Підскажіть, де у Львові можна купити дзеркальний шар, невеликий, 20 см.

11. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

Такий, як на дискотівках? Легше зробити самому )

12. levandivka

levandivka З яйцями...

В магазинах електро-музичних інстр. Побачите ціну - купите глобус.

13. La esposa

La esposa Moderator

Або зробити самому - надувну кульку круглої форми обклеїти папером і паєтками :)

14. Knopka

Knopka Well-Known Member

Я не так давно купувала в "Чобітку" на Галицькій, вибір був нормальний і ціни також

15. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

Ой-ой-ой, а де той Чобіток? Бо в голові крутиться....То, може, навпроти колишнього Лиса Микити?

16. Пундик

Пундик Well-Known Member

А я на добробуті в мужчини купувала завжди(правда осатнній раз в нього отоварювалась ще десь минулої зими),в нього вибір нормальний,і саме головне що будь-яку пряжку прикрутить до будь-якого ремня.Мені сподобалась пряжка але на шкіряному,а требуло на замші,а він каже які проблєми,і перечипив мені:).

17. levandivka

levandivka З яйцями...

Що, і в кульочок запакував? [​IMG]
    Дивина!
    До чого сервіс дійшов...

18. Пундик

Пундик Well-Known Member

Тот ви собі так думаєте шо так легко,але коли я на південному в одному магазині про таке просила то на мене тільки подивилися скоса,такшо таккий сервіс в нас тепер на вєс золота:girl_smile:

19. Ameli

Ameli Well-Known Member

Підкажіть будь ласка, де можна придбати колесо до коляски??? Наперед вдячна за допомогу.

20. levandivka

levandivka З яйцями...

У виробника. Якби Ви вказали внятно, про котру мова - і поміч отримали б...
    Версія: протезний завод. Там теж візки...

Thread Status:
Not open for further replies.