Де у Львові знайти...

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Olenka, 22 Грудень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Відповідь: Де у Львові знайти...

Люди порадьте файного взуттєвого майстра бо такого собі я і сама маю а мені треба врятувати дорогущі італійські чоботи які кому будь не дам на поталу. Поможіть цьоцьоньці Грильяженьці

• Подобається Подобається x 3
  2. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

я все своє взуття даю майстрові на винниківському ринку - він там є відколи себе памятаю, ні разу взуття не зіпсував, дуже задоволена і доволі недорого.

3. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Мені треба випороти підкладку зсередини і залишити просто шкіру бо та підкладка вже така страшна і знищена а чоботи як нові хтось з вас вже таке робив?

4. Consuelo

такого не робила, але бачила, що там лежали чоботи з такою проблемою. Проте я давала йому підшивати свої зимові ессо - думала це нереально, а він зробив так, що я ще довго їх носила. І мешти недавно теж оригінальні давала там пришити одну штучку, щоб нога не випадал з них - так гарненько пришив, ніц не тре і вигляд не зіпсувався. Я думаю, що якщо Вам нетяжко, то можна до нього зайти і спитати - це грошей не коштує). Він працює до 19.00 щодня, в суботу трошки швидше йде. Обід з 14:00-15:00

5. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Грильяжко, той майстер дійсно дуже хороший, робить на совість. Ми теж усе життя в нього ремонтували, і мої батьки, і я ремонтувала минулого літа свої босоніжки. :) А коли сказав ціну, я не повірила, аж незручно було, що так низько свою роботу цінить.

• Подобається Подобається x 5
  6. Salamandra

Salamandra Well-Known Member

Грильяжка, є хороша майстерня в центрі, на бічній вулиці Лепкого. Ця вулиця Лепкого є бічною Городоцької :). Треба повернути біля філії ПриватБанку на Городоцькій. Там ті майстри гарно роблять, дуже акуратно.

7. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Дівчата я не піду пожену туди в понеділок поясніть мені точніше де то саме на винниківському буду4 дуже вдячна вам я і мої нозі

Чула про неї але піду таки на Винниківськитй бо дівчинка бачила чоботи зі схожою проблемою а це гріє моє серце

Останнє редагування модератором: 28 Серпень 2009
  8. Consuelo

на винниківському є три входи - 2 з личаківської, а один - зі солодової (то вверх між винниківським і церквою). От заходите в цей третій вхід і одраху побачите навпроти білі двері

• Подобається Подобається x 1
  9. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Цьомкаю вас а фото нозів в чоботах потім виставлю

• Подобається Подобається x 1
  10. Consuelo

Сподіваюсь, що майстер не підведе і Ви будете задоволені!

11. Consuelo

хтось знає, де можна купити шафку для ключиків з канцелярськими брилочками? типу офісна.. я в неті найшла, так лише в києві і то за 700-800 грн металева на 95 ключів:8::scare::eek:

12. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Колись бачила таку в "Епіцентрі". Правда, то було більше року тому.
    Можливо, такі можна знайти в фірмах, які займаються канцтоварами (брелочки вони точно продають)

• Подобається Подобається x 2
  13. Consuelo

мені власне лише шафка потрібна..
    дуже дякую, обовязково загляну!:girl_curtsey:

14. kryvulia

kryvulia Well-Known Member

Магазин з меблями для школи і садка десь рік тому бачила на кінцевій трамваю 2-ка, тій, що на Коновальця. Там був тоді дуже великий вибір на будь-який ріст: парти, стільці. Не знаю, правда, чи там можна одну штуку купити, бо раніше шось там вони на весь клас продавали чи шо. Якщо буваєте там, то зайдіть...

15. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

Близько двох місяців тому я теж бачила

16. kryvulia

Люди, підкажіть, де можна взяти напрокат дорослу вишиванку у Львові, і чи таке є в нашому місті. Дуже треба на перший дзвінок, тільки що про це дізналась. Я збираюсь купувати собі, але на сьогодні грошей ще не наскладала на нормальну, а дуже дешеву купувати не хочеться.:girl_cray:

17. natorella

natorella Well-Known Member

потрібен пояс еластичний для пупкової грижі. найбільшого розміру
    в якій аптеці можна знайти?????
    терміново

18. Ука

на Личаківській вище Винниківського базару є магазин з ортопедичним взуттям і всілякими еластичними штуками, не пригадую назви. Спробуйте там попитати.

а не простіше попитати в форумлянок в оголошеннях, може хтось позичить?
    я б могла свою позичити, але в мене всі сорочки довгі, під запаски.

Останнє редагування модератором: 29 Серпень 2009
  19. kryvulia

Просто не зручно людей турбувати, та й не кожен свою позичить...

20. Ука

якщо Вас влаштує довга, то ласкаво прошу в ПП. Маю ще одну коротку бісером, але вона стара і трохи знищена, хоча я її часто вдягаю.

Статус теми:
Закрита.