Де у Львові знайти...

Discussion in 'Ой у Львові на базарі' started by Olenka, Dec 22, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Відповідь: Де у Львові знайти...

щоб не дряпало, потрібно мити руками, а не щітками. На Тургєнєва, в приміщенні Кінескопу є. (У нас притензій до них не було) На Стрийській (про цю вже писали) На Стрийській (район Податкової - міст) там навіть кафе є. Можна спокійно чекати на машину.

2. SORRI

SORRI New Member

Так як я "завернута" на кулінарії,сама постійно шукаю якісь прибамбаси.На краківському бачила тортівниці,але меншим діаметром.Щє там є паперові,ажурні серветки під торт,100 шт/ 40 грн (якщо треба).Якщо знайдете тортівниці такого розміру як Вам потрібно,напишіть де,буду дуже вдячна.
    І щє,дівчатка,може хтось знає, де можна купити кондитерський шприць або мішечок, з насадкою яка має дуже тоненький кінчик(для напису і малювання дрібних малюнків .Наперед вдячна.:girl_curtsey:

3. IndigoChild

IndigoChild New Member

А в магазині "Все для випічки" дивились? Там можуть бути

---------- Додано в 20:04 ---------- Попередній допис був написаний в 20:03 ----------

вони теплі? весь центр і привокзальну обходила, ні одних теплих молочних колгот не знайшла:girl_cray: прийдеться на шувар їхати...

4. SORRI

SORRI New Member

Будьте такі добрі,підскажіть,де він є?

5. IndigoChild

IndigoChild New Member

вул. Шептицьких

6. SORRI

SORRI New Member

Дуже дякую!Треба буде подивитися.:girl_claping:

7. Kalina

Kalina Active Member

А я десь місяць назад такий шприц купляла в Арсені на Чорновола,але там була лише одна тоненька насадка і ціна здається 35 чи 45 грн.

8. SORRI

SORRI New Member

Дякую!Подивлюся.

9. Kitten_Kicia

Kitten_Kicia New Member

Ми купляли колись через газету "Ваш магазин".

10. Ravlyk

Ravlyk Well-Known Member

може хтось знає де можна знайти "ХОРОШОГО" годинникаря дякую

11. Darcy

Darcy Well-Known Member

І мене цікавить майстер/майстерня, де можна відремонтувати годинник.Купила недорого гарний годинник, перестав ходити. А не хочеться за ремонт платити більше ніж сам той годинник коштує. Ну і щоб нормально відремонтували і швидко.
    Може хтось порадить? Наперед вдячна!

12. craz

craz New Member

Шукаю на подарунок жіночий годинник з срібним браслетом (знайшов парочку, але з китайским механізмом).

Ще б згодився реставратор - треба старий довоєнний фотоальбом привести до ладу (перепліт понищений та обкладинка).

З мене пончик і велике спасибі

13. Solomi

Solomi New Member

на вул. Городоцькій, навпроти костелу Св. Єлизавети, біля Єврофото, є звичайна майстерня годинників, але
    там 2 дні в тиждень працює старенький (дуже охайний та працьовитий) майстер

в нього 2 рази ремонтувала годинник, супер
    на жаль тел. туди не знаю, і графіку в січні теж не знаю

14. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

де можна купити фарби для фарбування джинсів?

15. iriwa

iriwa Особлива мама

Дівчата, порадьте в ПП ходошого майстра котрий може поміняти в квартирі труби, ще якщо можна напишіть таксу бо я навіть незнаю скільки таке коштує, і ще хто знає гуртовні або магазини де можна купити дешевше кафель у ванну, сантехніку, сантехнічні труби, одним словом все що стосується ремонту ванни та туалету.... :girl_flag_of_truce::girl_flag_of_truce::girl_flag_of_truce:

16. Kazkarka

Kazkarka Member

я вже 2 антикварних годинники відремонтувала на Франка, де трамвайна зупинка (як їхати з Підвальної в напрямку до Зеленої). Роблять, правда, довго, тому що в них багато старих годинників і ставлять в чергу. Але на якість не жаліюсь.

17. Vероніка

Vероніка Never give up

Ми все купили у Новій Лінії і Азов-Галичині на Шевченка. В ПП дам номер сантехніка на Сихові.

18. craz

craz New Member

Плитку вигідно брати в магазині "Анна-Марія" за податковою. Ціни нормальні + якщо в них вибрана вами плитка є на складі, то завжди можна докупити її або здати назад залишки

19. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

мене теж таке питання цікавить

20. Vona

Vona Member

Можна купити у магазині господарських товарів позаду Магнуса, здається він називається "1001 дрібниця" (з того боку ближче до СІЗО). Там є різні кольори.

Thread Status:
Not open for further replies.