Де у Львові знайти...

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Olenka, 22 Грудень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Oneal

Oneal New Member

Відповідь: Де у Львові знайти...

а можна і мені адресу?

2. Yeremiya

Yeremiya Well-Known Member

через тиждень буде виставка на Спартаку, там вони продаються дуже великий вибір

3. fanet

fanet New Member

Хочу зробити подарунок - фотосесію для сім"ї в салоні.... може хтось порадить хорошу студію?
    П.С. важливо щоб вміли працювати з маленькими дітьми, бо дитинці 4 місяці!!!!!

4. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

зверніться до нашої Taska і її знимки діток

5. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Дівчата, підкажіть пліз де можна купити кукурудзу для поп-корну, але не таку в пакетику для мікрохвильових, а на вагу як крупи чи цукор. Колись брала в "Ашані" тепер там немає. Може хтось знає, здайте точку

6. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

А де можна знайти недорогі дитячі люстри?

7. Darcy

Darcy Well-Known Member

А може хтось бачив, де можна купити рукавиці зимові, але щоб були довгі?
    ну десь приблизно такі: (але не дитячі, і не обовязково рожеві)

8. kati

kati Well-Known Member

асортимент наших магазинів- просто ніякий. Я б казала вибирати через інтернет- магазини. Мало того,що вибір набагто більший, так і ціни дешевші ніж у львові.

Ми замовляли світильники з цих магазинів
    http://www.linija-svitla.ua/ru/view-articles/

http://www.lampa.kiev.ua/

9. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

у Оріфлеймі вони є зараз по хорошій ціни. Звертайтесь до п.Левандівки

---------- Додано в 23:04 ---------- Попередній допис був написаний в 22:59 ----------

дещо з цих дит.світильників є і у Львові і дешевше. Мені б так гривень до 500. Можна й менше)))Ото й світильник місяць там 931 грн,в Епіцентрі 800,на Південному 440(не знаю,чого така різниця))

10. WildWind

WildWind Member

На Краківському ринку осінню повно бачила, мабуть і зараз є, і шкіряні, і шерстяні, різнокольорові.

11. IndigoChild

IndigoChild New Member

в Селі є білі, чорні, сірі...ше й знижка 50% зараз... то десь до 50 грн вийдуть... майже всі з шерстю, хорошенькі) я собі взяла там коротккі рукавички:girl_dance:

12. Darcy

Darcy Well-Known Member

а просвітіть мене, де то? в Кінг-Кроссі, шолі?
    а дуже вони маленькі? бо в мене ручка не дуже тендітна...

13. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Не знаю,чи в тему то,але не знаю де ще то написати.В мене до вас таке питання буде.Ми маєм квитки на Нотр Дам в Києві.Я вже писала,що на превеликий жаль поїхати ми не можем.Квитки далеко не дешеві,шукали покупців,сьогодні знайшлися,але вони з Києва,можливо вийде передати знайомими,але як не вийде,як можна передати до Києва,щоб мати гарантію,що за ті квитки заплатять гроші?Адже люди чужі,сума не мала.Ті люди нам пропонують вислати якоюсь Новою поштою http://novaposhta.ua/ Хтось щось чув про це?можна довіряти?

14. WildWind

WildWind Member

Нову пошту не люблю..Але це мабуть єдиний сервіс, який дозволяє накладний платіж,тобто їм не видадуть квиточки, поки вони не заплатять при отриманні повну їх суму, яку ви вкажете, а потім ви ту суму забираєте.

15. IndigoChild

IndigoChild New Member

є в Кінг Кросі, а є навпроти памятника Міцкевичу, я брала в Кінг кросі

там було 2 чи 3 розміри їх, такшо не переживайте, думаю найдете шось на свою ручку:girl_cool:

16. Відповідь: Де у Львові знайти...

А хіба звичайна пошта так не працює? Мені здається, що теж так можна. Ну, хіба, трохи довше...

17. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

А чому саме не любите?підводили вас?цікаво знати,бо маємо за найближчі дні вирішити,як ми ті квитки передамо до Києва.Шкода,щоб вони пропали..

---------- Додано в 01:04 ---------- Попередній допис був написаний в 01:03 ----------

в нас нема часу..концерт 8-ого грудня

18. IndigoChild

IndigoChild New Member

я висилала новою поштою з наложенним платежем, все було нормально, гроші передали)

19. La esposa

La esposa Moderator

Я Новій пошті довіряю, ніколи в нас проколів не було з ними. Процедура такої оплати виглядає так: я отримую товар, працівник пошти кладе гроші у спец. конверт, заклеює, я на зрізі підписуюся, вони ставлять кілька штампів в тому місці, де конверт заклеєний, і все :) конверт шлють відправнику.

Працює, але окремого кобінету для перерахунку навіть малої суми не надають - все треба буде робити під тим віконечком в натовпі :)

20. Ассоль

Ассоль Dreams come true

Я тричі користувалася послугами Нової пошти - ніяких ексцесів не виникало. *але, думаю, незадоволені завжди знайдуться, як і ті, кому подобається*. Знаю лише за відгуками про їх склад на Городоцькій - що погане обслуговування. Ну, але вони мають ще на Зеленій, і на Новознесенській, якщо що.
    Я користувалася послугами власне накладного платежу. Ефективно і надійно. І головне - швидко. Мені здається, що звичайна пошта по термінах "передачі" значно відстає від кур*єрських служб, а останнім часом і по "розцінках".
    Vittoriya, радила б вам власне кур*єрською поставкою і передати. Окрім Нової пошти, знаю, є Автолюкс і кілька інших. Пошукайте в неті, подивіться їхні умови і вибирайте.

Останнє редагування: 2 Грудень 2010
Статус теми:
Закрита.