Де у Львові знайти...

Discussion in 'Ой у Львові на базарі' started by Olenka, Dec 22, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. IndigoChild

IndigoChild New Member

Відповідь: Де у Львові знайти...

може вже хтось питав...у Львові десь можна купити закваски до йогурту, кефіру?... в Києві, знаю, в іституті молока і мяса продаються...а у нас є щось таке??

2. Victi

Victi Well-Known Member

На форумі є темка про закваски в розділі про дитяче здоровя. Купити можна в них в офісі на Винниченка, чи замовити доставку від 20 шт.

3. IndigoChild

IndigoChild New Member

дякую) вже знайшла

Last edited: Nov 10, 2010
  4. karagiz

karagiz New Member

є деякі проблеми з роботою компютера- сама не можу вирішити, порадьте, будь-ласка, до кого звернутися, може хтось має знайомого компютерщика? .....

5. Golgy

Golgy Member

знаю одного класного комп"ютерщика. написала в ПП щоб не розцінювалось як реклама

6. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Люди добрі, де можна наяти вулицю Новознесенська :) В мене інтернет дуже повільний сьогодні, карти глянути неможу....зоорінтуйте мене, куди я маю їхати і може які маршрутки туди їдуть.... мені треба автолюкс. Дякую!

7. Golgy

Golgy Member

Їдемо по Хмельницького, зліва поворот на Промислову. Їдемо далі по Хмельницького - котра звертає ліворуч. Трошки далі по Хмельницькогоа саме коло номера 173 тре повернути праворуч на вулицю Ратина - продовженням котрої буде початок Новознесенської.
    Маршрутка - чи не 40 і 90 але тре спитати в водія.

8. gaby

gaby Member

Маршрутка 74 і 42 туди точно їдуть, а від 40, 16, 90 і 57 треба буде трохи пройти, залежно де саме на Новознесеньській.

9. WildWind

WildWind Member

Якщо ви там ніколи не були раніше, то раджу таки карту брати. Я завжди іду від АС 2 пішки. І ще, на самій Нововознесенській вхід у двір Автолюксу з іншої вулиці, там вказівники є, треба тільки навкруги роздивитись.

10. zyleika

zyleika New Member

Привіт, підскажіть будь-ласка хорошого майстра по пошитю штор. Дякую!!!!

11. napoleona

napoleona Well-Known Member

Народ, може хтось знає, де у Львові можна взяти на прокат костюм медсестри?:shy:
    (потрібно на корпоративний НР)

12. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Де можна купити недорогу магнітну дошку-мольберт (флипчарт) ось такого плану?

13. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Підкажіть, будь-ласка, де у Львові можна купити хороший орбітрек та бігову доріжку!!!

14. popelushka

popelushka Well-Known Member

Де у Львові можна знайти таке ліжко?
    Колись було таке в Антошці, але ціна його була :8:

15. Відповідь: Де у Львові знайти...

у секс-шопах подивіться :girl_haha:
    А якщо серйозно, може хтось із наших форумлянок-медиків вам позичить халатика..? Попитайтеся.

А я на корпоративний НР задумала бути Червоною Шапочкою. Теж костюм шукаю. Поки що безрезультатно. Ну хіба в тому магазині, що я вам порадила..:girl_crazy:

16. Natalya

Natalya Well-Known Member

Колись схоже бачила на другому поверсі в ТЦ "Марк" на Науковій.

17. oliv

oliv Active Member

Я маю два халатика медичних (гарненькі, кишеньки червоненьким відстрочені, не звичайні, з досить цупкого матеріалу)... Можу позичити... Пишіть в приват, щоб розмір прикинути, чи підійде... Ну і чи то таке Вам треба чи ні :)

18. wirbelwind

wirbelwind New Member

Доброго вечора!
    Tyfelka минулого місяця продавала фліпчарт, запитайте її. http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?t=61495

19. kostuk

kostuk New Member

В магазині Інтератлетика по вул. Мельника, палац "Україна" (колишній "Спартак"), або магазини "House Fit" (біля Магнусу і на території Аквапарку).

20. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Маю ще одне питаннячко:girl_wink:
    Хочу купити на кухню килимок, але такий щоб можна було мити (малий починає ходити, а в нас плитка, тому боюсь, щоб падаючи голову не розбив). Кума з Ужгорода колись такий подарувала, але він замалий (треба орієнтовно 2,5 метри на 2). Сплетений з якихось гумових стрічок. Дуже симпатичний, а головне я його навіть в машинці прала, і кожен раз як новий. А ось у Львові такого не бачила. Може хтось бачив чи знає як то ту голову вберегти :girl_flag_of_truce::girl_flag_of_truce: Буду ДУЖЕ вдячна за відповідь!!!

Thread Status:
Not open for further replies.