Де у Львові знайти...

Discussion in 'Ой у Львові на базарі' started by Olenka, Dec 22, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Lyudik

Lyudik Well-Known Member

Відповідь: Де у Львові знайти...

В новому ЦУМі на першому поверсі зліва від входу, на Дорошенка перед Касабланкою є магазинчик, правда там два відділи, то в одному з них якість гірша, треба дивитись і вибирати, ще в вуличці, що від Магнусу до Краківського йде, є магазин з подарунками, то там також є відділ з кальянами... недавно в подарунок вибирала, то оббігала всі названі точки:). В результаті купила на Дорошенка...

• Подобається Подобається x 1
  2. Дана

Дана Well-Known Member

Маю, але моя вже досить стара - задоволена нею на всі 100. Я ходжу в той магазинчик бо там часто бувають такі банячки/каструльки/сковорідки які ніде більше не зустрінеш. Там були суперові гусятниці чугунні і коілок для ухи на природі.:)

3. Жемчужинка

Жемчужинка Well-Known Member

Відповідь: Школа. влаштування і наука

Дівчатонька!Я тут в неті нарила сайт з рюкзаками http://www.gekonbag.ru/ .Там же і знайшла рюкзаки фірми "Академія Холдінг".Ну,дуже гарненький http://www.gekonbag.ru/index.php?productID=420 .Хтось знає,де у Львові можна такий купити,або,де продаються ранці тої фірми?Бо,там,ніби,можна тільки у Москві купити,або через інтернет-магазин.......Будь ласочка!!!!!!!

4. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Яка класна ідея!!! В нас теж великий дуууже сонячний балкон, всі квіти горять. А можна взяти розсаду такої сунички щоб ще цього літа родила?
    Може маєте? Куплю:)

• Подобається Подобається x 2
  5. Галченя

Галченя Well-Known Member

Дякую:)

Чесно кажучи, не знаю де взяти розсаду. Можу лише розказати як появились сунички в мене.
    Купляла насіння в пакетиках. Купила сорт без вусиків. Сіяла його десь в січні-лютому на підвіконнику. Коли зійшло і мало приблизно по три листочки, то розсаджувала з маленькою відстанню. А потім вже на балкон висаджувала (з більшим інтервалом). Якщо чесно, то дуже не люблю розсади по підвіконниках:8:, але заради кінцевої мети довелось трохи перетерпіти:). Вже в кінці літа сунички почали плодоносити. І коли на вулиці почались перші приморозки, то забрала своє добро до кімнати. Не повірите, але останню ягідку зірвала доця перед новим роком:y: Наступних два роки сунички жили цілий рік на балконі і самі собі "давали раду". Ми лише поливали і за ягідками заглядали:xaxa:
    До речі балкон в нас теж дууууже сонячний.

• Подобається Подобається x 4
  6. natorella

natorella Well-Known Member

то називається - ремонтантна суниця - дуже добрий сорт:y:

• Подобається Подобається x 3
  7. kati

kati Well-Known Member

Де у львові гарний вибір ременів жіночих ( кольорових)???

8. Kasia

Kasia Well-Known Member

На Добробуті купую. у кінці на виході .

9. kati

kati Well-Known Member

дяка,знаю:) була там:)...мого кольору нема(бірюзового)

10. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Під босоніжечки :)?
    Непоганий вибір пасків є на Південному, правда мені трохи важко пояснити: ТЦ Галичина, 2 поверх, центральна алейка, посередині там лавочки а навеоло магазинчики, ото десь посередині, в них на вітрині в основному чоловічі паски але і жіночих достатньо, і сумочки є, і ціни дуже привабливі :)

11. kati

kati Well-Known Member

ааа знаю, я там теж купувала ремінчик чорний собі....забула про той магазин, дякую, заїду туби:))

12. Lyudik

Lyudik Well-Known Member

Дівчата, підкажіть, будь-ласка, де можна знайти -
    Силиконовые чашечки - накладные чашечки из силикона, держащиеся на груди за счет клейкой основы. Приподнимают и поддерживают грудь. Незаметны даже под откровенными нарядами: с открытой спиной и глубоким декольте.
    Потрібні замість бюстгалтера під випускне плаття...
    Знайомі попросили у Львові пошукати, а часу нема...

13. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Моя сестра купувала в магащзинчику з білизною на Південному, думаю є практично в кожному, років зо два-три тому вартувало таке задоволення біля 60 грн, сестра дуже задоволена, каже тримається добре, користується і сьогодні.
    правда, один нюанс, як на мене, річ хороша для того в кого розмір бюсту невеликий, бо форму як таку не корегує та не підтримує, виконує радше функцію прикривно-естетичну:)

• Подобається Подобається x 4
  14. kati

kati Well-Known Member

Я ще бачила такі у вигляді окремих чашечок та у вигляді бюстика без шлейок- повністю силікон- мені здається так краще

15. Siania

Siania Love Life

Я міряла таке добро на Шуварі в торговому центрі. Доречі, в них ще були накладні силіконові попки:ninja::xaxa::xaxa::xaxa:

• Подобається Подобається x 10
  16. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

Бідні чоловіки- женяться, а потім жінка починає знімати: накладні вії,накладні нігті, перуку, силіконові чашечки для бюсту, силіконові чашечки для попи...:xaxa:

• Подобається Подобається x 23
  17. Галченя

Галченя Well-Known Member

Бачила на Шуварі в павільйоні з весільними сукнями. А ще є на Куліша в маг. "Все для тебе"

18. Lyudik

Lyudik Well-Known Member

Дівчатка, дякую всім за відгуки!!!
    Знайшла вчора в ЦУМі в вигляді з"єднаних чашечок, ціна того добра 180 грн:8:...

19. renata_m

renata_m Well-Known Member

Дівчата, може хтось десь бачив. Де купити джинсову спідницю фасону олівець (по фігурі) с завищеною талією-корсетом.

Щось такого типу:

Дякую.

20. біла-гарячка

біла-гарячка миється в бані

дівчатонька, підкажіть будь ласка, де у Львові можна купити калейдоскоп. терміново потрібен для подарунку!!!!

Thread Status:
Not open for further replies.