Де у Львові знайти...

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Olenka, 22 Грудень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. zhabusya

zhabusya New Member

Відповідь: Де у Львові знайти...

не підскажете де ці гуртівні???

2. Milka

Milka Moderator

На території колишнього з-ду Кінескоп є магазинчик казали що від Львівської фабрики.

3. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Я знаю точно про дві: одна "під" універмагом Львів, а друга коло Південного. Перша - то треба заходити зі зворотньої сторони ЦУМу, там коло сходів є вхід. Здається 25 кімната. Мдя, щось занадто зрозуміло я поснила:girl_crazy:, тому про другу гуртовню навіть не ризикну в "прямий ефір" пояснення запускати:girl_mad: Якщо цікавить, напишіть в ПП, здзвонимось і я вам ЩЕ доступніше поясню:girl_blush2:

4. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Дуже потрібно купити декілька книг про Гаррі Поттера. Де у Львові їх можна купити по гуртовим цінам? В гуртовні на Бузковій Поттера немає, щойно дзвонила.... де ще можна подивитись?

5. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

давно переконалася що в НТШ та Глобусі ціни бувають і нижчі ніж на Бузковій. Спробуйте там глянути.

6. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

НТШ і Глобус це що таке і де це?

---------- Додано в 11:03 ---------- Попередній допис був написаний в 10:51 ----------

Руда Лисиця, дякую. вже знайшла сама в НТШ.....дууууже вам дякую . вже їдем купляти )))

7. triel

triel New Member

-Сьогодні був на науковій досить цікавий магазин, правда дитячого мало а дорослоо багато.
    - На південному є в Калині і тц. новинка. (взуття багато,одягу менше.)
    -Біля цуму беруть тільки майже нове взуття старе брати нехочуть.

---------- Додано в 17:29 ---------- Попередній допис був написаний в 16:43 ----------

-А дорослі комісійні підскажете якісь?

8. zhabusya

zhabusya New Member

Я бачила на Мельника в Спартаку.

9. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Відповідь: Домашні поради

дівчата, а яка адреса нашого заводу?

10. рижик

рижик Well-Known Member

Хочемо трішки декорувати коридорчик, не підскажете, де можна купити чи назбирати(щоб не дуже далеко від Львова) камінців, таких як річкові - невеликі, загладжені?

11. olerusya

olerusya sweet candy ;)

та фабрика теж там же знаходиться, і тільки недавно відкрила свій магазинчик, бо раніше лише перекупщики брали костюми на базари і в магазини, і навіть по всій Україні! Наприклад, на Південному є такі костюми, на Галицькому перехресті - це 100%! І, самі розумієте, ціна на один і тої же товар сильно відрізняється в їхньому власному магазинчику і в інших! Якість дуже хороша, в мене вся сімя в тих костюмах!

12. WildWind

WildWind Member

Де у Львові можна купити добротну парасольку. Може десь на базарах знаєте точки, або магазинчик якийсь. Потрібно на подарунок. Сума до 200 грн.

13. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

мені теж треба, але жє одна вимога - вона має бути хороша і дууууже маленька. Дже таке можна знайти?

14. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Я свою хорошу і дууууже маленьку купляла в Магнусі на 4 поверсі справа здається.Там жіночка продає дорожні сумки і парасольки.

---------- Додано в 11:07 ---------- Попередній допис був написаний в 11:06 ----------

В суму до 200 грн вкладетеся-там є непогані бюджетні варіанти.

15. rafaelka

rafaelka New Member

де у Львові можна купити очищену нафту для волосся, мене попросили, а я і не уявляю де її можна придбати, і за яку ціну???.....Дякую.

16. sofcja

sofcja Member

17. strukOM

strukOM New Member

Доброго часу дня підкажіть будь ласка де у Львові можна купити шоколад для фонтанів. Наперед вдячна

18. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Трошки не в тему, але не знаю де можна таке запитати. Чи хтось купував автокрісла дитячі в Польші, десь поближче до кордону з Україною (Перемишль, Жешув тощо)? Чоловік має візу, час від часу там буває, тому вирішила зекономити. До речі, купував там підгузники Хагіс велику пачку (і 3, і 4) за 38 злотих (1 злотий - 2,4 грн). Наперед вдячна.

19. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Ми купували крісло в Польщі, правда знайомий брав в Кракові, бо туди їздить постійно, ціна на Бебе Комфорт не дуже відрізняється, в гривень 250 ну ф плюс ВАТ, так що відсотків 20% все таки дешевше.

20. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

таку купувала на подурнок в Касабланці за 98 грн в лютому
    а свою манююююсіньку (і взагалі здебільшого парасолі) купую в одному магазинчику на Південному - і вибір гарний, і якість. Але от номеру не знаю.... Якщо йти по балкону над продуктовим базарчиком, то йти треба по лівій стороні, тоді виодите до магазинчиків і справа мають бути СУМКИ, ПАРАСОЛІ

Статус теми:
Закрита.