Де у Львові знайти...

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Olenka, 22 Грудень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Savchenko

Savchenko Member

Відповідь: Де у Львові знайти...

Є на Дорошенка магазин Касабланка з біжутерією, а от по цінах не скажу чи там вони помірні, а вибір достатній, ще на краківському там де весільні сукні є великий вибір, і по самому базарі бачила чимало точок продажу, але цінами не цікавилася)

---------- Додано в 14:07 ---------- Попередній допис був написаний в 14:04 ----------

там є магазинчики суто по костюмах чи просто з чоловічим одягом(ніразу не була на Південному):girl_blush2:

Останнє редагування модератором: 3 Липень 2010
  2. Bonka

Bonka Well-Known Member

мене також цікавить ремонт взуття. тут писали про Арт-ремонт на Джерельній 55, я там була, ніякої там майстерні немає....:confused:
    напишіть будь-ласка ще раз де це є.

3. olerusya

olerusya sweet candy ;)

4. ulcha

ulcha New Member

ремонт взуття хороший на кн.романа, майже доходячи до ринку навпроти, він ще з союзних часів

5. triel

triel New Member

Дічата де є дитячі комісійні магазини у Львові?

6. ulcha

ulcha New Member

та їх купа по Львову. я знаю, що є на базарі на Іскрі, в кінці першого ряду від садочка критого ринку, є на маленькому базарчику біля ЦУМу на горі

7. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

На Південному базарі є 100% :girl_yes2:.

8. DolceVita

DolceVita Well-Known Member

Дит.комісійний є на Топольній біля Знахаря. І в ТЦ Україна маг.Гном

9. Dominika

Dominika Well-Known Member

Дівчата, де у Львові можна придбати все для батіку чи розпису по тканині? Чи чув хтось про курси такого рукоділля?

10. triel

triel New Member

Це той, що на балатоні біля сільпо?

---------- Додано в 16:49 ---------- Попередній допис був написаний в 16:47 ----------

Всі решта знаєм. Може ще якісь підкажете?

11. zhabusya

zhabusya New Member

я в тих питання не дуже. Але бачила вивіску на привокзальному речовому та на базарчику на шевченка де починається рясне-1

---------- Додано в 20:35 ---------- Попередній допис був написаний в 20:30 ----------

на шевченка це фабрика львівська вони там шиють зразу, щось ніби як давальницька сировина іде на закордон. Це як що по зупинках то треба на янівському виходити. Ціни дуже помірні так як від виробника. Але фасончики такі всі якісь однакові. Принаймі мій щось собі нічого не сподобав. Хоча чула багато купляють там.

12. mamaTimy

mamaTimy ... трохи вредна))

Комісійний був чи є на вул.Петлюри, 37а це біля Барвінку 2ох поверхова будівля, на Південному ТЦ Новинка, павільйон 6. І як вище писали в Рясне, 1 малий базарчик (не доїжджаючи до ВАМу вийти біля Матінки Божої)

13. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Є ше навпроти Сільпо через дорогу,біля банків,той шо на Науковій.

14. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Підкажіть, де у Львові можна недорого купити недорого напольну гойдалку для дитини (типу Тако)!!!

15. Vероніка

Vероніка Never give up

Недорого можна пошукати на сайті чи газеті "Ваш Магазин". :girl_wink:

16. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

Або таки у вищевказаних комісійних магазинах

---------- Додано в 19:27 ---------- Попередній допис був написаний в 19:26 ----------

17. LILY

LILY Well-Known Member

дывчата хелп срочно потрыбно знайти "уксусну есенсию" може хтось десь бачив/купляв???

18. zhabusya

zhabusya New Member

Де можна купити гарячий клей той, що у пістолеті????

19. kati

kati Well-Known Member

бачила в магазині тканини на сихові, наіскрі...думаю в інших також може бути

20. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Практично в будь-якому магазині з фурнітурою і тканинами, а так, щоб дешевше - то на гуртовнях. Там же можуна кілограмчик тих силіконових паличок придбати, за ціною незрівняною з тією, що поштучно в магазинах продають

---------- Додано в 21:40 ---------- Попередній допис був написаний в 21:38 ----------

вже нема:sad:
    зате є біля Нового ЦУМу, аж два. Один поряд з ЦУМом зправа, а другий трошки далі, біля стоянки верхньої

Статус теми:
Закрита.