Де у Львові знайти...

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Olenka, 22 Грудень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Відповідь: Де у Львові знайти...

і ми їмо мед з його пасіки:) (знайомий батьків)

2. WildWind

WildWind Member

Вони не з млинком, просто та кришечка крутиться і відкриває отвір щоб звідти сипати, половину ситко, половину просто дирка, а на другу сторону закриває отвори. Ті баночки просто ззовні виглядають в одному стилі як ті, що з млинком. А купляла я в Метро.
    НА Привокзальному ринку надворі, вже на вулиці, там де влітку кавуни продають і овочі різні, там стоїть такий старенький дядько, я йому кажу :"давайте мені мед без добавок, бо беру для хворого, а як буде поганий, то будете відповідати". І дядько дає мені завжди ті баночки що дорожчі))))

3. Savchenko

Savchenko Member

на радіобазарі точно дешевше і є ще магазинчик на площі Кропивницьких де кінцева 85 маршрутки називається здається комп"ютерна техніка а не на самій зупинці а як 91 їде в сторону політеху.

4. klen

klen Well-Known Member

Підкажіть, будь ласка, де купити паспорту и рамки до картин.

5. Knopka

Knopka Well-Known Member

на вернісажі, біля палацу мистецтв, в Епіцентрі... А взагалі ще ось тут подивіться http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?t=41995&page=2

6. poputochka

poputochka Well-Known Member

Де можна купити один кришталевий бокал-підібрати до комплекту,бо один мені розбився?

7. WildWind

WildWind Member

Можливо хтось мені підкаже. Є у Львові чудовий історик та гід Ігор Лильо. Хочу замовити в нього екскурсію. Ніде не можу знайти контактів. Обдумувала варіант сходити в турагенство якесь, в них мають бути контакти гідів Львова, але думаю вони за посередництво матану візьмуть) Отож підкажіть будь-ласка як дописатись/додзвонитись до тої людини.

8. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Мені потрібна фірма, яка займається вазонками - може посадити і привезти квіти на балкон. Якщо хтось щось знає - прошу написати, дякую:)

9. wenecja

wenecja New Member

Підкажіть будь-ласка де можна купити нормальний френч-прес для заварювання чаю. Барахло з базару мені не підходить. Була у Бергофф але вони такого не продають...буду вдячна за допомогу

10. МаленькаКотя

МаленькаКотя Well-Known Member

Може у Світі чаю є? В магнусі між поверхами?

11. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Якщо такий щоб наприклад відміряти час варки яєць - то в ДЕКО бачила.

а хто знає де можна купити поліетиленову шапочку (беретку) на волосся - коли під душем миюсь щоб волосся не намокало і щоб вологе повітря до волосся доступу не мало ? ( бо тоді вся кучерява роблюсь)

12. WildWind

WildWind Member

В Скрині в Білій Вороні є, і в Метро великий вибір.

13. Drizzle

Drizzle New Member

За тиждень-два народ на моря полетить, то замовте в котроїсь коліжанки такі шапочки з турецького готелю - їх там регулярно кладуть на полички в ванній. (Я серйозно кажу, не ржіть!)

14. Orman

Orman Модератор-бомба

Ніколь, є в спортмагазині на куті Коперніка-П-т Свободи - там є спортивні і є для душу :)

15. Nata

Nata Well-Known Member

Там де продають хороші чаї та каву на вагу, у фірмових посудних магазинах (дивно що в Бергофі не знайшли, я колись там бачила).

16. Irysja911

Irysja911 Member

доброго дня! Може підкажете і мені,де можна придбати квадратної форми посуд,але я хочу не окремо тарілки чи щось інше,а набір посуду,і щонайголовніше якийсь кольоровий,тобто ні білий,ні чорний не хочу. В принципі цікавить не тільки квадратної форми посуд(хоча бажано).але і нших нестандартних форм))?

17. Vероніка

Vероніка Never give up

Епіцентр "Деко", магазинчики посуду у торговому центр "Шувар", гуртовні посуду.

18. Дана

Дана Well-Known Member

В ДЕКО що в Епіцентрі є і окремо і в наборах і кольори різні мо' собі щось підберете.

19. natorella

natorella Well-Known Member

купувала недавно на подарунок в магнусі між 3 і 4 (здається) поверхами. там де чай продають. ше й під латунь метал зроблений

20. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

Де можна взяти дитячого возика на прокат?

Статус теми:
Закрита.