Де у Львові знайти...

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Princess, 11 Листопад 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

Відповідь: Де у Львові знайти... (4)

В Епіцентрах є багетні майстерні, роблять за годину-дві, але туди можна йти якщо робота невеличка і не дуже дорога. Багети у них пластикові... Можна на Вернісажі здати на оформлення. там багети дерев*яні і ціна менша ніж в інших майстернях

2. Alicia

Alicia Well-Known Member

В галицькому писарі на початку Городоцької.

3. Alicia

Alicia Well-Known Member

Де у Львові знайти... (4)

Де можна купити дренаж для вазонів в центрі? На галицькому базарі є, а може хтось знає ближче до проспекта Шевченка або стрийського ринку?

4. Guapa

Guapa Active Member

Я ходила на масаж до Романа в медінститут(неврологічний відділ). Якщо треба, то маю його мобільний.

5. Альона

Альона Well-Known Member

Де купити гарний віночок для дівчинки 5 років ? Акуратний, цікавий.

6. Dgaga

Dgaga Active Member

Де можна у Львові купити плямознищувач від Амвей?

7. Luiziana

Luiziana Well-Known Member

на Краківському (де все для весілля і не тільки...) не завжди є до душі, але ми обрали самостійно колір і тип квіточків: при нас за хв15-20 зробили саме те, що потрібно.

8. olegignatenko

olegignatenko Well-Known Member

Сама шукала -натрапила на столики з Айвоном , Амвеєм і Оріфлеймом (по дорозі до Краківського на Шпитальній ) і в дівчат замовила , хоча в них деколи зразу буває

9. kraplynka

kraplynka реалістка

Найдешевше на Сихові знайшла у Арсені - у магазинчику, де продають вазонки.

Ще питали про вишиванки. Краківський давно "загнався" з цінами. Колєжанка у магазинчику навпроти Міленіуму (здається він так і називається "Вишиванка") три роки тому купила собі вишиванку ,яка на Краківському коштувала набагато дорожче.

10. raspberry

raspberry Well-Known Member

Я колись у дівчини зі Львова в Контакті замовляла, в неі був в наявності, то ж я і забрала в той самий день. Знайшла іі просто через пошуковик.

11. Fialkagala

Fialkagala New Member

Відповідь: Підкажіть, де купити

Дівчатка, підкажіть, де у Львові можна купити трафарет "букви" для оформлення тортів. Ще цікавить, де продають клей для декупажу (цікавить в р-ні ринку Південний, Привокзальна). Дякую за відповіді.

12. lizarda

lizarda New Member

Підкажіть будь-ласка, де у Львові можна придбати повітряного змія?

13. Luiziana

Luiziana Well-Known Member

Відповідь: Підкажіть, де купити

живу біля Фуршету (на Сахарова) - продають всі ці реквізити на другому поверсі, а ще купляли в Рукавичці батьківський комітет.

14. kraplynka

kraplynka реалістка

Дівчата, потрібно добре почистити килим - але хочу аби то робили не вдома, а віддали вже добре почищений і просушений. Може порадите куди звернутися. Бачила, що зараз в Чисто акція на чистку килимів, але чи добре вони там чистять?

15. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Колись на роботі возили на автомийку, казали там чистять килими, але якість не знаю.

16. kraplynka

kraplynka реалістка

У нас вони напівшерстяні, тож аквачистка з природнім висихання підходить лише у сильну спеку. Тому, думаю, цей варіант нам не підійде (якщо там саме так чистять).
    Я бачила багато оголошень, коли й додому приїжджають Керхером чистять. Але знову ж таки - мені потрібна глибока чистка, і чи забезпечують вони її?

17. raspberry

raspberry Well-Known Member

Вони наносять якусь хімію, потім чистять тим керхером. В результаті після іх роботи залишається вологий килим і сильний запах хіміі по всій квартирі, який кілька днів вивітрюється. Коли килим висох, деякі плями відновились. Я ім дзвонила, сказали, що так буває і вони ніц з тим не зроблять. Більше не буду іх викликати, виникне потреба - краще відвезу кудись на чистку.

18. kristas

kristas Well-Known Member

Дівчата, де можна купити більш-менш хорошу фарбу для тканини ( потрібно оновити джинси і курточку). Район Галицького Перехрестя, центр, Привокзальна, Любінська, Виговського.

19. setmeioh

setmeioh New Member

А де ви купуєте одяг? Бажано недорогий.
    Хтось купує в якихось стокових магазинах?

20. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

де можна прийти поміряти коректуючу білизну - шукаємо щось як в телемагазині оцей суперкомбінзон чи як то правильно назвати.

Статус теми:
Закрита.