Де у Львові знайти...

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Princess, 11 Листопад 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

то точно Рошенівські? Бо я щось на них тут жодного разу не натрапляла. У Фуршет якраз завозять БКК і ще є власного виробництва "Київські". Та і ціна 101 грн за великий- так БКК коштує. Рошенівські 500 г коштують біля 80 грн, а великі кілограмові біля 160

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Luiziana

Luiziana Well-Known Member

соррі, на 100% не впевнена, запевняли що з Києва - не власної кондитерки))). Упаковку не зберегла, лишень можу уточнити , як буду там.

3. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Була. Глянула. Нема. І сказали, що Рошенівських тортів не завозять :girl_sad:, я спеціально питала :girl_yes2:.
    Тому, найкраще їх шукати в Сільпо. :girl_smile:

• Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  4. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

занчить це 100%- БКК ( Київська бісквітна фабрика), а не РОшен ( Фуршет в нас під носом, але за РОшеном в Сільпо завжди катаюся. БО БКК у Фуршеті є постійно, але він- зовсім інший)

5. Dobbi

Dobbi Well-Known Member

Де можна купити шампуні Bed Head від TIGI? Літом купувала в перукарні, зараз нема

6. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Де у Львові є фотосалон, де можна зі слайдів зробити фотографії?

7. loveterapy

loveterapy Матуся-Анюсі

А де дешеві фото можна зробити і якісні? Хочу дитині альбомчик зробити. Яка зараз ціна на 10*15 фото?

Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk

8. Afrika

Afrika Well-Known Member

Робила дитячі фото кілька днів тому, біля мене на Дністерській по 2.20,бачила у Фотохаті ціна 2.30, а в центрі аж 2.80.

9. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

а ще в них можна замовити фото через інтернет, дуже зручно.

хтось в курсі де у Львові є магазини з професійними засобами догляду для волосся?

10. EgoMusicus

EgoMusicus Мамуля синульки

А де можна купити засіб для Біо-педикюру/манікюру. Колись на Посиденьках була темка. Тепер не можу знайти її!

11. Vilanda

Vilanda закохана в гори

Форумлянка inka їх продавала, напишіть їй. Або пошукайте в неті, колись і в вк дівчата замовляли...

12. ladybagira

ladybagira Well-Known Member

чи знає хтось де можна знайти цукрозамінник Стевію і в яку ціну?

13. brso

brso New Member

14. LOVEka

LOVEka Member

незнаю чи ще актуально, та може комусь ще знадобиться, сьогодні бачила в магазині на Іскрі(як йти з Іскри до Спортлайфу є магазин Техно шось там, точо назви не скажу, от там другий відділ Мандарин, є вивіска, то пише Дада 175 грн)

15. Kalyx

Kalyx Active Member

Підкажіть, де у Львові можна пофарбувати хутро (не весь виріб, а лише комір)

16. sunday

sunday Народжена бути щасливою. І БУДУ! ;)

магазин "Срібні джерела" на вул Степана Бандери
    або по інернет магазинам

17. Kucheriava

Kucheriava Well-Known Member

Де на Сихові є хороший ремонт взуття? Або десь недалеко Сихова.

18. Valensia

Valensia Well-Known Member

пише... але Дада там по 260. Вони не змінили ціну на вивісці.

• Інформативно Інформативно x 1
  19. Kazkivnycja

Kazkivnycja Well-Known Member

На вулиці як йти від університету Франка до головноі пошти, називається Б'юті.

20. Tauriel

Tauriel лісова ельфійка

Навпроти Спортлайфу, через дорогу стоїть будинок, в дворі є майстерня! Тільки туди носимо, бо дуже акуратно робить, а свекрусі то взагалі переробив перід в чоботах з гострих на кругленькі)))

Статус теми:
Закрита.