Де у Львові знайти...

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Princess, 11 Листопад 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vona

Vona Member

Дівчата, може хтось знає, де у Львові можна купити кінетичний пісок?

2. Анютка

Анютка Well-Known Member

Де купити справжній смачний мед? Здайте перевірені точки - бажано район Центр-Привокзальна

3. ANANASIK

ANANASIK Well-Known Member

Вже писала в іншій темі, але запитаю ще тут. Де у Львові можна обтягнути комп"ютерне крісло матерією, або пошити для нього чохол?

4. Margarett

Margarett Well-Known Member

суто за комп. крісла не знаю та теоретично якщо переобтягнути можна там, де й м"які меблі переобтягують (є такі конторки, там і чохол пошиють). можна у мебельних салонах поцікавитись про такі точки. головне, щоб те крісло по кріпленню в місцях, де є матерія розбиралось і збаралось, бо як то якісь затискачі стоять, то трудно є, бо розберуть, а чи зберуть ?

5. Cypress

Cypress Active Member

Майже всі львівські ветаптеки були мною обдзвонені на предмет наявності розчину для ін'єкцій Дуфалайт (Duphalyte). Може хто знає де придбати препарат?

6. ANANASIK

ANANASIK Well-Known Member

Та я трохи питала, але щось ніхто не знає таких точок... я вже вирішила сюди звернутись, може хтось таке робив. Крісло було у шкірзаміннику і він весь потріскав і полущився (більше такого ніколи не куплю:girl_mad:) і це страшно виглядає, а викидати шкода, бо воно дуже зручне та й ніц йому не бракує окрім вигляду:girl_sad:

7. fantazerka

fantazerka Well-Known Member

Де є хороший вибір жіночих махрових халатів? Цікавлять власне натуральні, 100% бавовняні халати, а не такі м'якенькі з поліестеру.

8. Rapsodiya

Rapsodiya Well-Known Member

вуличкою від Дорошенка до Пузатої Хати є магазин Все для сну (біля Дель Песто)..гляньте там, хоча за ціни не відповідаю, швидше за все дорого.

• Подобається Подобається x 1
  9. fantazerka

fantazerka Well-Known Member

Якщо ви про магазин "Спокуса сну" на Костюшка, то там є такі халатики, але ціни на них в районі 1500 грн. Хоча, я так розумію, то така їх теперішня ціна у зв'язку з курсом долара.
    Хто знає, а де ще є хороший вибір махрових халатів?

10. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

потрібно купити якісну тканину для перетягування дивану. є у Львові якісь гутрівні з таким добром?

11. Kassandra

Kassandra брюнеточка:)

На Героїв Упа 73 "Мозаїка", там продають м"які меблі, а також і тканини для меблів. Ще на Сихові є 2 гуртівні: одна неподалік нижнього шувару біля кафе "Півник", інша трохи вище до верхнього Шувару, на жаль адреси не підкажу, хіба погугліть.

12. orange girl

orange girl Well-Known Member

Дівчата, де у Львові купити смачний київський торт, в ідеалі рошенівський. Треба мені на завтра, а я не дуже солодкоїжка, і не знаю куди податися за тим тортом:girl_sad:

13. Lysenia

Lysenia Well-Known Member

Бачила колись рошенівські торти в сільпо, але то ще давніше було, не знаю чи вони ще їх продають.

• Інформативно Інформативно x 1
  14. Megan

Megan Well-Known Member

У Винниках бачила (біля кафе Винна Гора), якраз київська машина приїхала і розвантажували.

15. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

В тому, що біля Південного продають завжди.

16. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Дівчатка, де можна купити ручку Паркер за вигідною ціною?

17. Kayla

Kayla Well-Known Member

Галицький писар біля Магнусу і ще є маленька крамничка з канцтоварами на перетині Банківської-Дорошенка (купляла особисто там)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. Epine

Epine Well-Known Member

Колись в Час пік на Жовківській купувала, то було дешевше.

19. Latane

Latane Well-Known Member

Де можна купити паперовий одноразовий посуд - кольоровий, тематика "день народження"? Бажано - пер-тя Стрийська-Наукова, Сихів, Новий Цум, Наукова, центр???

20. Khaleesi

Khaleesi Well-Known Member

Такий посуд завжди можна знайти в супермаркетах. В Арсені на Зеленій бачила точно, думаю в інших теж є.

Статус теми:
Закрита.