Де у Львові знайти...

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Princess, 11 Листопад 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Хто б позичив небулайзера?

2. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

де можна купити білі медичні сабо (чоловічі розмір 45:sad:((((()

3. Gajka

Gajka Well-Known Member

Дівчата, де зараз можна купити Даду подешевше? Напишіть скільки біля вас коштують, можливо хтось має на залишку, чи знає якісь гуртівні.
    В нас вже 210грн.

4. купіть Хелен Харпер підгузки....Дада вупше не подобається

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

в медтехніці дивились?

6. olenjatko

olenjatko Well-Known Member

моя тітка може зі села передавати, точно домашні молочні продукти, совість не позволить збрехати. вона вже давно мене питала чи не маю кому продавати, бо в них в селі нема куди збувати, а вона має дві корови. але мені не зручно їздити на АС 2, на Липинського. якщо би вам підходило, то я б її запитала. думаю, через її дочку можна було б заберати

7. YeS Svit

YeS Svit The Good, The Bad and The Crazy

порадьте, де зараз можна купити холодильник по старих цінах,але надійний...дуже не вчасно помамався мій, а за ремонт мені загнули 2200 грн.,знайшла в Ашані та на Резетці,можу розраховувати до 6000 грн. :girl_sad:цікавить нові,бо старих гратів не хочу,тим більше за яких хочуть 3000 грн.,бо мій десь 17-18 років мав і виглядав краще,ніж ті,що мають до 10 років

8. Arika

Arika Well-Known Member

Оооо, і мені би таке! Але підходить в районі Привокзального ринку! Зокрема, хочу купляти постійно сир домашній! Поділіться контактами в ПП!

9. Luiziana

Luiziana Well-Known Member

явно потрібно створити окрему темку)) я також не проти купляти в порядної господиньки молочко і сир ( в р-ні Податкової). Або хто підкаже на Стрийському ринку ?

10. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Десь є така тема 100%. Не знаходжу, проте в Оголошеннях такого валом:)

11. Luiziana

Luiziana Well-Known Member

рекомендую Атлант. Цінова політика різна, але мають бути і у ваш ліміт.

• Інформативно Інформативно x 1
  12. varschavcka

varschavcka Well-Known Member

Вчора чоловік купив за 195 грн за "5" р-н Чорновола, біля маг. "Пальма".

13. Gajka

Gajka Well-Known Member

поясніть точніше

14. varschavcka

varschavcka Well-Known Member

. Це район вулиці Окуневського, де Ощадбанк і магазин "Пальма" там є будка на якій написано побутова хімія з Європи, там є Дада. "5-ку" вчора чоловік забрав передостанню пачку, "3" і "4" як Я заходила в обід - то була.

15. Hexe

Hexe Well-Known Member

Дівчата, де зараз можна купити дешево білий крепсатин? тре на костюми багато метрів:)

16. JaNazarkova

JaNazarkova Well-Known Member

Де можна купити білизну від Alles, LUPO, або ще якусь знаєте гарну для годуючих мам?

17. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Де знайти чоловічі Тімберленди можна стокові

18. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Де можна знайти крем (пасту) для взуття фірми Casablanca. Ось такого плану. Купували раніше в "Магії" на Санті, але вона закрилась.

Вкладення:

19. mipa

mipa Well-Known Member

Мій чоловік собі купив на кінцевій трам.3 там на ринку є маг. Євросток якось так,дуже великий вибір брендів. Тімберленд,екко,джеокс....

20. JaNazarkova

JaNazarkova Well-Known Member

Їхню продукцію неодноразово купляли на Південному, в тих ларочках що між рядами, там їх багато з Касабланкою.

Статус теми:
Закрита.