Де у Львові знайти...

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Princess, 11 Листопад 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Valensia

Valensia Well-Known Member

мала б бути в аптеці. На Краківському ринку продає одна жіночка трави різні, і готує травяні суміші на замовлення.Десь колись мала її телефон. Якщо треба, пошукаю.

Надіслано від мого Lenovo S650, використовуючи Tapatalk

2. Музик

Музик Мартуська

бачила, здається в сільпо, там, де товари для діабетиків і точно в Winetime на чорновола

3. Kucheriava

Kucheriava Well-Known Member

Де можна купити, хороший, рюкзак для першокласника?

4. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Гуртівня Монако на Бузковій продає Kite, Час-Пік на Жовківській Tiger за оптовими цінами, обидва непогані

• Корисно Корисно x 1
  5. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

В Дербі на Цитаделі. Купували на Миколая. І вибір великий, і ціни найнижчі, що я зустрічала. Там постійно якісь акції, гляньте тут: http://www.derby.ua

• Подобається Подобається x 1
    • Корисно Корисно x 1
  6. jalla

jalla Прогрес року 2013

Де купити у Львові ісландський мох?
    --- дописи об"єднано, 8 Лютий 2015 ---
    Є, але дорожчі і не завжди всі розміра.
    Якщо іти від того базарчику по трамвайній колії в сторону вул. Липинського, відразу ж за пару метрів навпроти стоматологічної поліклініки (там де поворот на Параскеву) є магазинчик побутової хімії, такий по сходах догори. Я завжди там памперси купую. У них трошки нижчі ціни і завжди повні запаси.

• Інформативно Інформативно x 1
  7. loveterapy

loveterapy Матуся-Анюсі

Колись в таблетках купляла від кашлю в аптеці.Але може ви щось інакше шукаєте.

Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk

8. Ari

Ari Well-Known Member

знаю так називають таблетки Ісла на основі ісланського моху є мінт, а є моос. Придбати можна в любій аптеці.

9. jalla

jalla Прогрес року 2013

Дівчата, тре сам мох. Я малому на молоці варю від кашлю, форумляночка зі мною поділилася, але вже закінчується...:sad:

10. MakarOnka

MakarOnka хлопчача мама :)

На базарчику на Балатонi жiнка торгуэ травами то той мох маэ(правда вона не щодня там стоiть) або я ще в Знахарi брала теж на Балатонi(можливо в iнших аптеках мережi теж э)

11. Ari

Ari Well-Known Member

можливо має травний з привокзального, в нього всякого такого добра повно, ще як варіант задзвонити в зелену аптеку.

12. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

А мене цікавить, чи хтось замовляв/купляв чоловічі класичні костюми тут -
    Легенда глас.

13. Inglor

Inglor Well-Known Member

Чоловік купляв там на весілля. Але то 2 роки назад було.

14. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Купляла на Краківському і на Балатоні, то на Кр-му було вдвічі дешевше (10 проти 20 грн за пакет, то десь в листопаді було)

15. loveterapy

loveterapy Матуся-Анюсі

І мій купляв на весілля,як на мене то є гарні сучасні моделі,з завуженими штанами,і ціна не космос,правда ці костюми на краківському були дешевші,ніж в їх офіційному магазині на Шевченка.

Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk

16. bora

bora Well-Known Member

Може хтось знає в районі Чоновола/Замарстинівська недорогі офісні приміщення, що здаються в оренду? Не обов'язково ці вулиці - можуть бути будь-які прилеглі. Дякую!

17. jalla

jalla Прогрес року 2013

Я з малими шастаю цими вуличками щодня, можу глянути, попитати по ходу... Точно десь бачила, що писало.
    Доречі де компютерна академія "Шаг", в тому будинку увесь час шось здається, знаю точно, бо там винаймає офіс косметична фірма, в якій підпрацьовую. Там всяке-різне і адвокати і фірми, все на купу...
    Пліз, подетальніше, краківський великий.

18. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Там, де овочево-фруктові ряди, є декілька прилавків з травами, то там купила.

19. bora

bora Well-Known Member

О, була б вдячна, якщо це зручно. До академії поїду - подивлюсь телефон.

20. Materynka

Materynka Well-Known Member

В аптеках мусить бути

Статус теми:
Закрита.