Де у Львові знайти...

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Princess, 11 Листопад 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. nadjuffka

nadjuffka New Member

Відповідь: Де у Львові знайти...

Дівчата, підкажіть чи ще існує "Соціальний магазин" на Чорновола? чи може куди переїхав?

2. Luiziana

Luiziana Well-Known Member

Ми малій купували в Епіцентрі (часто брали як окреме ліжко -місце з собою на відпочинок), але то не була дитяча, є власне різні за шириною-вагою-висотою. Чи на теперішній час вони там є, не в курсі.

перед ринком Провесінь є ще такий міні-ринок на вулиці - там були .

3. AilataN

AilataN жива

ми купляли три роки тому. По інтернету гуглили, знайшли виробника, преслали нам через НП. нажаль вже не можу дати координати. Якщо не помиляюся Харків виробник.
    Вона була маленька і дуже якісна, якість щиро потішила. ( купляли в садок)
    У Львові не знайшли таких.

4. DYVNA

DYVNA New Member

Може, і не в тему. Звиняйте. Але де у Львові є якісь музеї/виставки, пов'зані з транспортом (будь-яким)?

5. wchasluva

wchasluva Well-Known Member

дівчата, порекомендуйте хороший спа салон у Львові? подобається Хижина спа, але це Трускавець, а може щось такого плану порадите?

6. napoleona

napoleona Well-Known Member

Хто бачив у тканинах, де саме є принтовані тканини такі, як на шаль, рзні пташки, квіти, метелики?

7. in todash

in todash Active Member

Хто у Львові продає довгі сукні в клітинку?)
    (не хочу замовляти по інтернету, бо можу не встигнути, і може не підійти...)
    Знайшла поки лиш одну модель в Магнусі, і то не таку як треба.

8. fiesta

fiesta Well-Known Member

Де купити (а точніше) яку обрати термокружку? Таку, щоб дитині брати теплий компот на кілька годин (термос надто габаритний)...

9. invisible

invisible Well-Known Member

І мене то цікавить. Я взяла звичайну термокружку Лесснер, але вона тримає тепло не дуже довго, поки десь доїдеш, то остигає. Плюс малій з неї незручно пити, треба брати щось додаткове. Бачила в Антошці дитячі термокружки з трубочкою Avent, цікаво як вони тримають тепло.

10. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Південний. другий поверх тц "центральний"

11. Arika

Arika Well-Known Member

Оооо, і мені би таке, або маленький якісний термос десь на 0,5 літри, щоб добго тепло тримав. Де таке можна купити? Колись мала термо-чашку з трубочко (не памятаю якої фірми, зеленого кольору), то вона практично не тримала тепло, може хіба дуже мінімально.
    Ще цікавить, де можна у Львові купити лампи, які заряджаються в разетці і потім світять кілька годин?

12. Khaleesi

Khaleesi Well-Known Member

Якщо не помиляюсь, то в якійсь з тем форумлянка писала, що купували на радіоринку.

13. Cheburulja

Cheburulja Well-Known Member

Де можна знайти гарне настільне дзеркало середнього розміру?

14. AilataN

AilataN жива

таких акумуляторних ліхтарів є багато в магазинах по освітленню, в хоз товарах, дуже багато де. Я шукала в інтернеті, навіть думали з коліжанкою закупку зробити, а потім побачила, що їх є до вибОру-до кольОру, то заспокоїлася :)

15. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Хто знає, де можна провести аналіз води (купили новий фільтр на воду, хочу перевірити чи все там так добре очищує як кажуть продавці), мені казадли що є мережа лабораторій і треба принестии протягом 2 годин пляшки з водопровідною і фільтрованою водою (не підписані, звичайно). Та може у когось є контакти, адреси чи телефон, бажано в районі центру, про результат я б тут написала))

16. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

можна замовити раму і вставити дзеркало - буде яке захочете. Бо готове важко знайти, або дуже дорого

17. olerusya

olerusya sweet candy ;)

де можна купити звичайні картонні коробки, але досить великі(для складання непотрібного на даний момент одягу)?

18. Olga Myrun

Olga Myrun Well-Known Member

Часто бачу такі ящики під супермаркетами, чисті, можете подивитись :)

19. Kayla

Kayla Well-Known Member

в епіцентрі точно є. цікавилась, коли переїжджала з квартири. але великі коштують близько 50 грн. за 1 шт. мені було задорого, бо треба було багато

20. Sofijusia

Sofijusia Well-Known Member

Дівчатка, треба для потреб в АТО електричні сушки для взяття, недорогі, простої конструкції, можливо хто порадить де таке можна пошукати?

Статус теми:
Закрита.