Де у Львові знайти... (3)

Discussion in 'Ой у Львові на базарі' started by levandivka, Apr 1, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Margarett

Margarett Well-Known Member

Відповідь: Де у Львові знайти... (3)

На базарі (Краківському) там, де дитяче продають (багато таких місць) є вже й попакована з витрибеньками. На смак і гаманець. А ще є у магазинах тканин там теж буває попакована, а можна шмат тканини взяти і оформити самому. На вул Городоцькій (біля Оперного) є магазин з дитячим і білизною там буває (Домар наче назва).

2. tiramiska

tiramiska цинічна бандерівка

Можна глянути в Команчеро на Стуса
    Робінзон на Шептицьких
    біля ц Анни був ще радянський магазин спорттовари
    на вул. Глибокій біля політеху було кілька туристичних магазинів
    в магазині Тосі-Тосі був вибір колись (на Південному і в Інтерсіті сихівському)
    В Антошці і на Привокзальному бачила флісову крижму,

3. Vероніка

Vероніка Never give up

Тільки при здачі одягу раджу описати усі недоліки, якщо вони є.
    В мене на пуховику з"явилось кілька дирочок після чистки, але працівники відмовлялись визнати, що це сталось з їх вини.

4. Марточка

Марточка Well-Known Member

Порадьте хороший ремонт взуття, де би можна було зробити заміну каблуків на платформу

5. lilibag

lilibag New Member

Хто підкаже, де можна купити сушку з зелених яблук (для малюка)?

6. Margarett

Якщо заміна сомої підошви, а тут певно таке малось на увазі, то треба шукати такі великі майстерні (як: Експрес - навпроти Чородійки чи Підківка - біля п. Д.Галицькому), бо там продають самі підошви. Можна підібрати і по-смаку і щоб до самої форми чобота підходило. Ще на Чехова була маймтерня взуттєва (півпідвальне приміщення) там був вибір таких заготовок підошви.

7. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

8. Margarett

Я минулого року сама теж сушила без духовки, а на підвіконні, висохли (правда було торохи мух). Зараз то вже легше, бо ті не літають. Та напевне це не для всіх варіат.
    На Привокзальному ринку є великий вибір сушки, різної (дорожча і дешевша) там можна обрати те, що треба, часом купую сама. А колір видно коли не пересушене. От ті дешевші пересушені там не ясно, що є, а дорожча сушка можна розібратись. Та ще скажу, що ті продавці не брешуть щодо складу сушки, бо роками продають і люди беруть постійно. Єдине питання - це зберігання того всього і умови сушки (тут не відомо).

9. Kerzenlicht

10. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Навпроти Іскри був невеличкий магазин (ларьок), де продавали фермерське молоко, сметану і т.д. Хто знає де він подівався?
    Можливо його перенесли в інше місце?
    Потрібна стаціонарна точка з сепараторною сметаною в районі Пасічної, Сихова, Зеленої.

11. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Де на Сихові можна купити спеціальні контейнери для канапок, щоб носити до школи?
    Мені здавалось, що бачила їх в Сільпо, але вже немає...

12. Lelihelija

Lelihelija Няшка

Дякую! обов"язково спробую :girl_yes: Ви мене просто порятували.

13. Ассоль

Ассоль Dreams come true

Чи у Львові десь продають журнал "Всесвіт"? У НТШ сказали, що вже його не закуповують.

14. Savchenko

Savchenko Member

15. AilataN

AilataN жива

завжди якщо виходить якась фірмова штучка ( русалочка з хвостом що світиться, н-д) потім з"являються аналоги. Я вже погуглила, є якась там типу русалки( за 160 грн) , а в магазині казали почекати пару місяців. До Миколая, казали, точно буде маса аналогів. Барбі-русалка в неті коштує 320-350 грн

16. Solntse

Solntse New Member

Хтось шив чоботи на замовлення? Де порадите? Може хто знає місця, де шиють, або де бюджетно продають пошите у Львові взуття?

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

17. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

На вулиці Ярославенка. Правда номер будинку не скажу, не пам'ятаю. Якщо спускатись від вул. Франка то зліва буде магазин взуттєвий з готовим взуттям а в тому ж будинку є майстерня де шьють.
    Ну принаймні, так було ще 1,5 року тому. Думаю вони нікуди не переїхали :)

18. Kvitneva

Kvitneva Well-Known Member

22
    А у мене таке питання - хто може порадити майстрів з пошиття і ремонту хутряних виробів? Порадьте, будь ласка. :girl_smile: Зараз перерила весь "магазин", але не знайшла.

19. Kerzenlicht

збираюся нести свою шубу в ремонт на Личаківську (р-н медінституту, напроти арбітражного суду, в подвір'ї, з вулиці є світлова реклама). дівчата там роблять усе акуратно, більше року в них ремонтую все. тому думаю, що буде акуратно і з хутром, якщо кажуть "приносьте".
    бачила оголошення про ремонт хутра, майстерня на Шведській 3, здається (вхід на парфумерну фабрику, поч. Шевченка, поблизу перехрестя Щевченка-Клепарівська). сама там не була, але в об'яві позиціонували себе як ательє ,яке спеціалізується на хутрі.

20. AdFeja

AdFeja Навіжена фея

Де можна купити хороше дитяче (9 років)осіннє взуття? На Південному сказали, що вже не сезон ...

Thread Status:
Not open for further replies.