Де у Львові знайти... (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 1 Квітень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Solomi

Solomi New Member

Відповідь: Де у Львові знайти... (3)

шукаю картку іменинника в Веселий вулик

2. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

може, якщо не більше 3х помилок. повністю змінити імя на квитку (тобто змінити пасажира) можна не завжди - залежить відкатегорії квитка, кількості днів до польоту тощо.
    тел. Львівського представництва Люфтганзи: 297 61 10 або їх гаряча лінія по Україні 0 800 3000 49

3. Відповідь: Де у Львові знайти... (3)

Де знайти нарядне плаття 50-52 роміру?Може хтось бачив магазини з розмірами на пишних жінок?

4. Lilutka

Lilutka Member

на пекарській є магазин "ольга стиль". як на мене там дуже великий вибір плать, і не інкубатоські, оригінальніші є. я запитувала для своєї мами, вона десь приблизно такого ж розміру носить. я не роздивлялась конкретно, але для худіших дам був широкий вибір. продавчиня запевняла мене, що є розміри різні. якщо маєте час, то завітайте туди. ціни прблизно від 600 грн і вище (в основному вище)

можливо хтось може порекомендувати ще якісь магазини з різним одягом для пишних жінок? мама цікавиться))

5. Samilla

Samilla New Member

Дівчатка,хто знає,де є великий вибір килимів,не дорогих?

6. Raven

Raven Мама малятка

В "Килимку" на Городоцькій мама купувала. Дешево, але так елекризується, що не відчистиш.

7. veroni4ka

veroni4ka Well-Known Member

де купити мостарду?
    Мостарда (итал. Mostarda) — соус из фруктов, маринованных в горчице и сиропе (итальянская кухня). Мостарда употребляется в качестве гарнира к отварному мясу. Это типичное блюдо северной Италии.

8. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

Підкажіть, будь ласочка, де у Львові знайти:

1. Живих раків (вже майже тиждень марю ними, хочу зварити і жадібно зїсти :) )

2. Картонні коробки, в яких було б зручно перевозити різні речі. Можливо десь їх можна купити незібраними? Чи можуть вони бути в будівельних гіпермаркетах?

9. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

в Метро?

точно в практікері бачила пару місяців тому

10. Музик

Музик Мартуська

минулого року в Новій ліній були, розкладені

11. Відповідь: Де у Львові знайти... (3)

Бачила в "Сільпо" на Б.Хмельницького .

12. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

Можливо, але, по-перше, я не маю картки, а, по-друге, знайомі казали що там не раки, а омари. Ну мені впринципі все єдно :), але і ті омари там не завжди бувають. Може десь на базарах вони можуть бути? чи в якихось "рибних" магазинах? В "Океані" сьогодні була - немає :sad:

13. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

я не розуміюся на тому :girl_blush2:

14. Linka

Linka New Member

Дівчатка, підкажіть може хто знає...колись в ТЦ Скриня був магазин одягу LIFELINE...я там купувала пару речей..потім вони закрились..і ніде не можу їх знайти:girl_cray:
    речі виявились ну дуууже якісними...кілька років вже ношу

15. Kerzenlicht

1.
    Личаківська 3 - трішки нижче зупинки, вхід з брами, на тротуарі ще ставлять виносну рекламку.

2.
    раз була в Метро на Пасічній - були огроменні раки, і був замоклий ярлик з написом "РАКИ". я теж не розуміюся, тому шукала напис.

3. у свою чергу запитую:
    раніше на Дорошенка був магазин Ґутен так (ще у цій темі запитували, куди його перенесли). так от, у тому приміщенні відкрили бутік молодіжного одягу, і там висить об"ява, що Ґутен так перенесли на Городоцьку біля Скрині, і він тепер називається Антикриза. Чи був там хтось, хто знає асортимент Ґутен таку - збереглося чи стала типова Антикриза (а воно не зовсім те)?
    дякую

16. Arika

Arika Well-Known Member

Бачила такий магазин на перехресті Бандери і Героїв УПА (Тургенєва колишня), там ніби є одяг для великих людей, магазин якось так і називається, але який саме одяг там є я не знаю!

17. koroljok

koroljok Well-Known Member

Підкажіть б-ласка, де у Львові можна перефарбувати вироби з льону?

18. Kerzenlicht

може трохи офф, але не знаю, куди писати.
    підкажіть, де можна знайти доглядальницю для онкологічної хворої? що треба для того, аби потрапити у львівський госпіс - хто цим займається, тощо?
    дякую

19. Seppy

Seppy Active Member

Де можна у Львові купити білизну Wonderbra? (крім Б*янки)

20. MarMar

MarMar Active Member

якщо щось невибагливе, може спробувати в хімчистці (єдина вимога, щоб тканину можна було прати принаймні при 40 градусах). перефарбовувати не доводилося, але куртку, вигорілу на сонці, мені класно пофарбували на Героїв УПА.

Статус теми:
Закрита.