Де у Львові знайти... (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 1 Квітень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Stroga

Stroga Well-Known Member

Відповідь: Де у Львові знайти... (3)

Якщо Ви маєте на увазі бічну Куліша (Газова), то там і далі все фарбують, але казали тільки чорне!

2. Virna

Virna Well-Known Member

я не впевнена, о це бічна. та майстерня так на розі, має салатово-білу вивіску. а і ще згадала, колись носила фарбувати родичці плащ шкіриний рожевий в майстерню на Чорновола, то десь біля будинку побуту, і власне та майстерня теж в будинку. я вже не пам"ятаю, бо це давно було. але пофарбували дуже якісно. думаю, вони і далі працюють, варто пошукати.

3. Натуля

Натуля Well-Known Member

Де у Львові є вибір меблевого шкірзамінника? Мені потрібно жовто-салатових кольорів. В неті є гарні але я хочу вживу побачити.

4. Ravlyk

Ravlyk Well-Known Member

то є пр.Чорновола,59, але потрібно пройти в арку і в дворі є вхід, на 2-гому поверсі є та майстерня, (в самому будинку побуту, там є вивіска здвору ну і в середині також не важко зорієнтуватися) вони там досить не погано фарбують, сама планую чоловікову куртку туди занести....

5. Promesse

Promesse New Member

Підкажіть будь ласка, можливо хтось бачив силіконові прозорі накладки на стіл кухонний. Не знаю чи зрозуміло пояснюю. Треба накрити його, щоб дитина не подряпала, бажано під власний розмір

6. Charmel

Charmel Well-Known Member

Де можна розтягнути взуття (мешти) на один розмір?
    Дякую.

7. kristas

kristas Well-Known Member

Може хтось зустрічав таку штучку, щоб стригти кудлашки на одязі, але бажано щоб не на батарейках а від мережі.

8. Virna

Virna Well-Known Member

я бачила на "дешевше юа", але не впевнена про зарядку.

9. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

не раджу. розтягала мешти (платовські-хороші) на мм-два, просто щоб не тиснуло, то дуже скоро в тому місці порвалося, тепер шов, тре думати як замаскувати... не вартує воно того...

10. analastanka

analastanka тень на стене

В магазинах мережі "Техніка з Європи" (чи якось так називається, їх багато по місту) є такі на акумуляторах. Я брала на Привокзальній (на Городоцькій, через дорогу від повороту на Головацького), то заряджається воно ніч, але потім працює дуже довго.

11. Vilanda

Vilanda закохана в гори

Де можна знайти набір посуду для суші? В Ашані нема:sad:

12. lawyer

lawyer Member

в Сільпо раніше бачила

13. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

в Метро різні є

14. kristas

kristas Well-Known Member

то на акумуляторних батарейках? чи від мережі сам пристрій заряджається? І як воно стриже?добре?

15. Gavil

Gavil Member

А підкажіть, де у Львові є хороший вибір якісних рушників і ціни, щоб були помірні. Може якісь гуртівні???

16. analastanka

analastanka тень на стене

Чесно скажу - я його не розкручувала, але там все входило в комплект, шнурок для зарядки втикається у сам пристрій. Стриже добре)

Останнє редагування: 12 Квітень 2013
  17. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Ми купляємо у цумі в центрі біля ратуші, здається 2 чи 3й поверх, якістю задоволені, служать 10-15років. Ціни різні залежно чи повністю автомат чи пів автомат.

18. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Підкажіть десь не дуже дорогий басейн, бажано, щоб і людей н дуже багато може, хочеться піти похлюпатися.))

19. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

На території стадіону ска новий басейн+ще й з підігрівом, плавати саме задоволення.
    За годину, якщо не помиляюсь ~ 25 грн
    Обов'язково тре мати з собою шапку і довідку від лікаря про стан здоров'я

20. smilee

smilee New Member

Підкажіть де у Львові можна купити музичну літературу для дітей (ноти з пісеньками) =) мій присів на паніно, я нічого не зберегла з колишніх книжок...

Статус теми:
Закрита.