Де у Львові знайти... (2)

Discussion in 'Ой у Львові на базарі' started by Olenka, Dec 22, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Coshitce

Coshitce Member

Відповідь: Де у Львові знайти... (2)

Позаглядайте по інтернет-магазинах, (не пригадаю зараз на якому сайті бачила її). Але то така трохи недешева штукенція.

2. kristas

kristas Well-Known Member

Дівчата, підкажіть якісь контакти "Сіменсоно", ато ніде знайти не можу. І може знаєте графік їхньої роботи?

3. kati

kati Well-Known Member

підкажіть телефон аптечної довідки

4. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

вони називаються Сімекс-соно

Кать, що перше знайшлось

5. onebyone

onebyone Well-Known Member

Теж давно про таке думала бо маю касети Ілони Давидової і хотіла б також їх якось переписати , ви вже знайшли де це можна зробити?

6. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Може не дуже в ту гілку пишу,але більше не знаю.Дівчатка,може хтось порадить,де можна акацієвий мед (не підробку) купити?Та й бажано не за космічну ціну...

7. Epica

Epica New Member

цього пупсика? На якому він будинку?

8. Wonder

Wonder New Member

а може хтось підкаже, де у Львові крім Ватсон продається продукція Nivea (щоб все було в наявності), чи можливо є інтернет ресурс з якого можна замовляти
    дякую :)

9. lawyer

lawyer Member

бачила схожий возик в одному магазинчику на Личаківській. щодо розмірів і якості - не знаю, бо був складений та запакований. ціна - 75 грн. якщо зацікавить, напишу в пп детальніше місце розташування магазину.

10. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Підкажіть, будь-ласка, де зараз можна побачити хороший вибір складних крісел на природу, шезлонгів. Знаю, що "несезон", але дуже треба на подарунок))). Буду дуже вдячна за інформацію!

11. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

не знаю, чи хороший, але в Метро, здається, щось таке є постійно

12. Njavko

Njavko New Member

струна для розрізання коржа продається у мережі магазинів Біла ворона, також бачила цілий набір в ІКЕАмаркеті, там типу і струна і шприц для кремів - 2 в 1
    агар-агар у нас у Львові вживу наразі не продається, зате в інтернет магазинах повно, пошукайте в тих що продукти для випічки продають

а мене цікавить, чи не міг би раптом хтось порадити якусь пристойну художню майстерню у Львові?... бо надумали родинне дерево намалювати, вже все коріння дослідили, а от красиво оформити, так щоб вдома у рамочку над каміном :) - самотужки ніяк

13. New look

New look Well-Known Member

Можливо хтось знає який і де готель у Львові з помірними цінами і нормальними умовами,щоб переночувати одну ніч двом людям?бажано в районі центру..

14. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Часто селимо гостей в готелі "Ірена" на Стороженка (район головного вокзалу), там виходить 380 грн двомісний номер зі сніданком і інтернетом. Гарний інтер*єр і обслуговування.

15. Virner

Virner Well-Known Member

Далі мені завдання - оформити подарунок на День народження!
    Дівчата, де у Львові можна декорувати (зробити напис) на стаканах і пляшці?

16. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

В кул-декорі, чи як там його точно, на Гнатюка біля залізничниз кас - любе і різне.

17. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Зверніться до наших форумлянок Abraira чи GaykaDesign. Вони таааакі речі роблять....
    http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?t=46501&page=84

18. Олюнька

Олюнька Well-Known Member

Дівчата, чи можна десь поремонтувати дитячий ноутбук iKid (проблема з монітором) - буду дуже вдячна за інформацію та контакти в приват.

19. Відповідь: Де у Львові знайти... (2)

Піддкажіть,де купити хутряні навушники?Може хтось бачив білого кольору,з кролика або норки

20. newlife

newlife New Member

Може в когось є тел. великого 3-хповерхового дитячого магазину, що на Краківському (розміщений поміж рядом критого речового ринку і вул.Джерельною)? Якщо маєте, то напишіть в ПП. Дуже дякую.

Thread Status:
Not open for further replies.