Де у Львові знайти... (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Olenka, 22 Грудень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Snegamondo

Snegamondo New Member

Відповідь: Де у Львові знайти... (2)

я теж колись шукала саме ці заколки, оскільки моє волосся більше ніякі не тримали :)
    Випадково знайшла їх у тц "Галичина" на другому поверсі на Південному. Продаються на стелажі у проході неподалік магазину Ecco.

2. Ная

Ная Well-Known Member

Де окрім фотосалонів можна знайти великий вибір фоторамок? Мені треба прості за дизайном шоб були всі однакові але різного розміру... Хочу купити штук 20,а всюди де питала як є різного розміру,то лише по одній...,як є більше,то всі однакові за розміром((( На вернісажі теж нічого не знайшла,там де роблять на замовлення по ціні надто дорого виходить...

3. olangel

olangel Well-Known Member

сервісний центр самсунг на коновальця, точно номера не пам'ятаю. Можете звернутись ще вул.Козельницька 14, то за податковою. Там просто сервісь по фото відео

4. Натуля

Натуля Well-Known Member

В епіцентрі були? Там є багетна майстерня і поруч стоять стелажі з готовими рамками різних розмірів.

5. Iwka

Iwka Well-Known Member

Дівчатка, може хто бачив, де у Львові можна знайти салфетницю отакого типу бажано металеву

6. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

білизна - Б'янка (не впевнена що правильно написала назву:)) Минулого року в них можна було вписати суму, яку потрібно

7. hrobak

hrobak Well-Known Member

здавала шкіряну чоловічу куртку в магазин на куті Зелена-Вагилевича. оцінили її в 1500грн, свою ціну поставили 2100... коли за два тижні навідалась і опустила нашу ціну до 1000, вони поставили свою 1700... на другий день забрали її звідтам нафік і більше я туди ні ногою. за місяць, якщо не продають, беруть 3% здається. але з їхніми націнками продати щось там не бачу перспективним.

ще один магазин є в тому ж районі, на Левицького, туди не ходила, умов їхніх не знаю. але, чесслово, взагалі якось перехотілося щось в такі магазини нести, ну а купувати там - тим більше.

---------- Додано в 16:21 ---------- Попередній допис був написаний в 16:17 ----------

на Зеленій в Єврочистці фарбують шкіру і хутро. пошукайте в неті телефон і спитайте, щоб дурно не їздити)

8. aknelitta

aknelitta New Member

Це кінцева трамвая 2, Коновальця 105

9. WildWind

WildWind Member

Де у Львові можна купити бамбукові спиці? Потрібно різні розміри на подарунок.

10. марта

марта Well-Known Member

Я купувала собі на ТЕКСТИЛЬ-КОНТАКТ-ЛЬВІВ, ГУРТОВНЯ ТКАНИН, ТОВ на Зеленій, в них є окремий відділ з різною фурнітурою, там є і спиці

11. Zhdana

Zhdana Well-Known Member

Де у Львові можна купити або взяти в прокат великі гарні ангельські крила на дорослу людину для фотосессії? Цікавлять чорні і білі, головне - щоби були дійсно гарно зроблені.

12. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

Де є хороший вибір чоловічих костюмів?

13. silvia

silvia Well-Known Member

Де у нас можна придбати матрас звич. ватний ( такі які можна розстелити на підлогу та скрутити і сховати у шафу.)

14. Яруська

Яруська Well-Known Member

У Вороніна біля костелу.

15. MakarOnka

MakarOnka хлопчача мама :)

Купувала в Будинку меблів(біля входу зразу зліва)

16. Alexx

Alexx New Member

А може надувний? Як альтернативу?

17. Відповідь: Де у Львові знайти... (2)

Де можна купити дитячу постіль з героями мультфільму Маша і ведмідь( і чи взагалі є така в природі ).

18. wchasluva

wchasluva Well-Known Member

Де знайти клей для декоративного каменю з гіпсу? Сказали мені щоб купила клей "тітебонд" на каучуковій основі (бо в нас стіна уже з євроремонтом). А я не можу його знайти, що правда в Епіцентрі я не була.

19. Vероніка

Vероніка Never give up

Моя подруга замовляла тут

20. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

де у Львові є трикотажне ательє? треба светер "підремонтувати"...

Статус теми:
Закрита.