Де у Львові знайти...(2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Apelsynka, 2 Квітень 2015.

1. Alstroemeria

Alstroemeria Well-Known Member

Пошукайте по невеликих магазинах/кіосках з побутовою хімією. Я купляла в магазині побутової хімії на Симоненка.

Де можна пофарбувати замшеве взуття?

• Подобається Подобається x 1
  2. firebi

firebi New Member

Підскажіть)) Де у нас зараз якісне (не туркіш) та недороге ( в границях 850-1000 грн) Золото? На Ювелірці ціну по тел.не кажуть..Гади..А в їх магазині дорого..

3. Alstroemeria

Alstroemeria Well-Known Member

Чи можна в Новому цумі чи десь поблизу замінити батарейку в наручному годиннику?

4. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

міняли біля Гетьману, там є кафе Затишок і збоку ремонт годинників.
    вул. Володимира Великого, 34

5. kristas

kristas Well-Known Member

Підкажіть, де є хороша майстерня ремонту взуття в районі Виговського, Любінської, Патона.

6. Oleksandrochka

Oleksandrochka Well-Known Member

навпроти оперного на зупинці (біля макдональдс) є магаз з Кам'янка- Бузьким золотом. Якість супер, як на мене (брали сережки). В Адамасі в Ашані Львівське золото дешевше трохи, але гірше (маю обручку, дуже поцарапалась).

7. podolyanochka

podolyanochka Well-Known Member

Прошу підказати де можна придбати комплектуючі до натяжної стелі (маскувальну стрічку).

8. Demetra

Demetra Well-Known Member

Підкажіть інтернет магазин, де можна купити картину-розмальовку по номерах хорошої якості ? Гугля видає великий вибір, але хочу бути впевнена в результаті роботи.

9. Yevgesha

Yevgesha She's like cold coffee in the morning

Підкажіть, де в районі Володимира Великого, Наукова, Симоненка відремонтувати взуття?

10. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Дівчата, на Виговського, трохи далі за південним не доїжджаючи до Кульчицької, є ремонт взуття Рептилія,
    я ними дуже задоволена, ціни там правда вищі ніж в простих ремонтах, але свою справу роблять бездоганно. Особливл, якщо взуття недешеве.

• Подобається Подобається x 3
    • Інформативно Інформативно x 3
  11. veroni4ka

veroni4ka Well-Known Member

Базар Провесінь, якщо заходити на нього пощаду Аквапарку.
    Ремонт на Симоненка(біля медтехніки)найжахливіший. Колись занесла мешти, то потім 2тижні не могла забрати. В них була ...мммм.....О! Сієста))) дуже затяжна!
    --- дописи об"єднано, 20 Листопад 2016 ---
    На олх, магазинчик Sano коло добробуту,кінцева маршруток (колись там купувала, не знаю чи ще є він)

• Інформативно Інформативно x 1
  12. Melian

Melian Well-Known Member

Напевно трохи не в тему, але не знаю куди краще написати: чи може хтось на Сихові позичити пістолет для клею для рукоділля на наступні 2-3 дні? Дуже треба, з мене шоколодка:)

Надіслано від мого LG-D410, використовуючи Tapatalk

13. Olga Letsdance

Olga Letsdance Well-Known Member

Де в районі центру (ун-т - Магнус) можна здати макулатуру?

14. LittleGirl

LittleGirl Active Member

Дівчата, підкажіть, будь ласка, де у Львові можна купити красиву штучну ялинку ? Бачила в Епіцентрі, Метро, але не то...хочеться гарнішу )

15. KUSJ

KUSJ мрійлива

ми купляли в квазар , в Городку, в них є сайт.

16. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

ближче до нового року в Кінгкросі продають, біля ексалаторів на стоянку. Досить файні і різні.

17. Vitysik

Vitysik New Member

Дівчатка підкажіть магазини де можна купити зимове якісне взуття та недороге(крім Південного,ціни захмарні,а якості не відповідає)
    --- дописи об"єднано, 22 Листопад 2016 ---
    На Симоненка є хороша майстерня,неподалік церкви,якщо йти до Наукової

18. raspberry

raspberry Well-Known Member

Мама вчора заходила в взуттєвий на Науковій в кінці, там, де Наш край, Спокуса, Фотохата, казала, що вибір великий і ціни приємні.

19. Raven

Raven Мама малятка

Хто знає, де є вибір маленьких целофанових подарункових пакетів?

20. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Дівчата, а де можна купити марганцівку у кристалах? Чи її ніде зараз не продають в аптеках?