Де у Львові знайти...(2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Apelsynka, 2 Квітень 2015.

1. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

я люблю магазинчик нашого виробника

• Корисно Корисно x 1
  2. Рибка

Рибка Well-Known Member

На Шуварі в торг. центрі, здається, 3 поверх (якщо від булочок заходити, то 2 поверх, магазинчик по лівій стороні)..там всякі стрічки, нитки, набори для вишивання продають..
    От там дядько набиває та міняє кнопки.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  3. raspberry

raspberry Well-Known Member

А де у Львові можна купити дитячий купальник для танців? Бажано район Наукової-Південного.

4. Рибка

Рибка Well-Known Member

Як заходити в Грацію на Південному, то там стоїть стенд з рекламкою - все для танців. Вже на місці пошукайте/попитайте.
    В дочки в неділю там були змагання, стенд я побачила, але видно, той магазинчик був закритий.. бо мені в очі не "кинувся").

5. Havronia

Havronia Well-Known Member

Бачила раніше на Шуварі, в "Карапузику", там, де візочки і ліжечка. Ще на Південному були.

• Подобається Подобається x 1
  6. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

Не наукова- південний. В інтерсіті біля Маргоші- перукарні. Кришталевий черевичок чи щось таке.

7. Ubuntik

Ubuntik Well-Known Member

Дівчата, дуууже потрібно!!!
    Де у Львові продають такі велосипеди? В неті продають масово, але нам треба обов'язково примірятись. Буду неймовірно вдячна за відповідь!
    [​IMG][​IMG][​IMG]

8. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

@Ubuntik, на Мотозаводі. ми колись саме там свій купували.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Ubuntik

О, дуже дякую))) Нам супер туди доїхати зі самбірської траси. Бо, сьогодні мама дивилась на Краківському, то таких нема зовсім(((

10. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Дівчата, е є хороший вибір сковорідок з керамічним покриттям (цікавлять Крауфф та Лесснер), і які з них кращі?

11. Vitusja

Vitusja Well-Known Member

Тут у Барахолці є така темка.

12. loveterapy

loveterapy Матуся-Анюсі

І я такий для доні хочу, як будете там, то розкажіть мені, що там є і які ціни приблизно, якщо зможете

Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk

13. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

ага. ми на мотозаводі брали і малому з ручкою і Златі звичайний. там є 3 або 4 магазинчики підряд. не полінуйтесь пройти всі) ціни відрізняються на кілька сотень) причому нема саме дешевшого. просто на різні моделі всюди різні ціни.

14. Ubuntik

Ок. Обов'язково. Десь протягом тижня зїздимо, коли остаточно з хворіб виберимось)
    В неті ціни 2300-2600

15. karioka

karioka Well-Known Member

Підкажіть де акуратно можуть розтягнути шкіряне взуття?правий добрий.лівий тисне...класична історія

16. marianast

marianast Well-Known Member

Де на Сихові поремонтують смартфон? Так щоб не дерли втридорого? Перестав реагувати на дотики екран.

17. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Треба сьогодні купити класну жіночу якісну піжаму. Куди бігти?

18. Vilanda

Vilanda закохана в гори

Залежно від бюджету. Можете глянути в Інтімо на Дорошенка або ТЦ Плазма (вхід з Пр.Свободи і Банківської). Або в Магнусі.

19. lady Yar

lady Yar Well-Known Member

На Галицькому ринку (центр пл. Соборна), маг .№42. Я купляла бузкового кольору, фіолетових не бачила.

20. talja

talja Member

Дівчата, підскажіть куди податися за каруселькою на дитяче ліжко, тільки щоб іграшкаи на ній були мягкі?